Wka

Hur man gör människor att må bra

Alla människor har en sak gemensamt. Vi vill alla bli omtyckt. Vi är en extremt ego driven race, men vi har ett starkt behov av att få godkännande från andra. För att få människor att må bra, du behöver inte gå ut ur ditt sätt och du behöver inte ens gillar personen. Här finns flera åtgärder du kan vidta för att göra en människa att må bra.

Steg

Hur man gör människor att må bra. Använd en persons namn.
Hur man gör människor att må bra. Använd en persons namn.
 1. 1
  Använd en persons namn. Människor tenderar att må bra när de hör sitt namn. Ibland älskar också vänligt smeknamn, till exempel: om de älskar fotboll, kan du bekräfta det genom att kalla dem "Footy drottning / kung"! Såvida de inte skulle uppskatta det, och du vet det redan. Sedan är det bara att säga sitt riktiga namn.
 2. 2
  Be personen att lära dig något. Människor känner sig alltid bra om sig själva när de undervisar människor - och när personen blir det rätt dess stora!
 3. 3
  Komplimang en person. Även om du hatar en person, kan du alltid hitta en sak som du tycker om dem. Det kan vara den bil de kör eller klockan som de bär.
 4. 4
  Lyssna och upprepa tillbaka bitar av vad de just sagt. Detta kommer att visa dem att du verkligen lyssnar. Alltför ofta vi vill att folk ska höra oss. Oftast vill vi införa vår åsikt eller vill vi berätta en person vad de borde ha gjort i en situation, eller vad du skulle ha gjort. Om du bara lyssna, och jag menar verkligen verkligen lyssna, inte bara nicka och vara bildar ett svar i ditt huvud, människor mår riktigt bra när de vet att någon lyssnar.
 5. 5
  Förstå. Om du sätter dig i deras position och verkligen förstå vad de säger eller går igenom. Människor mår bra när de vet att någon förstår vad de säger.
 6. 6
  Smile (verkar enkelt nog). Om du bara ler mot någon, kommer det att få dem att känna sig mer tillfreds.
 7. 7
  Minns sin makes namn, eller intressen som de har. Sen när du ser dem kan du be "Hur är Linda?", Eller "stilla bygga modellbåtar?" Minnas viktiga fakta om en person, gör dem känna att de är speciella.
 8. 8
  Hjälpa en person. Detta är en ganska enkel. Om någon är i behov och du hjälper dem. Det kommer att visa dem att någon bryr sig.
 9. 9
  Rör dem med vänliga kramar, kyssar och mer. Men alla av dem måste vara naturligt. Känn skönhet (tänker på det - det är den perfekta plural) att älska någon...
 10. 10
  Köp dem en gåva till något att säga med kärlek eller lyckönskningar eller något
 11. 11
  Gör en medveten ansträngning för att suga upp negativ energi nära dig och åter stråla på ett positivt sätt.

Tips

 • Kom ihåg att du alltid möjlighet att göra någon att må bra.
 • Varje situation och varje person är annorlunda - Justera därefter.
 • Alltid hälsar folk varmt.

Varningar

 • Försök att göra det som känns naturligt och vara så uppriktig som möjligt.
 • Detta är inte en guide till "kyssas upp". De flesta människor kommer att se rakt igenom dig om du inte är äkta.