Wka

Hur man har den bästa kroppen och ser

Vill du ha en bra kropp? Vill du ha utseende som gör att du helt populärt? Då har du kommit till rätt ställe. Läs alla dessa tips och du kommer att se det bästa på nolltid! Ha kul läsning, och njut av din nya kropp och utseende!

Steg

Hur man har den bästa kroppen och ser. Öva god hygien hälsa.
Hur man har den bästa kroppen och ser. Öva god hygien hälsa.
 1. 1
  Motion dagligen. När du är ung, bara arbeta på din kärna, och ben. Om du är i högstadiet eller i äldre årskurser, så du kan arbeta på armarna också. Detta är en träning som är bra för alla i varje ålder. Om du är i grundskolan eller yngre, så gör bara inte armen träning! När du börjar, gör 50 crunches, och går ganska högt. Sedan lägga benen åt sidan, och göra 25 sido crunches på varje sida. Gör sedan 50 cykel crunches. Efter att göra det, gör en uppsättning av 30 armhävningar, 20, och sedan 10 armhävningar. Sedan sträcka ut, och gör att en gång till. Att arbeta benen, om du har en övning boll, använda det för att arbeta benen. Annars kan du bara hoppa upp och ner så högt som möjligt. Gör minst 100 av dessa. Nästa, för vapen, gör vikter och på varje arm, gör 50 upp-och nedgångar.
 2. 2
  Ät hälsosamt. Till frukost, har ett exempel på toast, med lite smör eller jordnötssmör, och att dricka ett glas vatten eller mjölk. Också överväga en frukt smoothie, men har bara ungefär en litet glas av det. Nästa, för lunch, lite vatten, en smörgås med kött, eller en sallad, med morötter och lite dressing. Om du vill ha något annat, få en påse mandel eller nötter. Om du vill ha efterrätt, sedan få en mycket liten mängd av något som cookies. För ett litet mellanmål efter skolan, har en hel del vatten, och en speciell K bar. De har några kalorier, och är utsökt. Till middag har lite kött, grönsaker och frukt. Ha mjölk och vatten också! När du går till sängs, äter inte mycket, ha ett glas varm mjölk, och kanske en handfull nötter. Försök att undvika att ha en stor mellanmål innan sängen.
 3. 3
  Öva god hygien hälsa. Försök att tvätta din kropp varje dag, och för att få överallt. Också få håret tvättat mycket väl, och använd ett balsam och schampo.
 4. 4
  Bär bekväma kläder.
 5. 5
  Gör dig vacker inifrån. Var glad, innehåll, positiv och vänlig. Din inre skönhet kommer att göra din yttre jaget glöd!

Tips

 • Se till att du gör dessa regelbundet.
 • Gör detta för ett tag, eftersom förbättringen kommer att ta ett tag.
 • Bli vän med olika populära folks.

Varningar

 • Fråga dina föräldrar innan du gör dessa.

Saker du behöver

 • Schampo och balsam
 • Face fuktkräm
 • Body Wash
 • Kläder
 • Övningsboll (tillval)
 • Yogamatta (tillval)