Wka

Hur man klär sig och ser ut som Effy Stonem

Om du älskar E4 Skins hitlåt, vet du att Effy Stonem är den upproriska dålig flicka som förtrollar alla killarna. Även om detta delvis beror på hennes personlighet, är det till stor del beror på hennes sexiga, heta, mystiska utseende. Läs vidare för att ta reda på hur att stjäla hennes utseende.

Steg

Hur man klär sig och ser ut som Effy Stonem. Få figuren, om så önskas / kan.
Hur man klär sig och ser ut som Effy Stonem. Få figuren, om så önskas / kan.
 1. 1
  Style håret. Effy har medellång långt brunt hår. Hon bär oftast ner i lös, stökigt vågor eller lockar, även om hon ibland har det rätade. Du kan använda Plattång om du föredrar denna stil, eller om du vill ha henne mer varumärke look, krama håret när dess fuktigt med lite mousse för att få det att se enkelt vågig. Alternativt kan du använda locktänger sedan köra fingrarna genom att bryta upp lockarna och göra dem mer löst. Hursomhelst, är Effy hår allmänhet blanka och glansiga så använd en glans som förbättrar schampo och balsam, och lite serum till slut. Du kan sätta din lugg upp om du vill. Se alltid till att ditt hår är fullt, voluminös och naturtrogna.
 2. 2
  Gör din makeup. Effy har i princip tre makeup stilar. Knappt där, ljust mörker, och super sotade ögon.
  • Knappt där: Applicera en ljus foundation som matchar din hudton. Applicera en ljus rosa rouge på kinderna och upp dina kindben. Applicera svart mascara på övre fransarna. Klappa lite vit ögonskugga på locket och rakt under din nedre locket.
  • Ljus Mörk: Applicera svart eyeliner till din nedre locket. Applicera en grå skugga från mitten till yttre ögonvrån. Applicera svart ögonskugga på slutet av ditt yttre locket och smeta in den i globlinjen. Applicera en ljus rosa rouge på äpplen av dina kinder. Applicera en ljusrosa läppstift på dina läppar.
  • : Applicera svart eyeliner till din övre och nedre lock och möta dem i hörnen. Applicera svart ögonskugga till din övre locket, bleknar när den når din panna ben. Applicera en liten svart ögonskugga under din eyeliner på nedre locket. Smeta ihop dem lite. Applicera svart mascara till din övre och nedre fransarna. Lämna dina läppar nakna, eller tillämpa en kille pinne eller genomskinligt gloss.
 3. 3
  Få figuren, om så önskas / kan. Effy är mycket tunn. Tänk på att skådespelerskan som spelar henne är en modell i verkliga livet. Om du redan är smal, fint. Om du vill få en lite tunnare, motion och äta hälsosamt, men generellt är det bra att uppskatta dina kurvor som de är och inte försöka få så tunn som Effy eftersom det kan vara farligt. Bara vara pigga och friska och du ser så sexig som Effy omedelbart.
 4. 4
  Var självsäker. Tekniskt ingenting att göra med utseende, men om du känner dig säker och underbara som kommer att stöta på. Walk tall, le, vara stolt över dig själv och vet att du ser bra ut, och din attraktionskraft kommer att öka kraftigt.
 5. 5
  Kom ihåg att vara mystisk. Prata mindre men göra dina ord kraftfull och meningsfull. Effy s linjer har alltid en underliggande mening för dem.
  • Tänk också på att minnet som Effy har några känslomässiga problem som utlöser hennes tyst men oberäkneligt beteende. Hennes depression visar senare i showen, men vet att hon i själva verket är deprimerad. Hon egentligen inte bryr sig om något och vad som händer. Om du är den typen av person att ta avstånd och säga "f --- det", då kan du vara den perfekta Effy. Du kan helt enkelt inte bryr sig, och är här för skojs skull.
 6. 6
  Mimic Effy stil. Effy har en mycket vass, grunge, semi-goth, rocker-chick stil. Hon bär en hel del mörka färger, mycket korta klänningar, knäppa T-shirts, skinnjackor och minikjol. Titta på showen för inspiration. Något kort / grå eller svart / alternativ borde vara perfekt. Men i serie 4 hon börjar att injicera lite mer färg i hennes garderob så var inte rädd för att kasta i lite färg om brinner mer din grej. Raid Topshop, dess en mycket Effy butik, och söka runt vintage butiker för unika pjäser. Effy sällan, om någonsin, bär kjolar eller klänningar under knäet. Håll kjolar och klänningar ovanför knäet. Effy gillar bär udda t-skjortor, löst sittande tankar, skjortor och klänningar, slet skinny jeans och leggings, skinnjackor, och överdimensionerade tröjor.
  • Accessoarer är viktiga. Chunky halsband, pärlor, långa dangly hängen, armband, örhängen - allt går verkligen! Strumpor, skor, stövlar, bälten och väskor också fylla utseende, bara titta runt och se vad som fångar ögat. Återigen, tänk mörka färger, indie stil, alternativa, djärva utskrifter.

Varningar

 • Var dig själv! Du kan se lika het som Effy och ändå vara sant att din naturliga själv. Till exempel, om du är högt och klädstil inte bli kall och ointresserad för att försöka efterlikna Effy mystiska naturen - i sanning hon inte är en särskilt trevlig person, och de som ligger närmast dig är osannolikt att gilla förändringen.
 • Om du gör de saker hon gör, inte förfallna dem. Vara säkra och ha kul!
 • Likaså om du är blond, inte färga inte håret brunt! Om du är solbränd inte försöka göra själv blekare. Arbeta med vad du har.
 • Börja inte röka, dricka eller ta droger för att imitera Effy. Kom ihåg att hon är bara en TV-karaktär!

Saker du behöver

 • Confidence
 • Ett öga för mode
 • Smink
 • Papiljotter / straightners och produkt
 • Tillbehör