Wka

Hur kan man vara en populär tjej

Att vara populär handlar om mer än bara dina kläder eller hur du gör ditt hår eller makeup.It är en hel livsstil. Det handlar om att interagera med människor på rätt sätt, avger en air av självförtroende, att delta med alla runt omkring dig och få människor som du från den andra de träffas. För att bli en populär tjej, följ denna Google guide!

Steg

Hur kan man vara en populär tjej. Det är något som gör oss tjejer speciellt i vårt eget sätt, så försök inte att vara något du inte är, var dig själv.
Hur kan man vara en populär tjej. Det är något som gör oss tjejer speciellt i vårt eget sätt, så försök inte att vara något du inte är, var dig själv.

Visa andra ditt mod

 1. 1
  Det är något som gör oss tjejer speciellt i vårt eget sätt, så försök inte att vara något du inte är, var dig själv. Dessutom, att vara populär är inte en bild eller en mask, så att inte behandla det som det. Tappa inte dina riktiga vänner för andra och inte kopiera någon annan.
 2. 2
  Gör ett gott första intryck på alla du möter. Kom ihåg, du får bara en chans att göra ett första intryck, så se till att de kommer ihåg dig som en vän. Så kom ihåg att inte vara alltför påträngande eller alltför blyg. Hålla en balans, och även om de flesta populära barnen verkar hyper, inte försöka agera riktigt coolt eller kommer de att se igenom det som glas.
  • Var inte irriterande eller snokande om allt. Var snäll mot alla och säga hej till folk du inte brukar säga hej till. Men, inte gå upp till människor som är i en konversation och försöka lyssna på dem. Håll dig lugn, cool, och samlas. Agera tryggt, vet vem du är, men låt inte alla andra vet att du vet hur fantastiskt du är. Var alltid vänlig!
  • Gör ögonkontakt. Titta inte på golvet. Håll huvudet högt och folk kommer tro att du är villig att försöka. När någon pratar titta dem rakt i ögonen och verkligen lyssna på dem. Detta kommer att visa stor personlighet, och folk kommer inte vara rädd för att öppna upp till dig.
  • ! Om dina tänder är inte precis vita, investera i några blekning strips eller annan tandkräm. Om blekning strips är inte för dig då helt enkelt borsta 2-3 gånger dagligen och tandtråd 3 gånger dagligen, tar det mindre än 10 minuter om dagen. Om de inte är så rak som de skulle kunna vara, fråga din ortodontist om hängslen eller andra apparater rätt för dig. Om du är i offentligt, vara säker på att le, även om du inte har den bästa dagen. Alla du ser - prova att göra ett gott intryck. Var självsäker, själv, och glad.
 3. 3
  Kontrollera att du har bra. Många människor kommer att stängas av om du luktar illa, så se till att du borstar tänderna minst två gånger om dagen, duscha varje dag och tvätta håret och kroppen ofta, tvätta ansiktet (det finns många bra märken av akne lösningar och masker också fungerar bra), och investera i deodorant och parfym, men se till att du inte överbelastar i parfym eller människor kommer att stängas av.
 4. 4
  Shave om du behöver. I mitt i vintern, raka benen är inte helt nödvändigt eftersom du kommer förmodligen att bära långbyxor, men, om du planerar på att bära något som visar dina ben, rakning.
 5. 5
  Aldrig bära för mycket smink. Först av allt, kan läraren inte gillar att du bär smink i skolan och andra av allt, döljer smink din naturliga skönhet. Ljus rouge, mascara och läppglans är bra, men tunga färger på en tonåring ålder är fortfarande inte lämpligt.
 6. 6
  Be alla öron. Var uppmärksam på vad andra människor säger. Koncentrera dig inte på dig själv så mycket att du inte fånga den personens namn. Prata och berömma den person du är med eller möte. Försök inte att komplimentera populära människor för att få dem att gilla dig, och om du hatar någons hår, gör inte komplimang it.If du ser en kvalitet som du vill i någon, var inte rädd för att säga ifrån och komplimang!
 7. 7
  Tala tydligt. Ingen mumbling. När det är din tur att tala, tala högt och tydligt, men skrik inte. Var försiktig med din röst, men låter trevlig.

