Wka

Hur kan man vara som tecken från " Mean Girls "

Vi har alla sett filmen "Mean Girls". Och vi har alla sagt, "OMG! De är så betyder! Jag aldrig skulle vara så!" Faktiskt, vi har varit allt för pinsamt att erkänna att vi alla vill vara som de Plast... Här är din guide om hur man ska vara som dem!

Steg

Hur kan man vara som tecken från " Mean Girls ". Först av allt, måste du känna till några saker.
Hur kan man vara som tecken från " Mean Girls ". Först av allt, måste du känna till några saker.
 1. 1
  Först av allt, måste du känna till några saker:
  • Dessa "Mean Girls" var bara populär i skolan eftersom de var underbara och snygga, men folk skulle i hemlighet hatar dem för deras attityd... om de inte var så snygg och vacker men fortfarande hade en genomsnittlig attityd, skulle folk säga helt enkelt och visa att de hatar dem.
  • I verkligheten innebär det att vara vacker inte nödvändigtvis göra dig populär, med samma medelvärde attityd, men kommer att göra dig hatade av en massa människor, oavsett ditt utseende.
  • Om du vill bli populär som dem, vara vacker och elegant som dem... men inte ens vara dum nog för att agera som menar... eftersom allt du kommer att vinna är hat.
 2. 2
  Du behöver ett klick. Ledamöterna ska utgöras av dina närmaste bästa vänner, som vet att du riktigt bra och helt litar på dig. De ska vara vackra, med en kärlek till skönhet och mode och en bra personlighet. Rösta på en "Queen Bee", ledare för din exklusiva klicken. Resten av er kommer att lyda hennes order och hon skulle stå i mitten när du går ner i korridoren som berättar andra motstående eleverna att ni kör på plats.
 3. 3
  Alla i skolan har att veta vem du är. Vara som de Plast bör vara en hel del som att vara berömd. Var trevlig mot folk om du vill att de ska gilla dig. Men se upp, eftersom även om alla lyder Regina, inte många människor faktiskt gillar henne. Du kan ha en brännskada bok om du vill, som i filmen, men du måste se till ingen ser det eller det kan vara en katastrof.
 4. 4
  Du kan ha en klädkod för alla i ditt gäng. I Mean Girls filmen, hade de många regler att följa. Till exempel aldrig bära samma sak två gånger i veckan. Bär rosa på onsdagar, jeans eller byxor spår på fredagar, aldrig bära ett linne två dagar i rad, sätta håret i en hästsvans gång i veckan... etc.
 5. 5
  Titta felfri vid alla tidpunkter. Bär aldrig samma kläder två gånger om du kan hjälpa det. Om du inte har tillräckligt med kläder att göra detta, mixa och matcha dina kläder eller låna något från en av dina bästa vänner. Få dina naglar och hår gjort med eller utan dina vänner, motionera regelbundet, äta massor av frukt och drick mycket vatten.
 6. 6
  Se till att ditt gäng är exklusiv och att du kommer att ha högst 6 tjejer i den, 3 är den minsta. Pojkvänner är alltid välkomna. Ställ dig själv och ditt gäng ett varumärke område att sitta i cafeterian. Se till att du och ditt gäng tillbringar mycket tid tillsammans!

Tips

 • Välj en flicka från plast som en "förebild".
 • Watch "Mean Girls" och läsa bidrottningar och wannabees (filmen var baserad bort denna bok) för att få mer av en idé om flickorna i den.
 • När du väljer din plast förebild, försöka ta online frågesporter på vilken karaktär som passar dig bäst.

Varningar

 • Detta kan resultera i många människor hata dig. De hatar inte dig, avundas de dig. Kom ihåg det.
 • Låt inte den här guiden styr ditt liv helt.