Wka

Hur kan man vara vacker för den första dagen i skolan

Den första dagen. Denna fråga, om du planerar att se häftigt och ger ett bra första intryck! Det är enkelt och lätt att följa för dem som har det svårt.

Steg

Hur kan man vara vacker för den första dagen i skolan. Starta en skönhet rutin.
Hur kan man vara vacker för den första dagen i skolan. Starta en skönhet rutin.
 1. 1
  Börja tidigt. Det första som du kanske vill göra är att shoppa. Ingen vill se samma kläder som du hade förra året. Prova nya saker som ser häftigt på kroppen och en stor par jeans hjälpa också. Du vill inte ge ett dåligt intryck på den första dagen i skolan! Vill du se till att ha allt som natten innan. Kom också ihåg att plocka dina ögonbryn - om du behöver.
 2. 2
  Starta en skönhet rutin. Vakna upp på morgonen och börja dagen med spannmål (varm eller kall), inget alltför söt eller det kan sakta ner dig under dagen. Om du inte ta en dusch på kvällen innan, gör det nu! Det viktigaste du vill komma ihåg är att varmt vatten berövar dig av fukt ditt ansikte behov, så om du insisterar på att ta en varm dusch, tillämpa lotion efter att du får ut. Raka benen, om du kommer att bära Capri byxor eller shorts, är detta ett måste. Borsta tänderna samtidigt i en handduk och sedan borsta håret. Innan du bestämmer dig för att föna håret, spreja eller en ledighet i håret produkt som hjälper till att skydda den från värmen. (Kom ihåg att det är alltid bra att byta upp håret då och då.) Borsta dessa pärlvita tänder och tillämpa chap stick, särskilt om du har känslig hud. Nu är det dags att klä upp. När du gör, se till att dina naglar är rena och fria från sprickor. För en enkel fix, tillämpa genomskinligt nagellack.
 3. 3
  Gör dig redo att gå! Gör att du har din handväska och du rör dig något du fortfarande behöver göra. Håll extra smink i väskan. Titta i spegeln och berätta för dig hur bra du ser ut! Lämna huset med ett leende och känna dig säker att göra så. Minns du när du kommer till skolan ingen gillar att se en rynka i ansiktet, även om du har haft en dålig dag, så leende - genom att göra så att du kommer att locka positiv uppmärksamhet!
 4. 4
  Slappna av! Bara för att skolan är precis runt hörnet och du kan inte bli av med det poolvattnet luktar betyder inte att du måste gömma sig under täcket. Stressa inte igenom dessa steg som det finns någon morgondag! Ta din tid och slappna av för bästa resultat.
 5. 5
  Välj din garderob. Istället för att gå på en gigantisk shoppingtur i slutet av sommaren, prova att gå på små små hela det. På så sätt kan du ta din tid och kommer inte att ångra att du rusade igenom butiken i några timmar. Försök också att inte få "outfits" men bara kläder du kan mixa och matcha. Chansen finns, om du får outfits, så din garderob kommer att vara samma sak varje vecka. Få minst 5 nya skjortor, och 2 nya bottnar. Sen när du är klar med att bestämma din garderob, plocka ut dina kläder för den första veckan i skolan. Försök att bära din favorit outfit på den första dagen. Dessutom är en bra sak att göra för att bära bara lite nya kläder. Kanske en ny skjorta, med din favorit kjol. Och ett nytt armband, men med den söta halsband du har älskat för evigt! På så sätt kommer du att känna dig bekväm att bära vad du älskar, men också ser bra ut i några nya ämnen!
 6. 6
  Sätt upp realistiska förväntningar. Ställ inte upp orealistiska mål. Det kommer att göra dig mer stressad och kommer att sluta göra dig besviken och ledsen. Gör saker som du vet att du kan ändra och älska dig själv nu, inte senare.
 7. 7
  Förbered. På natten innan skolan, inte städa ditt rum, det kan skapa stress för dig lätt. Lägg ut din outfit på din byrå, ta ett bad, och tvätta håret med en trevlig avkopplande tvål och schampo. Gå till sängs 08:00 till 09:00. Sätt ett glas vatten bredvid sängen och läsa en bok i sängen, vad lugnar dina nerver inför den stora dagen. Du kan också få dina naglar och få en ansiktsbehandling. Morgonen den första dagen, vakna 1-2 timmar innan du lämnar. Gör allt du behöver göra för att hålla sig ren och fräsch hela dagen. Försök att välja en frisyr som inte kräver konstant underhåll eller får dig att känna oattraktiv eller obekväm.
 8. 8
  Ta det lugnt. Det är bara skolan, inte en modevisning. Var inte rädd för att bära din favorit par slitna jeans (bara inte alltför rippade). Kom ihåg att du kommer att göra bra! Det kommer alltid finnas åtminstone några människor som kommer att se ut som om de bara kröp ur sängen. Tror inte på det för mycket, eftersom alla är nervös och orolig för den första dagen.

Tips

 • Glöm inte dina skolmaterial.
 • Smile!
 • Bär inte samma kläder två dagar i rad, även om du tvättar den.
 • Slappna av och ha förtroende för dig själv. Bara vara glad.
 • Bär inte din första dag klädsel till den första dagen.
 • Kom ihåg att du kommer att få killar att gilla dig.
 • Kom ihåg: du får bara ett första intryck.
 • Efter den första veckan, kommer folk inte ens känner igen dina kläder.
 • När du går ner i salarna, hålla upp huvudet och titta rakt fram för en säker, landningsbana-model look. Förtroende är nyckeln.
 • Var dig själv och världen (speciellt i skolan) kommer att gå din väg.

Varningar

 • Alltid uppmärksamma den person som talar.
 • Aldrig slöfock!
 • Håll ett bra fokus.
 • Om du är i grundskolan, inte bära för mycket smink eftersom du kan få i massor av trubbel!
 • Var inte en diva, eftersom det kommer att påverka din popularitet.
 • Aldrig sätta på för mycket smink eftersom det ser ut och känns fake!
 • Dont vara så elak och så spänd att du bara ska se ut som en idiot
 • Försök inte för hårt, blir det mycket tydligt.
 • Inte passera anteckningar eftersom du kommer att få problem.