Wka

Hur man ändrar i en skola omklädningsrum


Åh nej, måste du ändra i omklädningsrummet i år! Hur kan du göra detta utan att skämma ut dig?

Steg

Hur man ändrar i en skola omklädningsrum. Välj en locker närheten till dina vänner.
Hur man ändrar i en skola omklädningsrum. Välj en locker närheten till dina vänner.
 1. 1
  Var självsäker. Det är bara ett omklädningsrum, och det kommer inte att döda dig. Alla kommer förmodligen att vara så rädd som du är om att ändra inför andra.
 2. 2
  Välj en locker närheten till dina vänner. Om du får välja var ditt skåp är, är det. Det är mycket lättare att ändra framför någon du känner och litar på än att byta framför en fullständig främling. Försök också att hålla din locker borta från opålitliga människor.
 3. 3
  Bär inte något hårt att ta av eller på, eller något tight. Kämpar för svårt att få några riktigt tighta byxor på eller av kommer bara dra uppmärksamhet till dig. Använd skor som är lätta att halka på och av, liksom lägenheter. Skinny jeans på ett gym dag är en dålig idé. Om dina byxor eller kjol är mycket lös, kan du bära dina gymnastikskor under dagen och bara sätta på dina byxor och skjorta tee för gym.
 4. 4
  Få till omklädningsrummet så tidigt som möjligt. Vanligtvis kommer folk komma in senare så att de kan ha längre pauser mellan perioder och till mellanmål och lunch, vilket innebär att det blir praktiskt taget ingen i omklädningsrummet tidigt. Plus, om det verkligen finns någon där, kommer de förmodligen mer utspridda över rummet.
 5. 5
  Klänning och klä av så fort du kan. Detta minskar off-chans att någon av misstag kommer blick över på dig när du är i en särskilt avslöjande plats.
  • Ändra ett klädesplagg i taget. Till exempel, ändra din skjorta och sedan ändra dina byxor, eller vice versa. På så sätt kommer du aldrig helt naken.
 6. 6
  Respektera andras privatliv. Om du inte vill att andra klampa in på dig när du är halvnaken, hur tror du andra kommer att känna när du gör det till dem? Om du behöver, låt andra närliggande klä första att ge dem lite extra utrymme.
 7. 7
  Var inte rädd för att berätta för folk att sluta. Om någon är att ge dig en hård tid, berätta för dem att du inte tycker det så roligt som de gör. Om det behövs, gå till en lärare och berätta att någon är elak mot dig.
 8. 8
  Deltar inte i några spel omklädningsrummet. Om någon skriker "Jag är naken!" de är egentligen bara att försöka se vem kommer att se ut så att de kan ge dem en hård tid.
 9. 9
  Du kommer att vänja sig. Alla andra är halvnaken också. Plus, kommer ingen ser.
 10. 10
  Face the locker vid byte om du vill. Försök gömma slags bakom ditt skåp dörr. Om det är en halv skåp, sedan böja ner och förändras.
 11. 11
  Bär P. E. kläder enligt dina skolkläder. På så sätt kan du bara ta av dig byxorna och dina PE shorts kommer att vara under. Det fungerar.
 12. 12
  Layer dina kläder. Bär ditt gym t-shirt under en gullig hoodie, och blixtlåset. Sedan under gym, ta bort din hoodie och du halvvägs förändrats. Bara sätta en extra linne eller t-skjorta att bära under din hoodie efter gym.

Tips

 • Om någon försöker att visa upp, inte uppmärksamma. Allt de vill ha är uppmärksamhet.
 • Kom ihåg att ta dina PE kläder hem regelbundet så att du kan tvätta dem, de kommer verkligen börja stinka upp efter ett tag.
 • För killar: Bär inte vita underkläder på de dagar du planerar att ändra i omklädningsrummet. De flesta av dessa typer av underkläder kan beskriva dina meniga och kommer att göra alla andra äcklad. Boxers är oftast en bra idé för omklädningsrum. Om du inte har boxare, förändras i ett stall.
 • När du klär dig tillbaka i dina vanliga kläder, kom ihåg att använda deodorant innan du sätter din skjorta på. Ingen vill.
 • I de flesta skolor, klä ut och delaktighet är det enda du är graderade på i PE Så inte vägra att ändra bara för att du är generad!
 • Om du fortfarande verkligen inte vill ändra framför alla, sedan se om det finns några enskilda omklädningsrum eller bås badrum.

Varningar

 • Lämna inte ditt skåp upplåst, någon kan stjäla dina kläder, vilket innebär att du kommer att ha något att byta in.
 • I vissa skolor kommer låsen vändas bakåt om du glömmer att låsa den, och poäng kommer att dras från din klass. Låsen är svåra att öppna när de är upp och ner, så var försiktig.