Wka

Hur kan man vara en scen drottning

Lavendel Lush, Audrey Kitching, Leda Monsterbunny, Diistroy, Ashley Ashes, Karyna Katastrophe, Kandii Boo, Lexi Luxury, Katie Babyfacyce, Hanna Beth, Dakota Rose, Vanna Venom, SerenaRaquel, Brookelle Bones, Jenn Curbstomp, Hannie Dropkick, Kiki Kannibal, är bara några av de drottningar som du förmodligen har hört talas om. Du har sett deras, har du läst deras Twitters och MySpace profiler och, i detta ögonblick, att du vill lära dig hur man faktiskt vara som dem. Vad är en scen drottning exakt? Det är en som höjer sig över alla andra generiska scen barnen och blir en populär socialist. Har du vad som krävs för att vara en scen drottning?

Steg

Hur kan man vara en scen drottning. Arbeta på din, eftersom det är ett välkänt faktum att scenen drottningar alltid.
Hur kan man vara en scen drottning. Arbeta på din, eftersom det är ett välkänt faktum att scenen drottningar alltid.

Confidence

 1. 1
  Arbeta på din, eftersom det är ett välkänt faktum att scenen drottningar alltid. Oavsett var de är, scen drottningar tror att de är i centrum för uppmärksamheten. Det handlar om dem, hela tiden.
 2. 2
  Du behöver veta att du är söt och lära sig att älska och omfamna dina brister. Dess viktigt att veta vem du är och vet vad du vill. Kom ihåg när du blir nervös, alla är mänsklig precis som du.
 3. 3
  Bli inte övermodig. Ingen vill interagera med någon som sätter ner dem, eller fungerar som en idiot. Men låt inte folk gå över dig, heller. Du måste veta precis rätt balans. En mycket viktig sak att komma ihåg är att inte säga något som kan göra vem som helst nervös eller generad eftersom vi har alla haft dessa stunder. Vet att det finns en fin linje mellan självförtroende och arrogans.
 4. 4
  Manipulera inte folk för att vara annorlunda för dig. Ett exempel på vad man inte ska säga är, "Åh, jag är vacker, och jag gör det här och de gör det, så de är skräp." De är bara att vara annorlunda. Scene barn är mycket olika så detta är viktigt. Var inte elak mot andra människor.

Hälsa och skönhet

 1. 1
  Börja med din inre hälsa och skönhet. Om du är ful på insidan, du är ful på utsidan. Ta multivitaminer, dricka mycket vatten, motionera dagligen, gör yoga, äta dessa grönsaker och försöka att inte ta i så mycket kött och fett, särskilt socker.
 2. 2
  Se till att din hygien är top notch. minst en gång om dagen. Skrubba huden, kommer du att må bättre och din hud kommer att lysa.
 3. 3
  Använd god doftande lotion och sprayer. Blötlägg själv i rosenblad eller badsalt, något som luktar gott.
 4. 4
  Se till att ditt ansikte är ren och återfuktad. Detta bör göras innan du använder något smink alls. Behandla din hud med rätt produkter beroende på vilken typ av hud du har.

Myspace namn

 1. 1
  Få en myspace sida. Ständigt uppdatera på att hålla folk intresserade. Blogg dagligen, vara aktiv, ta bilder, etc. Acceptera av människor du känner.
 2. 2
  Försök att göra konton på andra populära sociala nätverkssajter. Exempel på sådana platser är Facebook, Buzznet, Stickam, och TheSceneKidz.ning.com eftersom det kommer bara att öka din popularitet. Uppdatera och blogg för att låta folk vad du gör. Audrey Kitching går på MySpace dagligen och uppdateringar. Lägg till bilder i ditt huvud profil, blogg, skicka meddelanden, något som innebär att du är upptagen på en nätgemenskap. Prata inte om det för mycket heller.
 3. 3
  Tänk på en bra scen myspace namn.
  • Be en vän att tänka på några ord för att beskriva dig som börjar med samma bokstav som ditt namn. Då kan du få en bit papper och skriva det r scenen på framsidan av ditt namn, sedan i slutet. Välj det du föredrar och voila! Du har din scen MySpace artistnamn som kommer att klara dig i en scen drottning.
  • Använd en ordbok och hitta ord som börjar på samma bokstav som ditt namn. Sedan plocka en du gillar och göra samma sak. Bara se till att din helt nöjd och bekväm med ditt namn.
 4. 4
  Ta inte andra namn. Till exempel gör inte ditt namn "hello-kitty-Helena" som Hello Kitty är redan ett registrerat namn. Också sätta varumärke eller upphovsrätt symbol i slutet av ditt namn. Sedan titta till där det har det sedan helt enkelt kopiera det och klistra in den på din myspace namn. Tänk på namnen hur Brookelle Bones gjorde. Eller använd din första och mellannamn som Hanna Beth.

