Wka

Hur man gör flytten på din flickvän

Är du känner dig nervös om hur man gör ett drag på din flickvän. Oroa dig inte massor av andra män därute känner på samma sätt som du. Läs igenom detta, och du kommer snart att vara ett proffs!

Steg

Hur man gör flytten på din flickvän. Bjud henne att gå på en date.
Hur man gör flytten på din flickvän. Bjud henne att gå på en date.
 1. 1
  Bjud henne att gå på en date. Om du är för blyg för en en-på-en dag, prova en grupp datum med ett par vänner. Bara se vad hon kommer att föredra. Även du kan gå på bio, tjejer älskar den typen av dagen.
 2. 2
  Om du bestämmer dig för en grupp datum, vänta tills alla har gått hem, och har någon en-mot-en tid att lära känna henne. Det är ett perfekt tillfälle att ta reda på hennes intressen. Men bara inte vara för nyfiken.
 3. 3
  Komplimang henne om hennes utseende, plocka ut något specifikt nämna sådant som hennes frisyr, ögon, klädstil, osv.
 4. 4
  På vägen hem, rida i en bil (men inte köra) eller promenader, hålla hennes hand, le mot henne då och då eller lägg armen om henne. Försök att inte låta det finnas några pinsamma tystnader, men om man uppstår, inte svettas, eftersom hon förmodligen känner samma sätt som du gör och ibland räcker det med en liten tystnad för att visa hur bekväm du två verkligen är tillsammans.
 5. 5
  När du släpper av henne hemma, på hennes dörr luta in för en kyss, och förhoppningsvis kommer hon att kyssa tillbaka. Om det är ett hack på läpparna, vara uppfyllda för nu, och kanske nästa gång dina kyssar blir mer delaktiga.
 6. 6
  Innan gå bort, berätta för henne att du uppskattar henne åka med dig på dagen och att du skulle vilja göra det igen.

Tips

 • Om du har gått ut för en måltid till att du har några myntverk hands.
 • Försök att få henne att skratta och le mot henne då och då.
 • Om du aldrig gått ut med någon innan och du verkligen gillar den här tjejen så bara prova det även om din inte säker.
 • Om du är rädd att hon skar vill att du ska göra ett drag sedan bara börja i liten skala med som att gå henne till bussen (om du är i den åldern fortfarande), lägger armen om henne, berätta för henne att du kommer att ringa henne (flickor hatar det när de måste vara de som alltid ringer killen), eller väntar på henne på hennes skåp (igen om du fortfarande i skolan), och sedan om hon inte tycker om något av detta ännu så sluta.
 • Tvinga inte henne.
 • Om du är rädd för att ta henne på en dag bara prova
 • Ta henne till ditt hus eller på bio. kycklingar älskar det.
 • Berätta för henne på telefonen som du verkligen gillar henne och om hon säger att hon verkligen gillar dig så du kan göra ett drag.
 • Låt henne inte tvinga dig.
 • Bara vara dig själv!

Varningar

 • Skjut inte din väg in i relationen direkt.