Wka

Hur hittills som ett par

Dadlar är en bra sak att göra för att hålla din relation frisk, rolig och stark. Genomföra några tips från dating resurser och tänka mer du kan göra tillsammans. Vill du gå på en date med din älskling men vet inte vad jag ska göra eller vart man vänder sig? Här är några förslag:

Steg

Hur hittills som ett par. Gå till teaterföreställningar, konserter, musikaler, etc.
Hur hittills som ett par. Gå till teaterföreställningar, konserter, musikaler, etc.
 1. 1
  Gå en promenad. Ibland är det bara trevligt att gå en promenad med din älskling - du kan bara prata, hålla handen, uttrycker andra slags tillgivenhet, prata med varandra, och bara spendera en lugn eftermiddag eller kväll med varandra. Plus, du vet aldrig vad du hittar bara gå runt din egen stad / ort.
 2. 2
  Gå till teaterföreställningar, konserter, musikaler, etc Oavsett om du är i skolan, högskolan, eller ens en vuxen -. Finns det alltid en viss produktion går på varannan månad eller så. Gå till din skola pjäs eller musikal - du kan vila huvudet på hans axel eller ens hålla händerna under den.
 3. 3
  Gå till danser och spel. Din skola ska ha ett par spel eller så varje säsong eller när. Gå till din skola danser också - det ska bygga minnen - inte bara med din pojkvän - men med dina vänner också. Det kan faktiskt vara mycket romantisk om du sakta dansa med varandra. Även om du är en vuxen, gå till sportspel med honung och gå till nattklubbar om du gillar att dansa.
 4. 4
  Gå till en galleria. Du kan köpa saker, fönster shoppa, surfa, äta på food court, gå till arkaderna, spela spel, hang-out, sitta på bänkarna och bara titta på folk, ibland äta på en femtio restaurang, nästan vad som helst. Kom ihåg att shoppa (ännu bara surfar eller fönstershoppa) kan vara ett bra sätt att lära känna den andra personens intressen, stil och identitet.
 5. 5
  Gå till en restaurang. Gör en punkt (inte hela tiden) att gå ut och äta med varandra. Det kan vara bra att bara dela en måltid med varandra och prata. Varje restaurang som du älskar att gå till eller prova en ny för en förändring - KFC, Chili, Applebees, Wendys, McDonalds, Burger King, Arby, Resonansplattas (på denna punkt du skratta lite och fortsätta läsa), The Olive Garden, Taco Bell, Tullys, kinesiska restauranger, Pizza Hut, Little Caesars, Starbucks, Coffee Shops, Dunkin 'Donuts, Twin Trees, val, glassbutiker, Ponderosa, Friendly, etc.
 6. 6
  Har en "hemma dag." Bo i en förändring - du kan göra nästan vad som helst när du bor hemma (eller på varandras hus om du fortfarande dejta) - hyra / köpa filmer, prata, äta munchies / snacks / skräpmat eller ens en måltid tillsammans (har middag tillsammans till exempel). Du kan tända några ljus och släcker belysningen ner låg eller till och med av för en romantisk touch, / gosa, prata om dina drömmar, förhoppningar, rädslor, etc., spela ett brädspel, spela kort, kan du bara koppla av och hänga- ut och göra något tillsammans.
 7. 7
  Gå till en park och stargaze tillsammans. Du kan även ta med en picknick och äta tillsammans medan du tittar på stjärnor. Prata med varandra - vad som helst du vill. Överraska din partner och har en present till dem. Du kan kyssa och gosa med varandra också. Detta kan också vara romantisk. Ta med en filt (eller två) med dig också. Det kan också vara att speciell plats där du berättar att du älskar henne. Det är en mycket romantisk plats.

Tips

 • Det är en dag - så syftet är att ha kul och att binda (etc.) med varandra.
 • Inte alltid gör vad den andra personen vill hela tiden, gå till en plats där ni båda vill gå till, och ersättare ibland. Liksom denna vecka, gå någonstans och göra något du vill göra med din älskling, nästa vecka, gå någonstans och göra något som din partner vill göra med dig, och sedan nästa efter att gå och göra något ni båda vill göra.
 • Det finns alltid något att göra och någonstans att gå - så följer dessa förslag, tänka ut några av dina egna (antingen ensam eller tillsammans), eller fråga din partner vad de skulle föreslå, där de vill gå, och vad de vill göra. Titta i tidningar, tidskrifter och även i TV-reklam, eller gå på Internet för att söka efter nya platser eller saker att göra.
 • Skriv ner och hålla reda på datum, så att # 1, kan du ha minnen av er två och # 2, kan du hålla reda på vilka platser och saker som du redan har gått och gjort, så på det sättet kan du vara medveten om platser du har ännu att gå till och saker du har ännu att göra.