Wka

Hur får man en man beroende av dig

"Hur gör jag honom beroende till mig?" Detta är en fråga som alla kan stöta på i sitt liv, ofta mer än en gång. Hur verkligen? Det finns inget färdigt svar på den frågan, och du kommer att fortsätta att lära sig under hela ditt liv. Dock finns det några tips som kan hjälpa dig. Så spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo att ess som förförelse kampanj!

Steg

Hur får man en man beroende av dig. Berätta inte dina vänner.
Hur får man en man beroende av dig. Berätta inte dina vänner.
 1. 1
  Berätta inte dina vänner. Gör inte. Även din BFF. För en, kommer du att bli mindre generad om det visar sig att du inte är det till honom. För två, kommer du att undvika obekväma situationer som: "Är detta en?" i de starkaste rösten möjligt när han är bara några meter bort. Du ska också undvika att dina vänner försöker att ge dig en hand. De menar väl - men det slutar ofta i katastrof. Du kan berätta för dem om 1 / de inte har ens den ringaste chans att träffa honom eller 2/if ett av de steg som beskrivs nedan kan inte fysiskt uppnås utan deras samarbete. Men annars, är du på egen hand på detta.
 2. 2
  Lär känna honom. Detta kanske låter löjligt, men det är mycket viktigt. Först, vill du vara säker på att han är verkligen den perfekta mannen du tror att han är - inte bara en praktisk ansikte för din inre Prince Charming - och du också vill att han ska veta att du finns! Så ta ett djupt andetag och prata med honom. Ett mycket enkelt "Hej, jag är..." kommer att göra. Försök att låta så normal som möjligt. Prata med honom som du skulle prata med någon du vill bli vän - förföra honom kommer senare.
 3. 3
  Försök att se honom på en regelbunden basis. OK, nu vet han vem du är. Oroa dig inte om din första tid att prata med honom, var inte perfekt, eftersom du nu ska försöka att vara runt honom mer och att såra hans intressen. Vara logiskt: skulle ni överhuvudtaget har ett sentimentalt intresse någon vars existens du är bara marginellt medveten om? Jo det är så han känner för dig just nu. Om du har gemensamma vänner (vänner, Mind: inte slumpmässigt bekanta Annars blir alltför misstänksam..) Försöker vara runt dem mer - och om han kommer, prata med honom: svara på vad han just sagt, att reagera. Pressa inte dig själv framåt för mycket, men försök att få honom att känna att du är en person som är värt att veta. Om dina två cirklar av vänner inte korsar, inte förlora hoppet! Var strategiskt. Om du ser honom ensam vid lunch, bjuda in honom att gå med dig på ditt bord. Om du ser honom i korridorerna, prova att ha ett samtal med honom. Stäng inte in en stalker, men vara öppen och vänlig. Känslan du måste förmedla är av intresse. På så sätt kommer han känna sig bekväm om han vill lära känna dig lite mer.
 4. 4
  Skrämmer honom inte. Som tidigare nämnts, inte slå in en stalker. Inte följa honom överallt han går, delta inte varje klubb han i. Var trevlig och glad när med honom, men dina möten får inte tvingas. Om han plötsligt ser dig överallt, du skrämmer honom. Detta är en av de svåraste stegen - att hitta rätt balans - men du kommer att hantera så småningom. Kom ihåg: du kan inte tvinga tid. Han kommer din väg om du behålla dessa dispositioner av vänliga intresse.
 5. 5
  Inkludera honom i din vänkrets. Nu när du är lite mer än bara vaga bekanta, är nästa steg att bli vänner. Massor av människor säger att detta kan vara ett felaktigt drag, men för det mesta, är detta inte fallet. Det kommer att hjälpa dig att undvika den största risken, det vill säga, för att få honom att bli kär i en person som du inte är. Bland dina vänner, är du själv - och om du vill att han ska vara beroende av dig, du måste vara ditt sanna jag från början. Dessutom kommer bli vänner hjälper att se hur mycket utrett du har. Om du går på att vara varm, vänlig och intressant (som du säkert är) kommer du bli vänner på det mest naturliga sättet. Kom ihåg: hur fick du bli vän med alla de människor du är omgiven med? Tja, om det fungerade för dem, kommer det att fungera för honom också!
 6. 6
  Få honom att känna sig speciell. OK, nu är du vänner, vill du att han ska veta att han är mer än bara "en av killarna" för dig. Gör det inte för uppenbart, men försök att få honom att stå ut lite. Säg inte honom din största hemligheten någonsin - du skrämma honom - men gör något udda saker som visar att du känner mig nära honom eller att du trodde på honom. Till exempel, om du inte delar dina känslor lätt, försök berätta för honom saker som "Tja, jag känner mig lite blå idag". Eller om du pratade om något slags sött han gillade, försöka få honom en bit av det - och en för dig själv också. Gör det inte för uppenbart - om vi tar det första exemplet igen, inte berätta för honom "OMG jag känner mig så deprimerad, jag är så ledsen, det är hemskt" eftersom du skulle skrämma honom: han skulle inte förstå när, plötsligt började du prata så mycket om dig själv. Allt måste vara naturligt. Lite udda kanske, men aldrig tvingade. Kom ihåg: nyckelordet är "finess". Vad du vill är han sakta inslagning huvudet runt det faktum att du och han har en hel del gemensamt. Genom att visa honom förtroende och ge honom lite mer uppmärksamhet än dina andra vänner, kommer han registrerar undermedvetet att något händer.
 7. 7
  Gör det mer uppenbart. Efter en säker mängd tid i denna mellanliggande zonen, kan du gå vidare till nästa steg. Denna tid kommer att variera beroende på killen: du måste känna när det är säkert att gå på. I grund och botten, du vet att du kan gå på när han börjar ge dig lite extra uppmärksamhet också. Nu är det dags att gå in i mycket-nära-till-flirt zon. Säg till honom saker som "Jag saknar / saknat dig", "Jag såg / gjort / träffade... och jag tänkte på dig" röra honom mer - magert på hans axel när du är trött, till exempel. Vid denna punkt, måste du ha nått en nivå av förtroende mellan dig och honom när det är möjligt för dig att göra en sådan sak. Fysisk närhet är viktigt: det kommer att tillåta honom att börja ifrågasätta sina känslor. Men inte fastnar på honom: han är bara din vän. Fysisk kontakt måste därför vara tillfällig. Ha alltid en trolig orsak: trötthet, blått och behöver en kram... Återigen är det viktigt att inte skrämma honom.
 8. 8
  Fråga ut honom. Kanske han kommer att göra det själv - i så fall, grattis - men han kanske inte. I så fall, inte panik. Kom ihåg att det är lika svårt för pojkar som för flickor. Om han inte frågar dig, betyder det inte att han inte gillar dig: det kan betyda att han är rädd. Släppa tips som "Jag skulle älska att se den här filmen, men tyvärr, tyvärr, alla mina vänner har redan sett det". Och om han ändå inte ut dig, ja... gör det själv. Könsroller är så förra seklet.
 9. 9
  Njut av din lyckligt slut. Nåväl, detta var lång och tröttsam, men du äntligen fick det. Grattis!