Var självsäker

 1. 1
  Var självsäker. Sluta tro att du är ful eller att du inte är tillräckligt kallt. Vara bekväm med det. Tänk på dina egenskaper för en while.Just tro på dig själv och låta folk veta den verkliga. Agera som om du är på deras nivå, men inte bättre. Visa dem hur cool och självsäker du är! Var noga med att berömma andra och har bra hållning, liksom hygien - ta väl hand om dig själv och vara dig själv! Här är några idéer för att titta och känna sig mer självsäker:
  • Räkna ut din personliga stil. Gå igenom din garderob och plocka ut vad som passar din stil. Du behöver inte gå över toppen eller handla överallt. Hitta en butik / märke som du gillar och ofta få saker från den platsen. Få lite mode tips från tidningar, kändisar, experter och vänner samt.
  • Om du inte har tillräckligt för att köpa riktigt söt, 'i' denna säsong kläder, anpassa dina gamla.
  • Prova något nytt med håret. Som med allt annat, se till att ditt hår är välpreparerade och tagit hand om så ofta som möjligt. Var inte rädd för att lägga till saker från fjädrar till tillägg för en fantastisk finish.
  • Applicera makeup noga om du vill sätta på smink. Bär dessa saker med dig i en söt påse för touch-ups. Bara vet att smink är inte att ge en helt annorlunda utseende, men att framhäva dina bästa egenskaper istället. Var dig själv och mixa och matcha olika färger!
  • Gå inte överbord med smink. Var försiktig. Om smink inte passar dig, var inte rädd för att visa den verkliga. Inte dölja dig bort från världen med smink och hårfärg. Var naturlig. Borsta tänderna, tvätta ansiktet, och ta mycket, mycket bra hand om dig själv. Spendera inte mycket tid att tänka på hur du ser ut, men.
  • Vet att det finns många sätt att ändra. Men ändrar inte något stort som din moral bara för att vara populär.

Engagera

 1. 1
  Engagera dig. Populära tjejer är oftast och bekväm i nästan varje sfär i skolan. Gå med i ett idrottslag eller en klubb. Detta kommer att hjälpa dig att träffa många nya människor och etablera dig i skolan. Var noga med att göra något som du verkligen gillar, eftersom människor kan berätta när du fejkar. Ingen gillar någon som gör en sport eller klubb bara för att vara populär. Försök att göra en efter skolan aktivitet varje dag om möjligt.
 2. 2
  Be. Att vara blyg kommer inte att vinna dig några nya vänner. Du kommer att behöva gå ut och prata med folk. Du kan inte vara rädd för att prata med andra. Gillar människor och visa det! Var vänlig och intresserad av människor, och många av dem kommer att gilla dig. Du vinner inte popularitet genom att gömma sig i ett hörn eller förväntar människor att närma dig. Om du är blyg, bli vän med riktigt utgående människor. De kommer att uppmuntra dig att prata med andra människor, och snart kommer det att bli lättare för dig.
  • Prata om saker som andra människor är intresserade i. Människor kan vara väldigt passionerade när de talar om sina intressen. Även om det är bara gå från en klass till en annan, hitta någon som har samma schema som du gör så att du kan gå och prata. Om du verkligen känner för att göra något som kommer att gynna dig, be en kompis att göra det med dig. Detta kommer att göra dig och speciellt den andra (s) må bättre om sig själva. En ökning av förtroende skadar aldrig!
 3. 3
  Om du inte är den sportigaste personen, gå till klubbar och kommittéer. Kolla in vad som är nytt i skolans verksamhet lista. Volontärarbete är också ett utmärkt sätt att lära känna fler människor.
 4. 4
  Håll dig uppdaterad i ditt samhälle i skolan. Vet vad som händer runt omkring dig. Du bör också göra bra i skolan. Om du inte gör det, kan du skicka till andra människor som du inte vill vara i skolan.

