Wka

Hur blir det bidrottning din skola

Det finns så många anledningar till att människor vill vara populär. Kanske de vill återhämta sig från obekväma sociala upplevelser i det förflutna. Kanske är de bara vanlig utåtriktad. Kanske de spenderar helt enkelt för mycket tid att titta på WB. Hur som helst, är den tjejen alla älskar och åskådare idoliserar har massor av roliga grejer till det. Vill du bli den där tjejen? Kom igen, du vet att jag pratar om. Varje klass i varje skola har en. Hon är söt, smart, begåvad, kvick och har fantastiska kläder. Och låt oss inte glömma, att du inte ens kan hata henne - om du kan komma förbi hennes följe och få ett ord i edgewise, hon är faktiskt ganska trevligt. Om du kan komma förbi hennes följe. Visst, det finns ett fåtal människor som kan komma förbi vilja vara henne - några sanna individer. Men de är sällsynta. Och oddsen för att du är en är ganska låg om du läser den här sidan. Så, gå på... läsa den och bli.

Steg

Hur blir det bidrottning din skola. Lär dig att hantera skvaller fint.
Hur blir det bidrottning din skola. Lär dig att hantera skvaller fint.
 1. 1
  Ta en klick. Dina nära vänner skulle älska dig, inte dyrkar dig, faktiskt, eftersom det skulle vara oerhört läskigt och kan röra dig senare i livet. Din officiella "klicken" ska bestå av 2-6 flickor. De bör vara lojal, smart (inga Karen Smiths - jag menar du inte är Regina, höger) cool, söt, roligt, välklädda och trevliga människor. Var super trevligt för dem - att hjälpa dem när de behöver det, ge dem små presenter ibland, bjuda in dem att göra roliga saker, etc. Detta kommer max ut hur mycket roligt du har i livet, och hålla dem lojala. Kom ihåg - du vill ha riktiga vänner, inte idoldyrkarna (om dina mindre nära vänner och klasskamrater dyrka och avguda dig, men skulle det vara en bra sak). Om du tror att folk spårar, eller mindre lojala mot dig (vänner eller bekanta eller vad som helst) och sedan få en hemlighet från dem - aldrig göra något otäckt med det, det är riktigt lågt, inte ens hotar att, kommer de bara antar och förstå och vara trevligare - eller åtminstone, om de herrelösa, inte att slå på dig. Enskilda klicken medlemmar varierar, men här är en lista, välj vad du vill:
  • Alpha. Hon är ledare för tjej som är söt, rolig, smart och trevlig hon leder och sötaste som kontrollerar men med alla kvaliteter.
  • The Beta. Hon älskar men inte särskilt avguda dig. Det är helt säkert att låta den till henne att du inte är perfekta och nämna dina problem. Ja, det finns en risk att detta - men liv utan risker är tråkigt. Hon är, kort sagt, din bästa vän för evigt. Det är praktiskt om hon är en något urvattnad version av dig - inte riktigt lika fantastiska, men ganska fantastiska. För att undvika att vara tråkig, borde hon ha några ändringar - t.ex. om du spelar tennis, spelar hon piano.
  • Den Sweetheart. Inte för att du är alla hjärtlösa människor, men du behöver en fantastisk trevlig tjej i ditt gäng, helst. Detta är bra eftersom hon kan fungera som en buffert under slagsmål, är stort känslomässigt stöd när någon mår ner och är bra på att hantera vuxna. Hon bör ändå ha liknande egenskaper till resten av ditt gäng - roligt, söt, intressant, cool, smart - men mjukare och sötare.
  • Pro. Den här tjejen har talang - seriös talang. Kanske är hon en skådespelerska och praktiskt driver samhället teater. Kanske är hon i New York City Ballet. Hon kanske är i träning för olympisk simning. Hon är väldigt upptagen, mycket med det och ser bra ut i vad som helst uniform eller kostym hon har att bära för sin nisch. Och ändå finner tid för er? Tja, vem skulle inte?
  • The Party Animal. Nej, gör hon inte få papperskorgen, stenad och bortkastade. Hon är en viskning och ett halvt, ja - men hon gör det med klass. Hon gör inte fest hela tiden - det bara känns som en fest att vara runt henne! Hon är kvick, underbar, en fantastisk dansare... Åh, um, yeah, nämnde vi hur roligt hon är?