E-famous

 1. 1
  Hitta ett sätt att bli e- berömd. Audrey blev känd för att hon daterad Brendon Urie, Jac Vanek blev känd genom dejting Ryan Ross och är en självutnämnd fotograf, Zui Suicide blev känd genom att göra Trashy liv med Audrey Kitching, Kiki Kannibal blev känd för att hon började coon svansar (ränder i din hår) och på grund av det hon gör. Aliza Xternal blev känd genom dejting Andy Sixx från Black Veil Brides.
 2. 2
  Utveckla din egen unika stil och starta en trend. Det handlar om att vara annorlunda. Tänk upp kreativa idéer som är ack så scen. Vara lite galen. Gör något som ingen annan scen drottningen har gjort tidigare. Så länge du tycker det ser bra ut, det spelar ingen roll.
 3. 3
  När du har slagit på din lysande idé och framförde det till din look. Publicera bilder om det på MySpace, skriva en blogg om det, och hur du kom på det. Detta kan skicka dig högt på Myspace diagram!

Scen lingo

 1. 1
  Lär dig att använda, men överdriv inte. Det är bäst att använda fikonspråk när du pratar med, och inte när du pratar med din mamma. Det är enkelt, bara lägga ord i din vokabulär, till exempel "Rad" och "stellar."
 2. 2
  Gör upp en av dina egna ord, eftersom detta kommer att vara mycket scen och annorlunda. Dess handlar om att använda ord från 70-talet. Det är också en ny scen mode säga yer som en pirat. Det bästa sättet att hitta fler ord att söka scen Vocab på urban Vocab. Detta kommer att komma upp med en last av ord som du skriver in din egen scen Vocab. Just Överdriv inte det som ni kommer att få kallas en enorm poser och bara säga ord som du vill. Om du hatar alla på scenen jargong sedan inte använder den. Allt detta är i princip upp till dig.
 3. 3
  Få en professionell för att ta bilder av dig, som ingen vill se en typisk "scen vinkel" bild av just "annan scen flicka". Du vill se ut som en riktig, och om du gör bra på skotten, kan du faktiskt bli en. Att bli en modell i ett stort plus i scenen drottningen världen. (Om detta inte är möjligt kolla Hur du tar bra scen bilder )
 4. 4
  Om du är värdelös på detta samt sedan be dina föräldrar om du kan ha en modellering fest för dig och dina vänner för din nästa födelsedag. Men fråga om du kan göra ditt eget hår och makeup om du inte vet att hår och makeup artist är en scen drottning. Antingen det eller du får en makeup och hår artist som redan scen och vet hur du vill att din makeup att komma och göra det. Du kommer att sluta med fantastiska professionella bilder på en verklig bakgrund och det kostar inte så mycket. Du kommer att ha en stor tid och alla kommer att älska en ursäkt för att klä upp! Plus att det kommer att bli en stor sak att skriva om MySpace!

