Wka

Hur får dina föräldrar att låta dig bära flickor kläder

Om din tonåring pojke som gillar att bära flickor kläder eller tillbehör (kanske båda?) Och har svårt att få dina föräldrar att förstå, läsa på och kanske denna artikel kan hjälpa.

Steg

Hur får dina föräldrar att låta dig bära flickor kläder. Förstå vilken typ av kläder du är intresserad av.
Hur får dina föräldrar att låta dig bära flickor kläder. Förstå vilken typ av kläder du är intresserad av.
 1. 1
  Förstå vilken typ av kläder du är intresserad av. Det kan vara något enkelt som jeans eller smink. I så fall kan det vara lättare att förklara. Om du vill få mer feminint utseende eller kanske fullt på cross-klänning, var beredd på ett långt samtal med dina föräldrar.
 2. 2
  Lär känna dina föräldrar känslor i ämnet. Det kan inte vara klokt att be spontant, "Mamma, hur tror du jag ser i dessa plattformen pumpar?". Nästa gång du ser en man med androgyn kläder eller i drag, helt enkelt fråga, "Vad tycker du om hans outfit?" Om de vill veta varför du frågade bara berätta att du bara undrade. Tänk på att vissa människor är mer öppna för pojkar med en androgyn klädsel än en transvestit eller en könsöverskridande person.
 3. 3
  När du förstår hur de känner om ämnet, kom ihåg att alltid ha i åtanke hur de mår. Närma sig dem lugnt. Det kan vara bäst att behandla saken som om du helt enkelt säger att du är personlig stil till dem på ett icke-pressa sätt. Något i stil med, "Du vet, kinda jag gillar Bill Kaulitz och Patrick Wolf kläder. Jag funderar på att bära något liknande." Om du vill se ut som en riktig flicka, kan det bli för mycket av ett känsligt ämne att hantera så lätt. Var ärlig och låt dina föräldrar vet hur viktigt det är för dig. Låt dem veta att du respekterar deras känslor, och skulle aldrig försöka klä ett visst sätt till förmån för konflikter och respektlöshet. Berätta för dem att du är öppen för att diskutera en kompromiss som behagar er båda (jeans för skolan, klänningar för helger?).
 4. 4
  Sminka sparsamt i början. Lite foundation och concealer räcker långt. Även om du inte känner för att bära en massa smink, kan en bra grund att gömma akne och blemmor. MAC fungerar bra på de flesta hudtoner. Försök att använda en mycket neutral ögonskugga först. Brown, kan koppar, beige och en mjuk grå ser så naturligt och göra någon pojkens ögon ser vacker. Sheer läppglans är en pojkes bästa vän! Det är för att om du gör ett misstag kan det vara så enkelt korrigeras och ibland inte ens märks!
 5. 5
  Om du vill ha desto mer könsneutrala utseende köpa jeans som är utformade och skär som kvinnor. Leta efter en tight passform runt rumpa, lår och höfter. Om du verkligen vill ha byxor dam vara beredd att gå upp till försäljningsdisk, damer klädsel i handen och be om ett omklädningsrum. Hitta din storlek först! Ta inte det första paret du ser, slå check-ut och springa. T-shirts ser bäst om de passar tätt. Skär de taggar som kan tyda på vilket kön de är för. Chansen är din mamma (er) och / eller pappa (er) kommer inte omedelbart oroad av din nya garderob.
 6. 6
  fullt fullt. Tänk på någon kompromiss du kanske redan har gjort, och från tid till annan be dem deras åsikt. Det får dem att känna att du värdesätter deras känslor.

Varningar

 • Beroende på dina föräldrar religiösa åsikter, kan du behöva komma överens om att vara oense.

Saker du behöver

 • Patience
 • Courage
 • TAKTFULLHET