Sitta kvar i

 1. 1
  Läs tidningar. Flicka tidningar som Seventeen och Teen Vogue ger massor av tips om skönhet och mode. Du kan också veta vad som är "i" och vad som inte. Däremot följer inte denna typ av saker för mycket. Du vill fortfarande klä sig och agera som dig själv, så oavsett vad, du stannar. Var inte vem du är.
 2. 2
  Gå med i en nätgemenskap. Använd Facebook, om du får. Det är ett utmärkt sätt att komma i kontakt (och hålla kontakten!) Med folk du känner. Kom ihåg att inte engagera sig i skvaller och drama. Försök att få folk att se din sida, men inte förfölja dem. Några andra webbplatser du kanske vill gå med är:
  • Twitter
  • MySpace
  • Bebo
  • Formspring
  • Friendproject
  • SYFTE
  • Facebook
  • Instagram
  • Tumblr
  • Pinterest
 3. 3
  Gör en insats för att hålla stilen. Det kan hjälpa till med att få dig ett rykte om en modig, självsäker tjej. Prova att bära lite smink, experimentera med en trend, eller göra en signatur tillbehör. Folk säger "Ändra inte, och bara vara sig själv. " Detta är sant, men se till att vara ditt bästa jag. I själva verket, i slutändan, kommer du att finna att oavsett om dina kläder är "in" och smink inte nödvändigtvis göra dig något mer eller mindre populära. Ta det ett steg i taget, eftersom att vara självsäker och modig är mer av det väsentliga i att bli populär.
  • På en del skolor, populära flickor tenderar att bära galen, trendig, eller enkla outfits. På andra skolor, populära flickorna bära snygga och vackra kläder. Alla skolor har olika typer av populära barn, På en del skolor, populära flickorna är mer av den stereotypa cheerleader slag, medan andra, populära tjejerna är mer på den galna, tomboy-liknande, våga, "konstigare" slut.

Gör vänner!

 1. 1
  Bli vän med den populära / vänliga flickor. Försök att umgås med dem en stund. Se till att vara artiga mot dem. Läs om vad som händer i "i" folkmassan och plocka upp på slang. Du vill inte att äntligen få in, och sedan har de mest populära tjejen säga något och har ingen aning om vad hon talar om.
  • Håll fast vid vilka dina riktiga vänner är. Ändra inte för fort, eller de kanske tror att du bara ville dumpa dem. Gradvis försök att bli mer och mer populärt. Försök att spendera mer tid med dina vänner om du tillbringar mer tid i den populära folkmassan.
 2. 2
  Lär känna killarna. Om du vill vara populär, kan du inte bara vara vänner med de populära tjejerna. Prata med de populära / vänlig / slag killar och inte vara rädd. Också vara flörtig men inte alltför flörtig. Detta kan visa sig vara för en rolig konversation. Gör detta oftare, och försök att i slutändan har nästan lika många populära / slag kille vänner som populära / slag väninnor. Kom ihåg, att vara populär, måste du veta alla de populära tjejerna och killarna måste vilja vara runt dig. Det kan inte riktigt uppnås om du inte har någon kille vänner.

