Wka

Hur man beter sig framför din pojkvän föräldrar

Möte din pojkväns föräldrar för första gången kan vara en nervös stund. Veta grundläggande etikett och ett fåtal andra

Steg

Hur man beter sig framför din pojkvän föräldrar. Få lite bakgrundsinformation.
Hur man beter sig framför din pojkvän föräldrar. Få lite bakgrundsinformation.
 1. 1
  Få lite bakgrundsinformation. Prata med din pojkvän väl före mötet och fråga vad hans föräldrar gillar och inte gillar. Lär deras namn innan den första nervös inledning. Han bör också kunna berätta några favoritämnen du kan prata om och sällskapsdjur Peeves att undvika.
 2. 2
  Klä snyggt. Det är viktigt att göra ett gott intryck från första stund de ser dig. Försök att klä sig i något attraktivt men blygsam och bekväm. Gör håret, och använd lätt makeup om du normalt bär den.
  • Sikta medelväg. Du behöver inte se ut som en filmstjärna, men du behöver inte se ut som en beach bum, heller.
  • Välj en frisyr som får håret uppåt och bort från ansiktet.
 3. 3
  Visa att du är söt och artig på en gång. Vid ankomsten dit, skaka hand, få ögonkontakt, och hälsar dem med en på ditt ansikte och ett "Hej, bra (kväll, morgon, eftermiddag... oavsett vilken tid på dygnet det är)". Så slappna av, ta ett andetag djupt och försöker prata med dem i lugn och artig röst.
 4. 4
  Har seder. Kom ihåg de magiska orden: alltid säga "tack" och "snälla". Om du är inbjuden att äta med dem, friska upp dina bordsskick innan du går, och om de foder du, kom ihåg att alltid tacka dem för den måltiden.
 5. 5
  Var uppmärksam på alla som talar till dig, och verkligen på vad de säger. Var uppmärksam och ha ögonkontakt. Din pojkvän föräldrar kommer att gilla dig bättre om de vet att de blir hörda.
 6. 6
  Smile. Le ofta och så länge det är lämpligt. Tvinga inte ditt leende, fast, eller det kommer att se obekväma. Försök att tänka på positiva saker som gör dig att le, och bara le mot alla som talar till dig.
 7. 7
  Tänk innan du talar. I denna situation, måste du tänka innan du talar. Styra klart på kontroversiella ämnen som politik eller religion. Bara slappna av, vara sig själv, och kom ihåg att filmer och musik är enkla samtalsämnen.
 8. 8
  Försök att hitta något gemensamt med din pojkvän föräldrar. Till exempel, om du gillar mode och hans mamma gör, då tala om det för ett tag.

Tips

 • Försök att vara dig själv, bara mer artigt.
 • Inte klamra inte din pojkvän just nu, och gå lätt på hångel. Det hjälper om du och han i förväg komma överens om att detta är inte rätt tid för massor av och smooching. Du kanske helt enkelt hålla händerna om du sitter bredvid varandra.
 • Slappna av! Hej, kommer vara nervös bara göra saker värre. Ta ett djupt andetag och gå vidare.
 • Överdriv inte på parfym, smink, eller något annat.
 • Försök att visa optimal respekt för dem. Var jordnära och äkta. Visa att du är etiskt.
 • Inte agerar som en know-it-all.
 • Om allt annat misslyckas, nämna att du är nervös, först till din pojkvän och, om du tycker det är lämpligt, till hans föräldrar. Detta är en av de situationer där det är tillåtet att vara nervös, och du kan även få lite sympati genom att erkänna det.
 • Om du gör ett misstag, att det sätter din fot i munnen eller spilla din drink över, gör det bästa du kan för att reparera skadan. Ha ett gott skratt om det, i förekommande fall, och gå vidare.