Wka

Hur kan man vara en cool tonåring

Vill vara cool under tonåren? Gå med i klubben! Här är hur.

Steg

Hur kan man vara en cool tonåring. Tänk på dina goda egenskaper, du har en hel del!
Hur kan man vara en cool tonåring. Tänk på dina goda egenskaper, du har en hel del!
 1. 1
  Smile. Människor som ler är generellt lyckligare, friskare och har fler vänner!
 2. 2
  Tänk på dina goda egenskaper, du har en hel del! Gå in framför spegeln och säga något snällt om dig själv. Tro på dig själv så att när du går ut där, folk beundrar ditt självförtroende och vilja vem du är.
 3. 3
  Ser bra ut. Bry dig om ditt utseende och om dina kläder. De behöver inte vara dyra, de har bara att se bra ut. Ha din egen unika stil, försök inte att klä sig som någon annan om du inte bara vill smälta in och vara obemärkt. Ta hand om ditt hår, doft, kropp, hud, naglar och tänder.
 4. 4
  Komplimang människor du möter (om du ser något du gillar.) Träffa massor av nya människor och bli vän med dem.
 5. 5
  Var flörtig ibland. Det är roligt att le åt, titta på och prata med din kärlek eller några söta killar / tjejer som du gillar.
 6. 6
  Kasta partier när du kan och bjuda in folk från dina klasser. Låt det inte bli för ur handen, men, eller du kan få stora problem.
 7. 7
  Var uppmärksam på klasser, studier och slutföra läxor. Skolan är viktig, oavsett vad andra människor säger.
 8. 8
  Var dig själv hela tiden, eftersom låtsas eller imitera någon annan är inte bra och inte bekväma. Se dina enorma kvaliteter, förbättra dina dåliga, och vara stolt över vem du är. Du kan höra detta hela tiden, men folk kan upptäcka en falsk eller bluff.
 9. 9
  Fastnar inte på en person hela tiden. Du kan ha nära vänner, och även en bästa vän, men om du håller dig till en vän i alla lägen, kommer du aldrig att träffa någon ny.
 10. 10
  Var upp för att ha kul. Om någon föreslår något att göra, så länge det är lagligt, friska, och inte gå emot dina principer, vrid inte ner det. Vara känd för att vara någon som kommer att stödja något kul. Det är spännande och det gör att man växer när du hoppar ut ur din komfortzon. Men gör inte något som känns obekvämt för den skull vara cool!
 11. 11
  Bli vän med energiska, lättroad människor. Detta kommer att säkerställa att du har roligt hela tiden. Men detta betyder inte att du ska ignorera tystare människor eller inte vara deras vän, försök att bli vän med alla. Bara se till att åtminstone några av dem är kul för dig att vara med.
 12. 12
  Alltid ha något upp. Varje vecka eller så, starta ett nytt roligt projekt som att skriva en låt, och låta några coola vänner vet om detta. Var alltid ser fram emot något - en skola pjäs du kommer att vara i, en fest, en konsert eller en karneval.
 13. 13
  Vara känt på den sociala scenen. Detta innebär att du går till alla coola fester, konserter, gå fritidshem, gå ut och bli känd för dina talanger. Speciellt arbeta på dina naturliga talanger. Detta gör att du känner dig säker och glad. Om du är bra på att dansa, gå med i en dansklubb och prestera på talangjakter.
 14. 14
  Titta vänliga och trevligt ut. Skratta, spela och agera dumt. Detta visar folk att du är självsäker och rolig och folk kommer att vilja lära känna dig.
 15. 15
  Kontrollera att du är i den allt cool. Lär dig nya populära dans, populärmusik, och lära känna populära människor. Låt dig inte sugas in i "Jag måste vara precis som de populära kids"-läge, men. Håll din egen stil och personlighet vid liv.
 16. 16
  Säg vad du vill. Även om det är "häftig". Du måste stå upp för dig själv och din tro. Var den förändring du vill se i ditt liv. Men säg inte kränkande eller sårande saker till andra människor. Inte coolt.
 17. 17
  Vara slumpmässigt. Säg ovanliga saker. Stå ut från mängden och hålla det intressant. Försök att inte vara alltför ovanligt, men eftersom det kan slå tillbaka och få dig att verka ouppnåeligt.
 18. 18
  Skratta åt skämt som är roligt, men inte känna att du måste skratta åt skämt som inte är roligt, om folk frågar dig varför du inte skrattar åt deras "roligt skämt" sedan säga varför du tror att det är inte roligt.
 19. 19
  Klä på ett sätt som du vill, gör du känner ganska / stilig, och är inte en skamfläck för andra. Klär inte på ett olämpligt sätt som bara ger folk intrycket att du ber om uppmärksamhet.
 20. 20
  Var blygsamt sarkastisk. Inte alltid säga elaka saker, men om du ser ironin i något, kommer folk att uppskatta din intelligens.
 21. 21
  Var smart och agera smart. Det betyder inte att du ska vara en nerd eller riktiga människor när de gör misstag. Bara göra de bästa valen möjliga och göra dina idéer och arbeta intelligent.
 22. 22
  Gör inte saker bara för sakens skull se eller känna svalt. Det är det mest häftig sak som du eventuellt kan göra, och senare kommer du att se tillbaka på vad du gjorde och säga, "Wow, ser hur dum jag var. Jag trodde jag var så coolt, men jag var bara dum."
 23. 23
  Precis vem du är. Trots allt, om du inte gillar dig, hur kan andra människor? Vara bekväm i din egen hud, och göra val som gör att du kan respektera dig själv. Respekt för dig själv är tio gånger viktigare än andras respekt för dig. Du måste leva med dig, inte någon annan.
 24. 24
  Inte får i slagsmål med folk. Det fungerar aldrig ut och bara orsakar dåliga känslor för andra. Fighting gör bara fler fiender, och det är inte vad du vill.
 25. 25
  Undvik att få mobbade. Håll dig borta från de grova barnen, umgås med rätt publik, om du umgås med knarkare och våldsamma killar, det är att be om problem.
 26. 26
  Stå upp för dig själv. Inte bara stå upp för dina kamrater, men själv, visa att du har förtroende för, men inte fastna upp, ingen gillar en show off. Stanna positivt, och prata med de olyckliga barn (som inte har många vänner), kan det verkligen göra sin dag för att vara trevlig.
 27. 27
  Kom ihåg att du inte kan få tillsammans med alla. Om någon inte gillar dig, inte hålla efter dem, de är inte värda din tid.
 28. 28
  Håll ditt språk ren. Många människor tycker inte om att höra svordomar.
 29. 29
  Ha en sund känsla för humor. Typiskt, det roligare du är, desto kallare blir du. Stäng inte in en klassens clown, men om du kan få någon att skratta, gör det. Skratt är smittsamt, och ditt namn kommer att sprida sig som en löpeld.
 30. 30
  Gå inte runt att tänka att du är större än alla andra, speciellt om du ser ut som en skamfläck