  • En medelväg. Hon är i grunden din standard populär tjej. Genomsnitt, i bästa bemärkelse. Om de flesta av dina klick är "ute" begåvad och utåtriktad, du behöver en liten medelväg. Så hon är just det, att tona ner resten av gruppen. Inte att säga att hon inte har något liv än popularitet. Har du sett hennes kalender sistone? Men bortsett från, säg, tennis lektioner, är hon egentligen bara intresserad av din grundläggande teenage / preteen grejer. Hon är bara bättre på det än någon "basic" teen någonsin kommer att bli. Vem är normal nu?
 2. 2
  Var självsäker! Även om det låter en smula lite desperat, skriver upp exakt 500 - varken mer eller mindre - anledningar du härskar. Läs det om varannan vecka, eller när du behöver en pick-me-up. Om det inte fungerar, bara prova dessa tips:
  • Om du inte är nöjd med hur du ser ut, här är ett trick - sätta på alldeles för mycket smink. Varje typ möjligt, till den grad att det ser riktigt vidrigt. Sedan bär det för en timme, under vilken du tillbringar mycket tid att titta i speglar. Sedan tvätta det hela, och titta i en spegel igen - se hur söt och fräsch inför du ser? Det är hur världen verkligen ser dig.
  • Gå fisk. Be en familjemedlem eller nära vän vad de tycker om dig.
  • Lyssna på musik från båda sidor av historien. Först lyssna till "Ugly" av Brie Larson. Sedan lyssna på "Beautiful" av Christina Aguilara. Se kontrasten? Inte att säga att det är allt du kan lyssna på - men känns bra typ låtar kontra sorgliga som verkligen kan ge dig en knuff.
  • Tackla något. Något stort. Städa ditt rum, även. När du ser hur långt du har kommit det kommer att göra dig att må bra.
  • Tackla något lång sikt. Ta upp tennis eller balett eller modellering eller vad som helst, och gör bra i den. Det verkligen får dig att må bra.
  • Få nya underkläder. Lame klingande, jag vet. Potentiellt dyr, vet jag. Speciellt om du vill att det ska vara riktigt söt. Men det kommer att få dig att känna varm.
 3. 3
  Ser bra ut. Scratch som - ser fantastiska. Uppifrån och ner...
  • Hår kan vara det definierande särdrag, kan göra eller bryta bod. Så var snäll mot din. Ta en dusch varje dag, med anständiga schampo eller Marc Anthony. Tvätta håret ordentligt och för en solid 3 minuter minst. Skaffa en bra lödder går, verkligen massera din hårbotten. Nästa, tillstånd med ett balsam som kompletterar ditt schampo, lämna balsam i 2 minuter, och skölj ur. Upprepa om du vill, och för extra silkeslen hår, och tvätta med lotion gång på ett tag. Kom ihåg - om ditt hår mjukt och rent, det ska vara mycket, mycket glänsande. Föna om du vill att det ska vara rak, eller om du måste vara någonstans - aldrig visa upp någonstans alls med vått hår. Nästa, borsta med en kvalitet pensel (vildsvin borst är bäst) och stil som önskas. Använd inte för mycket gel eller spray, though. Bara en liten, liten bit är bra. Om du måste. Bestäm din ansiktsform och få en stil som smickrar den. Det är super lätt att bara gå på Google och ta reda stilar för ditt ansikte. Få ditt hår klippa var 4-8 veckor, och gå till samma stylist och salong varje gång. Få något speciellt, som höjdpunkter eller en glans behandling en gång i en stund också. Några populära frisyrer är: flippy med den övre delen dras tillbaka, stökigt bullar med ett av dessa skinny pannband, två skinny pannband, krusade i en halv hästsvans med en mager pannband... du får det magra pannband är alltid, eller hur?
  • Ditt ansikte ska vara ren, tydlig och söt på alla gånger. Får inte salong ansiktsbehandlingar, som en god man kommer att göra ditt ansikte flammigt och brutto för en dag innan den kickar in - göra dem hemma, med lera masques, varannan vecka eller så. Få en hud recept för att hålla akne på avstånd (en blackhead eller två är bra och du kan fortfarande se vacker, men en finne stor som en ananas är inte precis vad vi går för) Fråga din läkare, inte räkna Proactiv. Bär bara naturligt smink så att du egentligen inte ser ut som du bär smink. Dessutom, killar hatar när du ser målade och ingen kommer att tänka dig ganska om de tror att du är skyldig allt till Sephora. Tonad fuktkräm, concealer, puder för att ställa in, mascara, läppglans, lite rosig rouge och kanske neutral ögonskugga är allt du verkligen behöver.
