Wka

Hur man har klassisk stil

Så du vill ha klassisk stil. Det är inte förvånande, många kvinnor vill ha stil som kommer att pågå genom trender, och kommer att ha folk tänka vad en flott kvinna du är. Dessutom, även om du har en trendig stil, har den know-how för viktiga händelser är en bra sak att veta.

Steg

Hur man har klassisk stil. Välj kläder som förgyller din hudton, kroppstyp, osv.
Hur man har klassisk stil. Välj kläder som förgyller din hudton, kroppstyp, osv.
 1. 1
  Välj kläder som förgyller din hudton, kroppstyp, osv. Om du inte ser bra ut i en penna kjol och pumpar, då inte bära dem.
 2. 2
  När det gäller ljusa färger, använd dem sparsamt. Både i smink och kläder, går lite ljus färg långt, och om du använder för mycket det kommer att se over-done och skrikig.
 3. 3
  Om du måste betala på det väsentliga, sedan med alla medel göra det! Att ha en stor svart klänning är mycket bättre än att ha en massa cheesy, over-färgade trendiga klänningar.
 4. 4
  Spendera lite mer pengar och tid på väsentligheter. Essentials är ett bra LBD (little black dress), några kvalitet jeans, både i svart och blå tvätt, ett par någorlunda bekväma och moderiktiga svarta (och neutrala, om du gillar dem) pumpar, skräddarsytt en kvalitet kappa i svart, vitt, eller grå, en bra pärlband, och en robust väska i ett lugnt och elegant nyans (tror något du kan använda för arbete samt andra tillfällen).
 5. 5
  Färg är nyckeln. Djupt, juvel-tonade färger som skogsgrönt, rosenrött och kungsblå är helt perfekt för en klassisk stil. Ljusa eller neon färger är trendigt och roligt, men du bör inte slösa en massa pengar på tillbehör i dessa nyanser.
 6. 6
  Accessorize sparsamt. Använd bara ett stort tillbehör, i stället för tre eller fyra. Använda alltför många tillbehör eller mönster kommer få dig att se över-klädd och skrikig. Köp några bra kvalitet bitar av guld eller silver smycken att gå med allt.
 7. 7
  Kom ihåg att utseendet är inte allt. För att vara klassiker med din stil, måste du vara artig och respektabel. Agera ordentligt kommer att få dig långt i livet.

Tips

 • Använda chunky halsband och armband, samt pläd halsdukar och pannband är stor! En klassisk stil är aldrig tänkt att vara tråkig!
 • Dina kläder inte alla måste vara samma färg. Du bör bära färger i samma nyans, men överdriv inte!
 • Kom ihåg hållning! Korrekt hållning gör att du ser mer sammansatt och tillsammans.

Varningar

 • Många människor förknippar vara stilrena med att vara mallig och snorkigt. Spela inte in i den typen av stereotyper.
 • Försök inte att vara något som du inte är. Om du har en trendig, bohem, gotisk, eller någon annan stil, är det helt OK.