Tips

 • Glöm aldrig vem du är. Att vara cool är helt enkelt en egenskap du har som kommer att ses av andra, inte en personlighet förändring. Ändra inte själv drastiskt bara för att vara cool. Håll sann mot dig själv så att folk kan gillar dig för vem du är.
 • Ändra inte dig själv för mycket! Var sann mot dig själv. Omfamna din unika personlighet!
 • Ha kul! Om du anses vara cool, men inte njuta av det av olika skäl, är vad poängen?
 • Var mycket trevligt för alla, men om någon stör dig, glöm det och försvara dig själv säga vad du tycker, låt aldrig någon ta dig ner.
 • Varje dag när du vaknar, andas djupt och tänka att du aspirerande positiva saker och undvika saker som är dåligt för din personlighet. Det kommer att få dig att må bättre, som om du är mer ren inuti, och det kommer bara göra dig slappna av. Allvarligt, det låter konstigt, men det fungerar.
 • Självförtroende är en dygd, om du bryr dig för mycket om vad andra tycker om dig, kommer du aldrig cool, bara irriterande och inte kul.
 • Du behöver inte vara blyg. Om du vill träffa någon, gå vidare och presentera dig snyggt. På fester och bal, vara självsäker och gå upp till den personen och vara artig, le och fråga denna person vad du vill. Du behöver inte vara blyg, som de flesta människor tycker om en utåtriktad person.
 • Om du är på väg att göra något för att dra uppmärksamhet till dig, sätta dig i åskådare skor, till exempel: Du känns som snärta ett suddgummi på någon som sitter mittemot dig i klassen, bara för skojs skull. Skulle du vilja ha ett suddgummi knäppt på dig på den tiden, och hur skulle du reagera på situationen? Släng dem inte i en obekväm plats.

Varningar

 • När du blir kall du inte att dike gamla vänner eftersom de inte är lika populär som dig, riktiga vänner är så mycket viktigare än att vara en cool kille. Om du gör det, betyder det att du inte är en sann vän.
 • Folk kan inte plötsligt börja tänka att du är cool, eller ens om de märker, kan de inte rusar att vara vän med dig.