Make-up

 1. 1
  Ha en massa smink. Scen drottningar är kända för sin perfekta, detaljerad makeup, så se till att vara bra på att sätta den på. Använd bra märke såsom MAC, Urban Decay, Clinique, Chanel, och så vidare. Du vill använda dessa högkvalitativa varumärken eftersom du vill att din makeup vistas perfekt hela dagen (och natten!) Lång, inte smutsar och ser slarvigt.
 2. 2
  Eyeliner, ögonskugga, rouge, foundation, och är must.
 3. 3
  Om du bär lösögonfransar se till att de ser rätt på dig. Om inte, använd protein och förlänga mascara.
 4. 4
  Ögonbryn kan vara tunn och kolsvart eller vilken färg du har. Läppar ser bra återfuktad och med skimmer glans. Det gör att de ser större.
 5. 5
  Din makeup är din signatur - Vare sig det är tunn eyeliner med blå mascara och neongrön ögonskugga eller tjock svart eyeliner med lila mascara och svart ögonskugga med massor av concealer, det är din egen sak. Något som du designar.
 6. 6
  Dess bra att göra vinkeln vingar (katt-ögon) med din makeup och ljus ögonskugga.

Scene frisyr

 1. 1
  Få en scen frisyr. Scen drottningar är tänkt att vara annorlunda och unik, och de måste stå ut i en folkmassa, med radikala hår kan göra underverk.
 2. 2
  Go wild! färga håret en ljus färg, som lila eller rosa, sedan lägga massor av galna. Färga håret en annan färg varje par veckor, och om du gillar den ursprungliga färgen jobbet, sedan lägga till några touch-ups varje månad. Skapa eller glupskt med nya kan raket dig upp scenen sjökort. Prova videon på YouTube.
 3. 3
  Det är viktigt att utveckla din egen unika stil. Det blir mer och mer populär bland de scener att klippa håret själv, men det kan hamna en enda röra och det är inte mycket scen drottning. Det är tillrådligt att göra små bitar själv men lämna stora delar till stylist. Så länge du tror att du ser bra ut så det är allt som räknas.
 4. 4
  Om du har skadat hår, få det behandlat och ta hand om det. Ett bra sätt att hjälpa torrt sprött hår är maxx fukt. Ta multivitaminer med biotin, MSM, åkerfräken, b12, folsyra, koppar, magnesium, och därefter vitamin bör redan har många viktiga näringsämnen. Dricka massor av vatten kan återfukta håret foliciles och hjälpa håret hålla sig frisk. Få håret trimmas beroende på tillväxten av det, t.ex. om ditt hår växer ungefär 3 inches i månaden, få det trimmas med 1 tum.
 5. 5
  inte inte. Några bra färger är kolsvart eller Stilleto svart på toppen med ljusa färger undertill. Det spelar egentligen ingen roll hur du utformar ditt hår men de viktigaste drag av så kallade "scen hår" är en lång lugg över ansiktet, hackig krona och lång silkeslen i skikt.

Trend

 1. 1
  Starta en ny trend. Många scen drottningar blivit känd genom att starta nya trender. Kiki Kannibal vunnit massor av popularitet genom att starta trenden att sätta ränder i håret (coon ränder eller spår), och Dakota Rose gjorde sätta leopard fläckar i håret den nya "it" grej att göra.
 2. 2
  Använd din kreativitet och originalitet för att starta din egen ny trend, något som ingen eller väldigt få människor har någonsin gjort förut. Om det är tillräckligt bra, kommer andra människor kopierar du och du kommer att bli känd som en trendsättare, och göra dig känna igen nog att betraktas som en scen drottning. Ju mer ursprungliga trenden, desto större dess skyldig att vara. # Skriv massorna om din nya trenden på MySpace och efter många videor på YouTube som visar hur man gör det och skicka så många taggar på som du kan tänka dig. Detta får du fler träffar och du kan hamna riktigt berömd.

