Wka

Hur kan man vara säker i ditt utseende

Vissa människor känner sig inte mycket om hur de ser ut, så att de bara gömma sig och känna sig fruktansvärt, medan vissa människor är verkligen och handlar om att ha kul. Tja, läs vidare och bli säker i ditt utseende.

Steg

Hur kan man vara säker i ditt utseende. Acceptera hur du är.
Hur kan man vara säker i ditt utseende. Acceptera hur du är.
 1. 1
  Acceptera hur du är. Oavsett om ditt hår är lockigt, rakt, vågigt eller om du är smal eller fet. Vad du än är, kommer du alltid ha något vackert i dig. Acceptera att, även om du inte är precis som dessa vackra modeller, bör det inte hindra dig från att vara söt.
 2. 2
  Bära vad du vill bära. Var inte obehagligt till max bara för att passa in
 3. 3
  Beter sig som du är kungen. Stanna, titta på din garderob, och tänker, "Är det den stil jag vill ha? Måste jag som att bära dessa kläder?" Beroende på svaren, kan du gå ut och köpa nya kläder som passar dig och din stil, kläder som gör att du känner dig bekväm och snygg.
 4. 4
  Vet att hud-och hårvård är verkligen viktigt. Glöm inte det. Se till att alltid rengöra huden, ta en dusch varje dag och bli av med finnar. Tvätta håret varje dag och se till att det verkligen luktar gott.
 5. 5
  Vara naturligt även när de görs upp. Även smink kan göra underverk för en person, kan det få dig att se falska eller klibbig om det görs på fel sätt. Kom ihåg, mindre är mer när det gäller att göra upp, och om du verkligen vet hur man gör det, kommer det att göra dig mer glamoröst på utsidan.
 6. 6
  Skäm bort dig själv. Ta ett bubbelbad, betala på en ny parfym eller kläder, få en manikyr, etc. Om du avsätta lite tid av din hektisk vecka för att göra dessa saker, kommer du att må bra, och när du mår bra, du känner dig mer självsäker.
 7. 7
  Låt dig veta hur vacker du är. Stanna framför spegeln och le, se hur bra du ser med dina nya kläder och fina hud och hår, berätta hur vacker du ser ut, hur smart och snygg du är. Titta på bilder av dig själv. Ofta kommer detta att ge dig en snällare uppfattning om den person du verkligen är.
 8. 8
  Gå ner i vikt på ett säkert sätt. Om du känner att du behöver gå ner i vikt, är hälsosam kost mycket viktigt. Ät hälsosam mat och olika sorters frukt och grönsaker, alltid träna, kom ihåg det. Det är bra att vara i form, men det är bättre att vara frisk.
 9. 9
  Färdigt.

Tips

 • Bara för att du är trygg i dig själv betyder inte att du måste vara kaxig. Alltid vara snäll mot människor och få dem att må bra runt omkring dig, eftersom det är vad som gör dig riktigt attraktiv.
 • Om någon säger något betyder för dig, kom ihåg att de bara visar sig som en dålig människa.
 • Kom ihåg att vad folk tycker om dig spelar ingen roll lite. Det viktiga är vad du, och bara du, tänk på dig själv.
 • Om du tror att du ser illa det bär den känslan runt hela dagen.