  • Du bör ha god munhygien. Borsta tänderna, tandtråd och använda munvatten och myntverk. Borsta tänderna och tungan två till tre gånger om dagen (inte i skolan, men). Om du behöver ett motiv för att borsta, använd smaksatt tandkräm, som kanel, vanilj eller citron. Använd crest vita ränder vid behov.
  • Ta duschar varje dag, och skrubba överallt grundligt med en peeling handske och bra tvål.
  • Raka / vaxa något hår som du tror behöver ta bort. Detta bör inte innehålla ditt huvud. Det håller saker ren, mjuk och snygg.
  • Håll dig i form. Kör spår, gör pilates, vad det än är, är det bättre att äta lite skräpmat och motion än att lounge på soffan och äter inget annat än selleri.
  • Få manikyr och pedikyr professionellt ungefär varannan vecka, men gör din egen när du behöver. Använd bra nagellack, men så verkar det svalare.
 4. 4
  Få attityd. Inte en attityd men attityden. Var inte ond. Vara söt till någon du kan möjligen stå för att vara söt till civila till vem du kan möjligen stå för att vara civila till och om du inte kan hantera dem, försöker undvika dem. Var inte en goody två skor - om någon stötar, jab tillbaka lite - men kom ihåg att verkligen populära människor behöver inte mobba - de är coola nog att deras statistik inte beror på det. Drottningen aldrig öppet angriper någon - det är mer de ofrälse, den nervösa medelklassen, som gör det. Om någon i din krets disses dig, inte dumpa henne, degradera henne en liten, liten bit och få en hemlighet från henne - det är mer effektivt och mindre medelvärdet.
 5. 5
  Klä cutely. Vet du vad de populära märkena är (Abercrombie, European Eagle, Topshop, Hollister, Forever 21, Old Navy, Aeropostale, gissa?, Tommy Hilfiger, etc). Om du vill gå den extra milen: Juicy Couture, Marc Jacobs, Urban Outfitters, European Apparel. Du vill se mycket stilrena. Var avslappnad men fantastiska. Bär fantastiska kläder, och har stor stil. Och snälla, inte snub folk för konstiga outfits, det är deras stil och det är hur de vill klä sig. Klä hur du vill, men uppenbarligen, inte gå till en dans på sig en tennis klänning. Du ska älska din outfits. Det första steget för att få alla att vilja vara som du är snygg. Du verkligen inte kan bära en fem tusen dollar Oscar De la Renta klänning till engelska klass, och det kanske inte ens är lämpligt för din nästa skoldans. Bara varumärke jeans, en spets kantade topp, och en Henley över det kan göra underverk. Och glöm inte smycken och skor! Har minst ett par designer skor, företrädesvis klackar eller lägenheter, och annars bara ha en massa skor, även om de inte är de största varumärkena, eftersom det är märket för att vara flickaktigt. För smycken, aldrig bära något klibbig eller falska titta, få bara kvalitet smycken, så ingen klibbig plastringar med glitter. Det behöver inte vara 100% Tiffany, bara så länge det är bra kvalitet. Om du vill att folk ska följa din bly (eller åtminstone älska dig för din stil), måste du visa att du är en verklig person, och falska smycken är definitivt inte äkta. Diamant dubbar underverk. Och en designer väska. Knock-offs är falska och falska väskor är för falska människor. Nu, vill du inte vara falsk, tycker du? Så lektionen finns det inga knock-off plånböcker, ser de inte riktigt och alla vet det, så du inte lura någon. Dessutom, håll dig borta från mycket flashiga färger eftersom detta gör att du ser tacky och gör att det verkar som om du försöker för hårt för att fånga uppmärksamhet. Jeans ska vara en bra passform, inte gör höfterna överlappar kanterna (alltså, är muffin tops födda). Läs modetidningar att inspireras av de nyaste utseende. Rekommenderade tidskrifter inkluderar: Teen Vogue, Seventeen och Elle.
 6. 6
  Lär dig att hantera skvaller fint. Lyssna, babe, det finns inget sätt människor kan helt avstå från att skvallra. Det är hur du gör det som räknas! Har aldrig skvallra om dina nära vänner, och bara papperskorgen någon bakom ryggen om du tycker att de förtjänar det sägs att deras ansikte inte säga det till deras ansikte, men, det är hemskt. Se till att bara skvallra med dina pålitliga bästa vänner också. Det är ingenting att vara stolt över, men det är den mänskliga naturen. Eller, ja, okej, flicka natur.

