Wka

Hur att bli antagen till regis high school i New York

Regis High har en av de mest konkurrenskraftiga antagning processer i New York accepterar en chockerande 14% av de sökande. Det är alltså inte en överraskning att veta att Regians kommer att gå vidare till högskolor med liknande priser, toppen 25. Det är Alma Mater av sådana människor som Patrick Fitzgerald (US Attorney och CIA Läcka Utredning särskild åklagare), Greg Giraldo (komikern och tv-personlighet), Edward Conlon (New York Times bästsäljande författare till Blue Blood och deltid skribent för The New Yorker ) och andra ganska väl kända personer (se lista på Regis High School New York Wikipedia). Regis nästan garanterar tillträde till toppen högskolor på grund av värdet av att ha den på en college ansökan. Superior studenter vid Regis immatrikulera konsekvent till Harvard, Princeton och Yale. Endast från tri-state area har godkänts efter en rigorös tillämpning process.

Steg

Hur att bli antagen till regis high school i New York. Överväg tillämpning endast om du är en pojke.
Hur att bli antagen till regis high school i New York. Överväg tillämpning endast om du är en pojke.
 1. 1
  Överväg tillämpning endast om du är en pojke. Regis är en alla pojkar gymnasiet.
 2. 2
  Överväg tillämpning endast om du är en romersk-katolsk. För att din ansökan ska godkännas för granskning en kopia av de sökande dop certifikat måste inkluderas.
 3. 3
  Överväg tillämpning endast om du är på toppen 90% av din klass i 6: e, 7: e och 8: e kvaliteter. Endast studenter med höga standardiserade provresultat får tillämpa. Co-op (eller nu TACHS) krävs inte för en ansökan och Regis är inte räknas som ett av de tre alternativen lägga ner på testet.
 4. 4
  Notera av någon i regis: Se till att du visar att du verkligen vill vara där. Du vill inte bara ta emot från skolan men ge den studerande samhället där. Också uttrycka intresse för public service och tjäna andra. De vill att du ska vara någon som kommer att engagera sig där. Förresten, ska du köpa en bok Test Prep för HSPT. Jag rekommenderar en från Kaplan. Lycka till
 5. 5
  Ta regis testet (HSPT). Regis-högstadium utfärdar HSPT, eller High School nivåtest. Detta test sker alltid den första lördagen i november. Det liknar den Specialized High School Admissions Test för skolor som Bronx Science and Brooklyn Tech. Det är oftast runt 1000 sökande tar testet för 230 intervju fläckar. Endast studenter som poäng i den övre kvartilen och högre ombeds att återvända för en intervju. Test är mycket tätt tidsinställda och kräver snabba och korrekta beslut.
 6. 6
  Förbered för. Det sista steget (förutsatt att du får så här långt) är intervjun. Dessa är vanligtvis den första helgen i januari. Var och en av de 230 intervjuade har en 20 minuters intervju med en Regis fakultet medlem och omedelbart efter intervjuas i ytterligare 20 minuter med en Regis alumn eller styrelseledamot. Tips: Från en person som godtogs-Verkligen försöka att inte vara nervös. De vill egentligen bara se vem du är och att du är bekväm ansikte mot ansikte med dina chanser att nå detta hedervärda mål. Försök bara att inte vara konstigt och försöka ha en regelbunden konversationer. Låt aldrig det inget snack. Aldrig tala illa.
 7. 7
  Vänta på din ansökan beslut. Resultaten skickas ut ungefär samtidigt som de andra katolska gymnasieskolor. Den freshmen klass är vanligen ca 135 elever, men vid senior år kan det vara så få som 90.

Tips

 • Bara för att du är rik betyder inte att du kommer att stängas på grund av det. Regis betonar mångfald och acceptans som en del av Jesuit katolska traditionen.
 • Det hjälper verkligen att vara en andlig person. Göra Christian Tjänsten är avgörande för Regis livsstilen. Det krävs både junior och senior år, även gjort mer omfattande i den senare. Du kommer att krävas för att ta en teologi naturligtvis alla fyra år så se till att religionen är en ganska viktig del av ditt liv.
 • Liksom högskolor, anser Regis många saker (baserad på ansökan och essäer) för antagning, viktigast: vad gjorde denna student göra med de möjligheter som ges till honom?
 • Eftersom Regis är all stipendium (helt gratis), är förmågan att betala för en annan high school en faktor, men ingalunda avgörande.

Varningar

 • Faktor i restid och kostnad. Studenter med en lång pendla till skolan kanske inte kan delta i så många fritidsaktiviteter som de vill, men de kommer att lära sig att göra läxor på tåget / bussen.
 • Regis tolererar inte ett misslyckande. Misslyckas ett ämne under året kommer att placera dig på akademisk skyddstillsyn. Om, vid nästa trimestern du inte är säkert med i förbigående område, kommer du att bli ombedd att avgå ditt stipendium. Detsamma gäller för att få ett otillfredsställande i 3 ämnen eller mer.

Saker du behöver

 • Tid ledningskompetens.
 • Oratory färdigheter.
 • Papper skrivkunskaper.
 • En balanserad blandning av koffein och beslutsamhet.