Wka

Hur kan man vara alfa hona

Om du är en född ledare, smart och vacker, är det bara möjligt att du kan bli en Alpha hona, som någon annan du känner personligen som leder väl och strävar efter att slå den ökända glastaket.

Steg

Hur kan man vara alfa hona. Vara utomordentligt säker.
Hur kan man vara alfa hona. Vara utomordentligt säker.
 1. 1
  Vara utomordentligt säker. För att vara en Alpha du måste ha förtroende för dig själv. Det finns ingen katten kring het gröt när det gäller att vara en ledare. Så börja med mötet och nätverkande med 3 nya människor varje dag. Du behöver inte tycka om dem, men du kommer att använda mod och detta kommer att bygga upp ditt självförtroende en hel del.
 2. 2
  Öva att göra dig själv ser bra ut. Människor är beroende av er för att vara ett mode ledare, kunna bära en varierad garderob med elegans, stil och stil. Detta kommer också att göra att du mår bättre om yourself.If du har råd varumärken som Gucci sedan köpa överklassen kläder.
 3. 3
  Utveckla en grupp av äkta vänner. Det är inte möjligt att vara en Alpha utan att ha en grupp av vänner eller klick som låter dig att leda dem. En Alpha kommer även bo riktigt att denna grupp och se till att det inte faller sönder. Det visar ledaregenskaper till sin högsta degree.Don inte vara elak eller oförskämd eftersom dina vänner kommer att glida genom fingrarna. Försök att ha en beta, en andreman.
 4. 4
  Sprid ordet. När din klicken är etablerad, försöka göra det känt - det är, om du vill vara populär. Du kan även tänka på något "ah-bedårande" att ringa din klick. Gör saker tillsammans, till exempel fredag ​​kväll sleepovers.
 5. 5
  Gör ditt bästa för att se din bästa. Gör ett gott första intryck på någon du möter. Du behöver inte bära designer ALLT för att se bra ut! Tänk bara på att välja kläder som:
  • Passar dig. Oavsett om det är för hårt eller för löst, det ser alltid hemskt och är smickrande på ingen, inte ens kändisar.
  • Är bekväm. Undvik att vara på dåligt humör genom att inte köpa något obehagligt: ​​kliande, etc.
  • Är smickrande för din figur. Du vill att kläder för att se bra ut på dig, eller hur? Så om du är kurvig aldrig gå för kläder som är en storlek för liten, även om det är i stil, som skinny jeans.
 6. 6
  Accessorize och ge dina kläder en personlig touch! Kontrollera att det är unikt och helt original. Exempel på hur du kan lägga till din personliga touch på dem-ett smycke som du alltid bär, eller en chic ny design som du vill brodera på den tråkiga gamla sundress eller att par tråkiga svarta jeans, etc. Var noga med att dina skor och accessoarer gå med din outfit och dra den.
 7. 7
  Var glad och helt tillfreds med dig själv, ditt utseende och med ditt liv. Vem vill vara vän med en person som är på dåligt humör hela tiden? Försök att vara optimistisk om saker som du tycker är värt lagning och försöka hålla huvudet kallt och inte bryta ihop när något går fel för att göra dig upprörd.
 8. 8
  Försök att inte hemsöka över kläderna ensam. Laga dina sätt som du tycker är värda lagning. Att vara en Alpha innebär att vara den ideala ledaren vilket i sin tur betyder att du måste sträva efter att vara öppen och tolerant mot andras åsikter och synpunkter samtidigt utöva din. Ha en röst och tala, men försök att undvika från att vara alltför diktatorisk och få in klipp med dina kompisar.
 9. 9
  Alfa kvinnliga resultaten från de ideal feminism. Om du är mycket positivt feministiska åsikter och beundra smarta, begåvade kvinnor som kan ta ansvar, är du ett steg närmare att bli alfa hona. Utseende är inte det enda mätverktyget. Roten av en alfa honan är mycket djupare än så.

Tips

 • Letar du bäst behövs. Ta hand om din kropp, hälsa och själ.
 • Gör en insats för att vara någon alla beundrar, men på det sätt som du är dig själv - på det sättet, kommer folk ser upp till dig och inte hånar dig.
 • Bo i avgift, men inte gör det uppenbart att du lägger i en ansträngning. En slip och folk kunde tro att du inte är som i laddning och kanske över styr ditt Alpha status. Då igen, kylas om detta och inte behandla det för allvarligt. En sann Alfa vet sitt eget värde och behöver inte hoppa på varje skugga.
 • Bakom varje alfa är en verklig vän, låt dig inte luras av någon annan typ.

Varningar

 • Titta inte ner på dig själv, du har absolut ingen anledning till. Var säker på dig själv och på din förmåga att vara en alfa