Wka

Hur man ansöker nagellack ordentligt

Snygga händer med snyggt målade naglar är en mycket viktig tillgång för någon kvinna. Läs vidare för att ta reda på hur du kan uppnå detta!

Steg

Hur man ansöker nagellack ordentligt. Den bästa tiden att tillämpa nagellack är före eller efter duschen.
Hur man ansöker nagellack ordentligt. Den bästa tiden att tillämpa nagellack är före eller efter duschen.
 1. 1
  Den bästa tiden att tillämpa nagellack är före eller efter duschen. Börja genom att lämna dina naglar i önskad form. Polering dem också hjälper till att jämna spiken basen och gör det lättare att tillämpa nagellack.
 2. 2
  Börja med att applicera en tydlig baslack. Först, ta en bra mängd lack på penseln och applicera ett lager mitt i centrum av nageln. Ta lite mer polish på penseln och applicera rockar på de två sidorna av naglarna. Se till att hela nageln är täckt av dessa 3 dragningar. Aldrig hålla på ommålning spiken, tjocknar den polska och du kan smeta det. Låt basbeläggningen torka helt.
 3. 3
  Efter baslack görs - Applicera valfri färg på nageln. Använd den på liknande sätt, först i mitten av nageln och sedan på sidorna. När alla dina naglar är klar, vänta tills det torkar. Om den färg du har använt är verkligen lätt, behöver den en annan päls. Så gäller det andra lagret och se till att den torkar.
 4. 4
  Applicera ett topplack och låt den torka. Om du vill, kan du använda en snabbhärdande täckfärg (tillgängliga i skönhet butiker) och se till att det sätter verkligen snart. Om du inte har en täckfärg, doppa fingrarna i iskallt vatten. Detta sätter spikar polska och ger det en fin glans.
 5. 5
  Om du har fått en del nagellack på nagelbanden, fingrar eller någon annanstans, oroa dig inte. Doppa en tops i vissa nagellack remover och försiktigt ta bort det extra polish. Detta kommer att se till att din nagellack jobb är rent och snyggt.
 6. 6
  När du är helt klar med ansöker nagellack, kan du doppa dina naglar i kallt vatten, hjälper det många eftersom det härdar nagellacket och förblir snyggt. Om du vill ta en dusch efter ansöker nagellack se till att den är torr och tänk på att inte ta en varm dusch, kommer detta att smälta nagellack.:)

Tips

 • Köp färger som passar dig och dina kläder.
 • Se till att du använder polish som är av god kvalitet. Billigt polish kommer chip av lätt och ser stökigt eller inte så snyggt.
 • Om du har långa naglar, prova att applicera en ljusare färg. Medium längd och korta naglar ser bra med mörka färger. Men det beror egentligen på dig.
 • Om du vill, kan du prova en fransk manikyr.

Saker du behöver

 • Nail Filer / Nail Buffer
 • Nail Polish
 • Base Coat
 • Top Coat
 • Q-tips
 • Nagellacksborttagare