Wka

Hur kan man vara en populär kille

Popularitet för och för är två olika saker. Killar har det annorlunda än flickor på grund av de olika sätt de två könen ser på saker.

Steg

Hur kan man vara en populär kille. Träna - Om du tittar fysiskt stark, kommer tjejerna att lockas till dig och du ser lite skrämmande.
Hur kan man vara en populär kille. Träna - Om du tittar fysiskt stark, kommer tjejerna att lockas till dig och du ser lite skrämmande.
 1. 1
  Gör en självutvärdering, skriva ner de saker du tycker om dig själv, de saker du vill ändra, och de saker som du inte tycker om dig själv, men kan inte ändra.
  • Vet vad du tycker om dig själv, och glöm inte det. Vägen till populariteten kan ibland vara svårt. För att hålla dig lycklig att du behöver komma ihåg dessa saker.
  • De saker som du inte tycker om dig själv, ändra dem. Om du inte gillar att du är fet, sedan gå ner i vikt, men bara göra det om du vill. Inte alla populära människor har stenhårda kroppar.
  • De viktigaste sakerna för alla är de saker du inte gillar med dig själv att du inte kan ändra. Om du inser att det finns saker om dig själv som du inte kan ändra, och du är okej med det, kommer det att öka din självkänsla och övergripande göra dig till en bättre person som folk vill vara runt och äta upp den energin.
 2. 2
  Träna - Om du tittar fysiskt stark, kommer tjejerna att lockas till dig och du ser lite skrämmande.
 3. 3
  Håll dig ren. Dusch varje dag, borsta tänderna och tvätta ansiktet för att förebygga acne. Konsultera en hudläkare om du har allvarliga akne problem.
 4. 4
  Promenad med stolthet. Sjunk inte ihop, men vet hur man slappna av när det är lämpligt. Titta folk i ögonen när du talar till dem, och visa upp dina pärlvita tänder när du ler, det är en mycket mer attraktiv än ser dyster och emo. Självförtroende är verkligen viktigt, eftersom det är det som skiljer din kroppshållning. Många människor som inte har mycket självförtroende brukar slöfock.
 5. 5
  Prata med folk. Ränta dig i vad andra gör, och vilka de är. De kommer då betalar du samma respekt. Försök att inte prata om dig själv hela tiden och hemsöka över dina specialintressen. Folk gillar att någon lyssnar på dem.
 6. 6
  Bli en del av en grupp.
  • Börja långsamt och arbeta dig uppåt. Vet den grupp du vill umgås med. Om du vill vara i en "populär"-grupp, lista ut vem den gruppen är. Studera gruppen, och avgöra om det är vad du verkligen vill.
  • Välj en person från klicken / grupp du vill gå med, helst någon som du ser en hel del (dvs. ha klasser med dem, efter skolidrotten med, eller bo nära). Börja prata med den här personen, lära dig mer om honom, och han kommer sakta börjar att bli din vän. Kasta inte själv på denna person eller kommer de att weirded ut. När du blir mer av en vän till denna person, kommer du att lära dig mer om gruppen, och hur människor agerar. När du arbetar dig igenom tiden, kommer han att introducera dig till några av hans vänner, och snart kan du bara bli en del av gruppen.
 7. 7
  Tänk på vad du bär. Det är inte riktigt sant att kläderna gör mannen, men ser trevligt kan inte skada. Ta en titt på aktuella trender, men bära vad får dig att må bra och självsäker.
 8. 8
  Skratta åt andras skämt. Allteftersom tiden går, kommer du att känna dig bekväm nog att vara rolig, och andra kommer att skratta åt dina skämt.
 9. 9
  Tjäna pengar. Även pengar inte kan köpa dig popularitet, kan det vara användbart. Vill du köpa en iPod? Köp det med egna pengar för att få det att se bra ut.
 10. 10
  Engagera dig i en sport eller extracurricular aktivitet såsom fotboll, basket eller baseball. Detta är uppenbarligen det viktigaste steget eftersom det kommer definitivt att hjälpa dig att träffa människor med samma intressen som du.
 11. 11
  Vet vad som fungerar bäst för dig. Medan vissa killar kan se bra ut med något längre hår med höjdpunkter, vissa ser bättre ut med spikar. Att ha en vän som är en flicka (eller en flickvän) är till stor hjälp i detta fall. Merparten av tiden folk säger gör vad som känns rätt för dig, men om du vill vara populärt att du måste börja lyssna på andras idéer. Bara inte gå för långt.
 12. 12
  Agera positivt och gå inte försöka imponera på folk. Även om du kanske inte verkar vara en positiv kille, agera som en. Inte skvallra om saker, inte deltar i en olämplig aktivitet, och försöka hålla normal. Anledningen till varför de flesta killar försöker imponera på folk och hamna förbannad är att folk skulle tro att denna snubbe agerar som en galning. Det är okej att starta ett skämt eller upptåg då och då, men inte prova det alltför många gånger. Folk kommer att tro att du är hyper och konstig. De kommer också tror att du är en galen och klibbig person.

Tips

 • Var inte barnslig runt tjejer. Det är den största stänga. Du kan ibland svära men inte för mycket kring flickor och inte ständigt prata om sex!
 • Mest av allt, inte vara en konsument missbrukare. Om du behöver köpa iPods för att imponera på dina vänner, få nya vänner.
 • Prata inte för mycket, och prata inte olämpligt.
 • Du måste ha vänner som är trovärdig och respekterad.
 • Kom ihåg, vad du ser ut på utsidan måste återspegla vem du är på insidan.
 • Prata med populära människor så mycket du kan, men titta på hur de är som. Försök att passa in i. När du får populära vänner, kommer det så småningom leda till ett bättre rep.
 • Det är okej att ha fiender. Om du har fiender och du får in i slagsmål med dem, försök att inte fysiskt skada dem, såvida du försöka få ett dåligt namn för dig själv. Ingen gillar en översittare.

Varningar

 • Sug inte upp för mycket! För då folk kommer tro att du har en baktanke.
 • Alltid tänka innan du talar.
 • Gör inte en massa fiender.
 • Gör inte dina problem offentligt. Prata ut dem med några bra eller nära vänner.