Wka

Hur fixar buskiga ögonbryn (för flickor)

Oreda och stora ögonbryn inte rama inte ditt ansikte väl och gör din totala utseende ser stökigt. Städa upp dem och ditt ansikte ser så polerad och visa upp dina vackra ögon.

Steg

Hur fixar buskiga ögonbryn (för flickor). Titta i spegeln, och tänka på hur dina ögonbryn ser nu.
Hur fixar buskiga ögonbryn (för flickor). Titta i spegeln, och tänka på hur dina ögonbryn ser nu.
 1. 1
  Titta i spegeln, och tänka på hur dina ögonbryn ser nu. Ta ett foto, och jämföra med kändisar och modeller med ögonbryn du verkligen gillar, och se om de skulle passa ditt ansikte. Dina ögonbryn får inte vara så illa och bara i behov av en städad.
 2. 2
  För dem som aldrig har fått sina ögonbryn gjort professionellt och funderar på att styla det själv, sluta! Sätt pincett ned och gå bort från dem. Varför riskera att förstöra dina ögonbryn om du kunde gå till den lokala salongen och få dem gjort professionellt? Det finns människor där ute som form och ren ögonbryn för en levande. Om du är en första timer, få dina ögonbryn görs av en professionell.
 3. 3
  Rådgör alltid med mamma och pappa. Om du känner för renare ögonbryn kommer att hjälpa dig att må bättre, se till att dina föräldrar förstår. Tala lugnt och låt dem veta att det verkligen skulle få dig att må bättre om de stöder dig. Det skulle inte skada att påminna dem om att vara tonåring är tufft och att lite självförtroende och självkänsla kommer att gå långt.
 4. 4
  Gör forskningen. Kommer du att få det plockade? Wax? Gängad? Var har du fått det gjort? Är du allergisk mot vax? Priser? Detta är viktiga frågor som måste besvaras. Se till att konsultera en salong och få dina frågor besvarade.
 5. 5
  Köp ett ögonbryn borste, kommer det hjälpa dig att forma dina ögonbryn. Bara kamma dina ögonbryn hår upp och klippa bort det hår som är för långa. Upprepa, kamma håret nedåt. Det är också bra att hålla dina ögonbryn snyggt.
 6. 6
  Om du måste gå diy, bara plocka strays och eventuella hårstrån monobrow. Aldrig plocka in dina ögonbryn själv. Det är lätt att overpluck men kan ta upp till 3 månader för ditt hår att växa tillbaka

Tips

 • Pincettliknande dina ögonbryn att städa upp dem, men aldrig försöka omforma dem om du inte vet vad du gör.
 • Om du linje dina ögonbryn, skrivs inte dem för mycket, det kommer se dumt.
 • Lämna dina ögonbryn att växa och få en professionell för att göra det. Då har du bara att hålla formen.
 • Fråga runt för bästa ögonbryn threader eller waxer i ditt område.
 • Konsultera lokala salong eller hud spa innan du hämtar dina ögonbryn vaxade.
 • Kom ihåg att stora ögonbryn kommer tillbaka.

Varningar

 • Låt inte din vän pincettliknande eller vaxa ögonbrynen, om de inte vet vad de ska göra.
 • Vaxa inte dina egna ögonbryn om du inte vet hur man.
 • Försök inte att omforma din egen ögonbryn om du inte vet hur man.
 • Om plockning, plocka inte upp på dina ögonbryn.