Kläder

 1. 1
  Köpa rätt kläder. Online klädbutiker, såsom New York Couture, Glamour Kills, Drop Dead Clothing, skadegörelse, Attityd, tokidoki och blöda Star är mycket populära bland scen kungligheter.
 2. 2
  Begränsa inte dig själv till varumärken, försöka handla på, liksom. Kläderna är om att vara annorlunda och om att vara bekväm med vad du bär. Detta är viktigt.
 3. 3
  Försök att vara så olika som möjligt. Kolla Lexi Lush! Hon är super original! Bär plents av animaliskt print och djärva färger. Tröja stilar kan vara blusar, band t-skjortor, grimma tankar, tanktops, egentligen något, men den måste monteras på din kropp för att se bra ut. Köp några skinny jeans som du kan få tag på. Print, kännetecknad, regnbåge, grodor, stjärnor, rivit sönder, långa, korta. skinny jeans! Dessa är vad du kommer att bära varje dag. Det är viktigt att ha så många du kan! Om du får slitna jeans får några grymma tights till topp ut under dem. Zebra eller leopardmönster är bra, särskilt färgglada sådana.
 4. 4
  Handla på butiker ingen hade någonsin hört talas om och bära saker ingen annan bär. Att vara slumpmässiga är nyckeln, och är speciellt med scen drottningar. Scene drottningar är glamorösa och tenderar att bära fler tecken. Även saker som McDonalds logotyp är fantastisk och ser väldigt söt. Allt du kan tänka dig: dyster björn, hello kitty, Pokemon, Stålmannen, Batman, barbie, TMNT, helst anime. Bara vara annorlunda.

Tillbehör

 1. 1
  Få tillbehören. Bär rosetter, band, pannband. Det handlar egentligen om att vara annorlunda. Skinny pannband är goda och stora bågar är ett måste. Ha så många armband som du kan.

Social

 1. 1
  Var väldigt social. Inte bara sitta hemma på din dator hela dagen att skicka ut vänförfrågningar. Gå till konserter och klubbar, och vara säker på att delta i stora festivaler och turnéer nära dig.
 2. 2
  Få ut så mycket du kan. Gå vart du kan. Det bör inte vara en lördag där du är satt i. Spara tid för dina föräldrar liksom men men se till att du får ut där. Se världen, utforska, gå på utställningar, gå till valpar / klubbar / barer bara komma ut!
 3. 3
  Träffa nya människor och ta bilder av överallt du går att blogga och lägga bilder på myspace. Du vill att folk ska fick på din MySpace-profil, ta en titt på din blogg namn säger alla spännande platser du har varit och för dem att säga "WOW!"

Scen kung

 1. 1
  Få en scen kung. Ingen scen drottning är komplett utan en het scen pojkvän. Har honom med dig hela tiden och skryta om din nya landskap. Men kom ihåg, pojkar har känslor, de är inte bara ett tillbehör. Behandla dem med respekt. Gå inte ut med den första killen du ser. Träffa killar på utställningar, klubbar, eller ens i skolan. Den ultimata platsen drottningen sak att göra är att dejta någon berömd i ett storband.

Tips

 • Stötta dina vänner, och de kommer att göra detsamma. Detta är allmänt känt, scen eller på annat sätt.
 • Never Back Down, och inte gråta. Håll huvudet högt när saker fel.
 • Köp dina kläder från Walmart, Target, och 99 cent store. De behöver inte vara dyrt!
 • Få en bra pojkvän. Han behöver inte vara scen, en del av relationer är att uppleva nya typer av människor.

Varningar

 • Gör inte allt på en gång, börja med mönstrat lägenheter, lager hår och lugg sida, regelbundna färgade skinny jeans, tecknad t-shirts, och naturligtvis bär gelé armband bågar och band huvudet och ljusa sminkningar göra lite mer varje vecka och i ca 2 månader kommer du att vara redo för alla ut scen drottning.
 • Om människor är oförskämd du, borsta dem. Aldrig låtsas vara någon du inte är.
 • Du kan få gjorde narr av. Vissa människor kan kalla dig en poser eller en bluff och du kan få lite hat mail. De flesta av dessa människor är oftast bara avundsjuka. Men om du verkligen är verkligen en scen drottning, kommer detta bry dig inte alls!
 • Gör inte något dåligt att få uppmärksamhet.
 • Använd aldrig svordomar på ett bryskt sätt. Det gör att du ser ful.

Saker du behöver

 • Hårfärgningsmedel
 • Hår blekmedel
 • Hårförlängningar
 • Faux Lösögonfransar
 • Kamera
 • Stora solglasögon
 • Portfolio
 • Fan webbplats
 • Gemenskap webbplatser
 • Tillbehör
 • Skinny jeans / färgade jeans
 • Ballet Flats / super höga klackar / converse
 • logo, folie toppar
 • Neon Makeup
 • Band tees