Wka

Hur man skapar ett ständigt bestående intryck

Helhetsintryck av en person som är brutto för allt vad han / hon är. Detta är den bild som kommer omedelbart att våra sinnen och våra känslor gentemot dem. Det är kulmen på fysiska, emotionella, intellektuella, sociala och andliga aspekter av den personen. Denna artikel är om hur man skapar ett ständigt bestående intryck!

Steg

Hur man skapar ett ständigt bestående intryck. Det är sant att när folk först se en person, vi försöker att få en uppfattning om honom / henne vid tiden för bekantskap.
Hur man skapar ett ständigt bestående intryck. Det är sant att när folk först se en person, vi försöker att få en uppfattning om honom / henne vid tiden för bekantskap.
 1. 1
  Det är sant att när folk först se en person, vi försöker att få en uppfattning om honom / henne vid tiden för bekantskap. Först skulle vi döma honom / henne på grundval av hans / hennes utseende, oavsett om han / hon har liknande funktioner i samband med personer eller saker som vi redan vet är detta den naturliga inlärningsprocessen händer inom oss själva. Detta är hur man lär sig nya saker, skaffa sig nya färdigheter eller förstå andra människor.
 2. 2
  Attraktivitet på den fysiska nivån är tillräckligt bra bara för det första intrycket som kan bildas när vi möter personen. Detta beror på att vi i allmänhet tenderar att ha fördefinierade föreställningar baserade på utseende av människor och våra erfarenheter kring dem, som vi har stött på i våra liv. Våra fördefinierade föreställningar och erfarenheter kring en person stärks eller försvagas varje gång när vi mingla med den personen.
 3. 3
  En persons utseende bidrar mycket lite till attraktionskraft. Vi minns alla en person för hans / hennes förmåga och vår erfarenhet i hans / hennes företag, annat än om vi vill ha ett förhållande enbart bygger på och på den fysiska nivån.
 4. 4
  Men attraktiv en person kan vara i den fysiska nivån, måste de ha
 5. 5
  -En känslomässig vädjan
 6. 6
  -Ett välutvecklat intellekt
 7. 7
  -Bra umgänge / nätverk färdigheter
 8. 8
  -Och även något inom - som ibland kallas aura eller kraften inom eller karisma - vilket är den astrala aspekten av honom / henne. Först då skulle han / hon bli ihågkommen och relationen skulle utvecklas på djupet.
 9. 9
  Därför genom att tala, att vara fysiskt attraktiv håller väldigt liten andel i en fortsatt relation. Berätta ett skämt när du talar om att du inte kan fortsätta lyssna på den andra personen och uppskattar varje litet steg. Gör personen självsäker och sedan börja prata eller uttrycka dina åsikter.
 10. 10
  alltid vara uppmärksam på vad du säger.
 11. 11
  Bra kläder förnuft gör bra intryck.
 12. 12
  Bara svara ett leende till den person som ser dig är ett annat sätt.
 13. 13
  För att göra ett bättre intryck, är kroppsspråket ett bra sätt att sticka ut. Ett leende och svar på den andra personen gör att du verkar trevlig.
 14. 14
  Akta sätt. Om du inte vet, är copycat på bästa sätt. Kom ihåg, "När du är i Rom, gör som romarna gör."