Var uppmärksam på de små sakerna

 1. 1
  Lyssna mer än du pratar. Folk kommer att vilja vara runt någon som får dem att må bättre om sig själva, inte någon som är tydligt bara planera nästa sak de ska säga. Så var inte chatterbox, du kan inte lyssna med munnen öppen. Ställ frågor till dem, men inte tillräckligt för att låta som en stalker. Folk älskar en person som tar sig tid att hitta mer om dem.
 2. 2
  Var empatisk. Populära tjejer vet när någon behöver en leende vän, en komplimang, eller en. Det är okej att vara blyg, men om du vill vara populär, du måste le, starta konversationer, och relatera till människor på deras egen nivå. Det innebär att tala om vad den andra personen är intresserad Inte fastna i tanken att du är blyg eller dra. Inse att du ständigt förändras, och att du utvecklar din sociala kompetens till den punkt där du kan relatera till alla människor. Du har rätt att förändras och växa.
 3. 3
  Vet du vad ditt kroppsspråk säger folk. Till exempel, när du korsar armarna ditt kroppsspråk kan ge intryck av, "Bugga inte mig." Ett annat exempel är slouching - en skylt som säger, "Jag känner mig inte som om jag är väldigt viktigt." Positivt kroppsspråk handlar om hur du känner dig om dig själv och hur du gör andra känner. De mest populära människor i skolan eller på en fest vet oftast hur man gör alla andra att må bra genom att använda massor av positiva gester som nickar, ögonkontakt och, viktigast av allt, en gnistrande, varmt.
 4. 4
  Ibland hjälper leka. Låt oss inse det, kommer att vara populär definitivt göra dig massor av nya vänner, men det kommer sannolikt också att leda till några avundsjuka blickar. Om en så kallad "vän" gör en otäck kommentar, skratta bort det, låtsas att det inte var sårande alls, och vara bubblig. Andra kommer att se detta och uppskattar det faktum att du kan skratta åt dig själv. Agera som om du haft kommentaren och som om någon berättar en verklig skämt. Var alltid artig, lugn, mogen och söt, och inte sprida skvaller eller isolera någon att hämnas.

Ta hand om dig själv

 1. 1
  Var uppmärksam på den mat du äter. Detta betyder inte att du måste svälta dig själv. Snarare försöker komma i form. Äta hälsosamt och motionera varje dag är viktig och effektiv, så vistas ren med god hygien. Dricka mycket vatten kan hjälpa din hud ser bra ut och förbättra din hälsa. Om du kommer till den punkt där du känner dig bra om din kropp och bra form du håller den i, andra kommer att se det. Prova yoga, simning eller aerob dans.
 2. 2
  Stanna och försöka träna lite. Efter ett tag, kanske du upptäcker att din kropp är i bättre form, vilket ökar förtroendet för många. Försöker olika sporter är en stor chans att träffa nya människor, speciellt killar (de flesta killar gillar tjejer som är sportig och har en bra personlighet, men några populära killar bara bryr sig om du är populär och vacker, så var försiktig med vem du umgås med). Försök också gå till gymmet med dina vänner.

