Wka

Hur man acceptera att vara en lång flicka


Tusentals flickor kämpar överallt med olika utmaningar på grund av sin höjd. Flickor som är lång måste ta itu med en hel del mer än medellängd. Vi måste acceptera att vi inte kan köpa byxor på alla de butiker som våra vänner handla på. Vi måste ta itu med människor som ber om vår höjd, måste vi också ta itu med en massa pojkar är betydligt kortare än oss.

Steg

Hur man acceptera att vara en lång flicka. Försök att inte sloka.
Hur man acceptera att vara en lång flicka. Försök att inte sloka.
 1. 1
  Försök att inte sloka. Du kan göra underverk för din hälsa och självbild om du lär sig att stå upp rakt. Sjunka ihop kan orsaka ryggproblem och permanenta frågor hållning för resten av ditt liv. Sjunka ihop kan faktiskt få dig att se längre än du redan är. När du slöfock du verkar mer osäker för andra, som inbjuder förlöjligande och negativ uppmärksamhet till din längd. Stående tall bygger förtroende.
 2. 2
  Lär dig att vara positiv om din längd. För varje gång du klagar på din längd, tänka eller säga tre saker som är positiva till det. Till exempel:
  • Taller flickor är snabbare, starkare och verkar mer slående än korta tjejer.
  • Taller tjejer har lättare att hantera vikten.
  • Taller flickor har en bättre chans att lyckas på idrott, modellering, och många roller ledarskap.
 3. 3
  Bär kläder som passar. Oavsett hur söta kläderna är, bara köpa dem om de passar. Byxor som är för korta kan få dig att se längre. Toppar som inte passar kan få dig att se större, gänglig, tafatt. Kläder som inte passar kan bara uppmana åtlöje och negativ uppmärksamhet till din längd. Fina kläder som passar kan hjälpa dig att må bättre om ditt utseende.
 4. 4
  Prova verksamheter som drar nytta av att vara lång. Du kanske har hört detta många gånger, men höga flickor kan vara fantastisk basket eller volleyboll spelare om du använder din längd till din fördel. Om det inte är din grej, prova andra aktiviteter där vara lång kan vara en fördel: Dans, modellering, Klippklättring, landsvägscykel, höjdhopp, och mer. Dessa fysiska aktiviteter kan hjälpa dig att bli mer bekväm och säker på att vara lång. Vad du än gör, hitta saker som du är bra på, bygger framgång förtroende.
 5. 5
  Smile och låt din personlighet lysa igenom. Första intryck kan vara svårt för långa tjejer, men bara låta din lysande personlighet vinna deras hjärtan. När folk gör kommentarer eller ställa frågor om din längd, inte rodna inte och vara generad, många gånger de betalar dig en komplimang. Le och säga tack. Svara dem med fakta om hur lång du är och vad du tycker om vad de sa. Du kommer att vara mer självsäker.
 6. 6
  Kom ihåg att vara lång är att vara graciös.
 7. 7
  Jämför inte din vikt till andra tjejer som är kortare. Det betyder inte att du är fet om du väger mer än dina kortare vänner, har du tänkt att få cirka fem pounds per tum.

Tips

 • Om någon säger till dig "korta människor är bättre" säger back "och det är därför modeller är kort".
 • När pojkar och flickor gör narr av din längd, många gånger är det för att de är osäkra och vill att de välsignades med att vara lång som du. Några pojkar och flickor tycker inte stå bredvid höga flickor eftersom de känner sig skrämmas.
 • Gör vad du älskar även om din längd sätter dig tillbaka från det.
 • Vet att de flesta långa killar föredrar hittills högväxt flickor.
 • Att vara lång har sina fördelar som att nå högre hyllor.
 • Taller flickor är fysiskt starkare och snabbare än kortare tjejer
 • Prova att ta upp sporter som basket eller volleyboll.
 • Om någon säger något dumt om din längd bara skratta tillsammans, ta det inte personligt.
 • Många specialitet lång flicka butiker har innersömmar upp till 37 ", men kan också vara mycket dyrare än varuhus.

Varningar

 • Vissa tjejer kan vara avundsjuk på dig.
 • Några pojkar kan skrämmas av dig. (Och om de är, försök att inte ta det personligt!)
 • Inte alla kläder passar.