Wka

Hur kan man vara fantastiska

Har du ett behov av att vara i centrum för uppmärksamheten, men vet inte hur man får det? Det är faktiskt ganska lätt, men du måste vara beredd att ha alla ögon på dig! Det tar bara lite stil, ett stort leende, och lite självförtroende!

Steg

Hur kan man vara fantastiska. Bär verkligt fantastisk kläder.
Hur kan man vara fantastiska. Bär verkligt fantastisk kläder.
 1. 1
  Bär verkligt fantastisk kläder. Kontrollera Teen Vogue, CosmoGirl, Glamour och andra high-modetidningar för inspiration. Ibland outfits kan tyckas lite upprörande, så du kan bara använda dem som inspiration och tillsätt lite stil på din outfit att bo fab! Försök att hitta kläder som liknar dem som du har sett i dessa tidningar och lägga en personlig touch. Till exempel, om du vill ha en romantisk look för en förändring som du normalt föredrar rock-chick stil, lägga till jeans med nitar. Hitta ett mode idol såsom Peaches Geldof för britain-rocks-stil, Sienna Miller för bohemisk och vintage, Ashley Tisdale för happy-go-lucky-LA-look. Tänk på matchande färger (till exempel: blått och turkos, rött och brunt, orange och gult, svart och vitt, och så vidare), passande färger (aldrig blanda emo med preppy, det ser löjligt!), Etc.
 2. 2
  Vara en positiv person. Du vill inte verka som om du alltid klagar någonting. Visa folk att du älskar livet! Smile och omfamna världen varje dag. Du måste vara tacksam för det liv du har, så använd din chans och leva det på det sätt du vill ha det! Ha roligt och njut! Att vara sagolikt är också om att vara unik, och som visar genom din livsstil speciellt!
 3. 3
  Om du vill prata med någon som du inte vet, gör det genom en komplimang eller ett uttalande om något du har gemensamt (i. E. "Denna gymnastiken suger!" Inte "Jag läste din Facebook-profil och jag fick reda på att du älskar Ugly Betty! gör jag också! ") Du kan bygga ut detta, långsamt. Prova: "Var fick du här kjolen Det ser verkligen söt!") Eller för en pojke (flirtig): "Hey, du gör vissa sporter Dessa muskler är fantastisk!".
 4. 4
  Var noga med att hålla dig ser lovely! Tänk på att bada, borsta tänderna, etc. Det är mycket viktigt! Också, glöm inte att lägga lite make up på! Men mindre är mer, så det är bäst att bara hålla det naturligt och Wear Foundation för att täcka brister, ett lager mascara innan curling ögonfransar och ett rosa läppglans något mörkare än dina läppar.
 5. 5
  Engagera dig! Det är bra att vara väl rundade. Gå klubbar du är intresserad Du kan göra sport, konst, design, fotografi, litteratur och många andra! Det finns så många möjligheter att styla upp ditt sociala liv. Gå till varje fest du är inbjuden till och visa upp att du är öppen och trevlig! Och naturligtvis, helt fantastiska!
 6. 6
  Var självsäker! Skäms inte för din kropp. Om det stör dig försöka äta nyttigare och träna. Gå igenom skolan med huvudet högt och vara stolt över vad du fick! Alltid tänka på dig själv som unik, smart och vacker. Men var inte otrevlig eller arrogant. Folk hatar det.
 7. 7
  Fundera på att läsa några av de populära stilen böcker om att vara fantastiska. Dessa inkluderar:
  • Fabulosity: Vad det är och hur man får det - Kimora Lee Simmons.
  • Stil, skönhet, Trimness: Konsten att lätt vara snygg, attraktiv och väl visade sig - Nancy Marie.
  • Style A till Zoe: The Art of Fashion, Beauty & Everything Glamour Rachel Zoe.
 8. 8
  Var mycket ren och organiserad. Alltid hålla ditt sovrum ren och organiserad. Gör din säng varje morgon innan jobbet eller skolan. Också, ta en dusch eller bad varje morgon eller kväll. Rengör själv bra och satte fuktgivande lotion efter att du torka av att hålla huden smidig och mjuk.
 9. 9
  Ha coola och unika frisyrer. Istället för en vanlig hästsvans, gör det en fläta och lägga till tillbehör. Dessutom är det coolt att krypa eller räta ut ditt hår en gång i en stund. För en funky twist, prova pressning håret.
 10. 10
  Alltid agera självsäker, ännu bättre, vara säker. Visa alla som du älskar dig själv som du är. Alltid le och vara vänlig. Var en god vän och vara till hjälp. Också vara beredd att göra en hel del vänner, är fantastiska gör människor verkligen vill vara din vän, speciellt om du gör allt som anges ovan.
 11. 11
  Skratta mycket. Skratta mycket att visa folk att du är glad och vänlig, och inte heller rädd för att ha kul. Om du har en konstig skratt, som vissa av oss gör, och det är ok, försök att skratta annorlunda, eller skratta lite mindre.
 12. 12
  Ha lite smink. Makeup gör att du ser lite snyggare. Ha lite rouge och mascara. Om du vill lägga till en ljus färg på ögonskugga som framhäver dina ögon. Om du har fläckar och akne, oroa dig inte, bara bära lite foundation eller concealer för att täcka upp det. Talesättet "bära smink för att se ut som du inte bär någon" är väldigt sant, så aldrig bära ljusa färger av smink, eller åtminstone inte mycket.
 13. 13
  Accessorize. Ha ett gulligt halsband eller en funky ring för att slutföra en söt outfit, eller för att lysa upp en tråkig en.
 14. 14
  Aldrig vara en diva. Var inte elak och krävande. Du kommer inte att hålla vänner och du kommer förmodligen få problem med lärare eller föräldrar.
 15. 15
  Alltid vara sann mot dig själv. Ändra aldrig själv och inte agera som en annan person. Var dig själv och har en unik personlighet. Var inte rädd för att vara annorlunda.

Tips

 • Få anständiga nog kvaliteter som du kommer att kunna göra den karriär som du väljer.
 • Ha ett bra ordförråd.
 • Ha god hållning.
 • Var självsäker, men realistiskt.
 • Var kvick med dina anmärkningar.

Varningar

 • Försök inte för hårt. Det kommer att bli mycket lättare att vara "fabulous" om du agerar normalt. Var dig själv!