Tips

 • Inte vara besvärlig och omogen. Folk kommer att tro att du är dum och undvika dig.
 • Klä snyggt så att folk kommer att märka dig.
 • Prova att titta på TV visar alla andra klockor (Pretty Little Liars, Secret Life av en europeisk tonåring, Glee, Teen Wolf, Ligga spel etc.) så att du kommer att ha något att prata om med de populära tjejerna. De flesta av dem är i dessa ABC visar. Om du inte vet vad som händer, kommer du till slut känner vänster ut på samtalet och det är inte vad du vill om ditt mål är att vara populär.
 • Undvik att stanna hemma på helgerna. Se till att du är ute och har kul med dina vänner (eller gå solo). Ju fler människor ser dig, desto mer kommer de gillar dig. Studier har visat att bekanta ansikten är mer tilltalande än okända sådana. Det är fortfarande okej att bara ha en lätt helg, men sitter i hörnet varje helg kommer inte att göra dig sval.
 • Tjejer vill oftast att dra allas uppmärksamhet, men visar din kropp en hel del är inte rätt sätt att göra det. Bara hålla sig till din klassiska look. Om dina vänner säger att du bär några 90s klänning, och tjata dig att bära moderna klänningar, gör det inte bara för att dina vänner säger till. Du kan prova om du vill, men. Om du inte gillar det, inte bära det!
 • Om någon låter dig aldrig i "gruppen" då istället för att ge dem ett smutsigt utseende eller prata illa om henne, försöka komma överens med henne så att hon helt kommer att vara din bästis och du kommer att klättra popularitet stege riktigt snabbt.
 • Om någon är blyg, inte skvaller om hur lamt de är. Var vänlig. Gå över till dem och starta en konversation. Lär dig något om dem. Bara för att man är blyg, betyder inte att de är tråkiga! Kanske du kommer att göra en ny vän.
 • Har massor av killkompisar, men inte flirta med någon pojke som redan har en flickvän. Den flickvän kommer att sprida ordet och folk kommer tro att du är en slampa.
 • Kom ihåg, de flickor du tror ignorera dig är människor också, de kanske bara inte vet. Försök att lära känna dem (ta det lugnt), och visa vem du är inne. Populära barn är oftast alltför upptagen (skola, sport och aktiviteter efter skolan) för att ta ett intresse för absolut alla. De har helt enkelt inte tid. Så gör en lite extra ansträngning, nonchalant.
 • Undvik att ljuga. Om du ljuger, inte låta dem veta. Fullt vinna deras förtroende och känna sig trygga.
 • Organiseras, eftersom att ha en pärm och skåp som ser ut som den hade en explosion kommer att bli en avstängning för de flesta människor. Försök att vara rent, snyggt och organiserat, eftersom det kommer att hjälpa dig med skolan också! På toppen av det, kanske till och med dekorera ditt skåp för en intressant look om det är tillåtet.
 • Om du är blyg och sedan umgås med den trevligaste populära personen. Låt inte dig själv med förlorarna!
 • Sakta engagera sig med aktiviteter som kommer att hålla dig så upptagen som de är. Dra alla A: s, blir riktigt bra på vissa sporter eller hjälpa med skolprojekt bra uppmärksamhet-grabbers. Vinna några utmärkelser eller starta en ny fundraiser för välgörenhet.
 • Kom ihåg att det tar tid att bli populär. Det kan ta en månad eller mer. Det kommer inte bara hända över en natt. Titta bara på det som ett socialt projekt som du kan arbeta med.
 • Agera inte alltför desperat, för om du gör det, kommer folk börja känna obehag när de är omkring dig. Och man börjar svettas. Det är inte attraktivt.
 • Försök inte att vara populär bara för att få någon (som en crush). Håll fast vid dina gamla / nuvarande vänner även efter att du blivit populära. Om du inte gör det, om du av någon anledning inte är populär längre, kommer du inte ha några vänner.
 • Var dig själv.
 • Inse att det finns alla typer av människor som är populära. Inte alla av de människor som är populära är stereotypa Mean Girls, vissa är utåtriktad och sympatisk. Om det finns en ful person, bara för att visa alla att du egentligen inte bryr sig.
 • Var smart alltid. Folk kommer mer gillar dig om du är smart också.
 • Umgås med dem en gång i veckan för att börja med, företrädesvis vid lunch eller i skolan. Tryck inte det, och inte alltid fråga, "När ska vi umgås?" Sedan eskalera det till två gånger i veckan. Försök att göra det så att de ber att umgås med dig oftare än du ber att umgås med dem. Titta upptagen, vilket gör din tid mer värdefull kommer att göra det mer önskvärt.
 • Var dig själv. Låt aldrig popularitet förändring vem du egentligen är, du är bättre än så!
 • Alltid göra långa historier korta. Till exempel, om du ska säga "Vi åkte till Valley-mässan, och jag fick svindel, och vi promenerade överallt, såg jag detta verkligen söt kille, och jag gick på 25 åkattraktioner," säger, "Vi gick till Valley-mässan, det var kul att vara med min familj. " stället.
 • Var mycket roligt, kommer folk vill umgås med dig mer. Men inte alltför roligt att verka som klassens clown!
 • Hjälp andra.
 • Få ett rykte. Du måste vara kända för något, som att vara atletisk, sassy, ​​eller roligt. du behöver för att hitta egenskaper som gör dig populär, ta ett par av dem och välja dem som din popularitet personlighet, lägga till din egen twist, och sedan sätta dig in i den personen, och människor kommer att vara mer bekväm omkring dig, och vet vad de ska säga.
 • Om någon inte gillar dig, komma över det - inte alla kommer. Var trevlig mot dem ändå, eftersom de kan komma runt och inser hur kul det verkligen är.
 • Fokusera inte för mycket på ditt sociala liv. Att vara smart är viktigare.
 • Skämta, alla älskar en bra sinne för humor.
 • Sök upp vänskapen med den trevligaste medlem av den populära folkmassan. Var vänlig, inte påträngande eller behövande. Vanligtvis de kan hjälpa, men om du drar dig in i gruppen för fort, kommer du anses "stalking". Försök att hitta två av de trevligaste tjejerna och arbeta på att få dem att tro att du är cool. När en av dem tycker du är cool, då de andra kommer att haka på det.
 • Inte vara för nyfiken, eftersom folk kommer bli irriterad, bara att fråga, "vad?" gång och om de säger "Det är privat.", eller, "Det är ingenting.", sedan gå med på det.
 • Sociala nätverkssajter eller apps som Facebook och BBM hjälper dig att hålla jämna steg med allt skvaller.
 • Om du är avundsjuk på någon, inte ge dem en förolämpning bara för att få dem att känna att det är inte så bra, eftersom lita på mig, det är ett sätt att få dig sparkad till botten av popularitet listan. Om du är svartsjuk, ignorera det, och le, eller säga, "Oh My Gosh, jag är så avundsjuk!"