Tips

 • Håll dig uppdaterad med skolarbete och sånt. Det är verkligen viktigt. Gör mamma stolt.
 • Ansök läppbalsam, olika läppglans för varje läpp, och gnugga ihop.
 • Ha en fashion "sak" som spets eller färgen röd eller vad som helst.
 • Håll dig uppdaterad med popkulturen typ grejer. Europeiska tonåringar prata om det en hel del, så du måste vara i slingan. Läs Teen Vogue och modetidningar sånt. Men egentligen inte använda pull ut affischer de ge dig, de är typ av klibbig och kommer att göra ditt rum mer rörig. Inget illa menat. Läs alla typer av böcker du vill så länge det inte är olämpligt. Läs Clique, Gossip Girl och några klassiker, men inget haltande eller klibbig.
 • Har aldrig engagera sig i något olagligt eller dumt. Även om det du gjorde (vad det nu är) är inte dåligt, försök att inte engagera sig i något som kan störa folk, eftersom det förstör ditt rykte.
 • Du kommer att vilja äga en iPod, dator och mobiltelefon om du har råd.
 • Inte få i trubbel med lärare! Om du är snäll mot dem och följa deras anvisningar, då de inte kommer förödmjuka dig.
 • Bare smink underverk. Håll dig till nyanser som gör dina ögon pop. Alltid accentuera antingen läpparna eller ögonen. Aldrig båda, eftersom det gör att du ser ut som en clown.
 • Har minst en kul grej planerad flesta helger.
 • Curl dina ögonfransar-detta gör någon snyggare, omedelbart. Applicera sedan mascara.
 • Prenumerera på några tidningar, som Seventeen, Teen Vogue, etc. Det ska ge dig något att se fram emot i e-post.
 • Beställ kläder på nätet ibland. Se över förnuftet.
 • Förutom att göra små, exklusiva saker, har några stora fester då och då-det får du nya vänner, och utöka din cirkel. Plus, att stängas är typ av Lama, rätt? Ha ett hjärta!
 • Försök att lära sig minst ett nytt ord i veckan, och använda det i ditt dagliga konversationer. Det kommer att göra dig verkar fascinerande. Se till att du vet vad ordet betyder, men.
 • Vara lite oförutsägbara ibland, men aldrig göra något dumt, olagligt, eller perversa. Om du går blir arresterad för något, beroende på vad det är du antingen kommer att kallas en skank eller hoebag av flickorna, och en snygging med vissa killar, eller bara en stoner.
 • Få berömd för något-något bra eller ofarligt, men. Detta är användbart men inte nödvändigt.
 • Applicera ögonskugga för att exakt vecket av ögonlocket, inte högre eller lägre, om det inte är ren.
 • Gör ditt rum supersöt och passar din personlighet. Det är alltid trevligt att blanda två stilar, liksom klassisk stil och girlie gullig att skapa en unik och chic look. Fråga dina föräldrar om det är okej med dem för dig att få nya överkast, lakan, beanbag stolar, måla väggarna... vad du vill ändra. Folk kommer att älska hängande ute om du älskar det.
 • Tänk på en slogan. Kristin Cavallari är känd för att säga, "uppen!" och Paris Hilton säger hela tiden, "Det är varmt." Använd din fantasi. Säg något på franska eller italienska, till exempel (båda dessa anses "cool språk" som är spanska ), men ska du inte säga "Söt!" eller kopiera något från en bok eller TV-show, det är bara riktigt lamt.
 • Ta din grupp ut för manikyr, filmer, middag, shopping, etc... använd din fantasi här, men gör det häftigt, oavsett vad det är!
 • Svär inte, det är riktigt dumt och oförskämd. Dessutom, vad är poängen? Du låter precis som en person som vill orsaka problem.
 • Tvätta håret med lotion gång på ett tag

Varningar

 • Använd sunt förnuft.
 • Låt inte din popularitet kommer till ditt huvud. Det finns människor där ute som, tro det eller ej, inte gillar dig. Inte ge dem skäl att hata dig ännu mer.
 • När du arbetar för att hålla sig i form, gå inte galen och svälta dig själv. Alltid vara friska.
 • Vissa människor kommer att hata dig, eller avundas dig, utan anledning och rykten sprids. Bara ignorera dem.
 • Håll dig borta från droger.
 • Var inte elak.

Saker du behöver

 • Goda vänner
 • Parfym (tillval)
 • Fina kläder (de behöver inte vara dyrt!)
 • Tonade fuktkräm
 • Concealer
 • Lip Gloss
 • Neutral ögonskugga (tillval)
 • Mobiltelefon
 • Clique och / eller trevlig grupp vänner
 • Purse + Plånbok