Tips

 • Observera: Kom ihåg att inte titta alltför desperat, även om du är så kär i den här bilden på din Mr Right. Att få honom att älska din yttre utseende kan vara enkla, men att få honom att älska dig som du är är mycket svårare. Att vara alltför fäst vid honom kommer flippa ut honom, han kommer snart att stängas av din desperata attityd. Ignorera honom bara ett par gånger, riskerna är om du ignorerar honom för mycket, kommer det att finnas problem med att komma i det långa loppet. Den upp sidan är hans hjärta kommer att ifrågasätta om du gillar honom eller inte och resultatet är...
  • Han kommer att tänka mer på dig! Verkar inte tillgängliga hela tiden efter att du har gått förbi din "vän skede." Detta kommer att göra honom sakna dig och undrar vad som händer i ditt liv. Han vet att han inte är den enda ämne på ditt schema, vilket leder honom att bry sig och älska dig mer och mer.
  • Förvara dessa anteckningar i åtanke och samtidigt vara vänlig på samma gång... men hålla avståndet ibland kan hjälpa dig
 • Ha tålamod. Detta kommer inte att bli lätt. Som varje militär aktion, kommer det att vara lång och full av hinder. Det finns tillfällen du vill stoppa allt. Men gör inte. Det är värt det.
 • Tänk på att tjejer och killar inte är kopplade på samma sätt. Om han inte får dina tips - det är normalt. Om du ibland känner desperat på hur blinda han är - det är normalt. Du pratar med honom på ett främmande språk.
 • Om denna kampanj inte leder till dig och honom att få ihop - oroa dig inte. Du gjorde allt du kunde göra. Det är inte ditt fel. Du är vacker och fascinerande på ditt eget sätt och viss dag, hittar du någon som kommer att uppskatta dina egenskaper till fullo. Och även om det inte slutade som du skulle ha velat att det till slut, fick du en vän i processen.