Varningar

 • Låtsas inte som något du gör inte bara för att de andra tjejerna gillar det, kom ihåg att vara dig själv.
 • Säg inte att du kan göra något du kan inte eftersom de kanske vill att du ska visa dem.
 • Gör inte skvallra om någon, eftersom de kan vara vänner med den personen.
 • Inte agera som om du är "allt" bara så att folk tror att du är cool, annars andra människor kommer att sluta tänka er för kaxig för att umgås med.
 • Kopiera inte andra tjejer. Detta kommer att få dig att verka som en wannabe.
 • Tänk på att högskolan / universitetet stämningen är väldigt annorlunda från high school. Popularitet spelar ingen roll längre. Högstadiet och gymnasiet skiljer sig mycket från det verkliga livet, så inte blir alltför beroende av din popularitet, eftersom du kommer att vara i för ett brutalt uppvaknande.
 • Om de populära tjejerna är elaka och snobbig sedan inte kaféet inte med dem! Du vill inte komma in i denna typ av sak. Om du tror du kan hitta dig själv skvallra, eller ännu värre, hamna i trubbel för att sprida rykten!
 • Glöm inte din familj. Tillbringa tid med dem också.
 • Får inte påverkas av stark kritik, särskilt om de inte är sanna. Och gäller inte osäkerhet till dig själv.
 • Gå inte på om samma ämne under en lång tid.
 • Försök inte att vara mer populär än de redan populära människor. Du kommer att hamna bashed av dem.
 • Ser inte ut som en tårta ansikte. Badda lite concealer på dina fläckar. Bär inte det som en ansiktsmask eftersom det gör att du ser fake.
 • Den gyllene regeln: Var inte elak eller snobbig! I filmerna, visar de populära tjejerna som medelvärde, snobbig och rik. I verkligheten, ingen vill umgås med genomsnittliga snobbar, och det är 100 procent möjligt att vara populär utan att vara rik eller äga en enda designer outfit. De populära tjejerna är de fina flickor som är omtyckt och har massor av vänner.
 • När du pratar med dina vänner och de frågar något i stil med "Vad gjorde du i helgen?" inte hamnar säga saker med för många detaljer, eller du bara låter irriterande.
 • Agera inte eller tror att du är bättre än alla andra. Du kommer att bli hatade.
 • Var dig själv, försök inte att vara som någon annan.
 • Om du har gjort vänner med andra människor som är populära, inte överge dina gamla vänner! Få dina gamla vänner att komma med dina nya vänner så att du kan umgås med alla dina vänner!
 • Människor som blir populär ofta ndras. Var alltid dig själv.