Wka

Hur övertyga dina föräldrar att du är gammal nog att datum

Att vara "gammal" nog att datumet är oftast bara en fråga om ålder. Det är en kombination av mognad, ansvar, och kompromisser.

Steg

Hur övertyga dina föräldrar att du är gammal nog att datum. Kom ihåg att ofta gånger, kommer föräldrarna inte tillåter sina barn att börja dejta för många skäl, såsom rädsla, religiös övertygelse, eller bara vanlig inte förstå vad dina avsikter är.
Hur övertyga dina föräldrar att du är gammal nog att datum. Kom ihåg att ofta gånger, kommer föräldrarna inte tillåter sina barn att börja dejta för många skäl, såsom rädsla, religiös övertygelse, eller bara vanlig inte förstå vad dina avsikter är.
 1. 1
  Kom ihåg att ofta gånger, kommer föräldrarna inte tillåter sina barn att börja dejta för många skäl, såsom rädsla, religiös övertygelse, eller bara vanlig inte förstå vad dina avsikter är. De flesta föräldrar inte gör regler bara för att vara strikt, de vill skydda dig så gott de kan i denna galna värld.
 2. 2
  Ställ grunden genom att visa dina föräldrar att du är en mogen, ansvarsfull ung person. Gör sysslor / dina läxor utan att bli tillfrågad och upprepade gånger påmint. Var artig, märk ditt sätt, och ta ansvar för dina beslut. Delta inte i skissartade beteenden som droger, dricka, eller stanna ute hela natten. Bär inte alltför provocerande kläder och make-up (om tillämpligt).
 3. 3
  Håll kommunikationen mellan dig och dina föräldrar öppna. Göra kompromisser. Om de inte kommer att tillåta dig att gå på dejt med dig, be dem om en grupp datum är okej. Fråga om kanske bara gå över till hans / hennes hus med en vuxen närvarande är acceptabelt. Om du är desperat, erbjuda att låta en av dem förkläde.
 4. 4
  Erbjud dig att låta dina föräldrar träffa din pojke / flickvän. Bjud in honom / henne för en familj aktivitet som att titta på en film. Låt dem träffa din pojke / flickväns föräldrar. Du vill att dina föräldrar för att vara tillfreds med dig att spendera en hel del tid med den här andra personen.
 5. 5
  Diskutera frågan på ett rationellt sätt. Det sämsta sättet att gå om detta ämne är genom att kasta ett utbrott och skrek "Jag hatar dig! Ni är de värsta föräldrarna i världen!" och kör upp till ditt rum. För att inte nämna det kommer få dig att verka omogen, vilket inte är självklart rätt väg att gå.
 6. 6
  Acceptera dina föräldrars beslut och hålla fast vid det. Smyga runt bakom dina föräldrars ryggar i slutändan kommer att resultera i att fastna och ditt ansvar, mogen bild som du arbetat så hårt för att bygga kommer att förstöras bara sådär.
 7. 7
  Om dina föräldrar ger dig klartecken, inte tappa i-am-mogen-och-ansvarsfull handling. Om de ser att du spenderar alldeles för mycket tid dejting och dina betyg / andra områden i ditt liv lider, kom ihåg att de kan ta bort förmånen samt skänka det!
 8. 8
  Berätta sanningen. Om de någonsin fångar du ljuger, du få stora problem. Så om du alltid hålla dem i slingan, har du fler chanser att få vad du vill, nu och senare!

Varningar

 • Gör inte detta om du verkligen är för ung för dagen. Till exempel, även om du är riktigt mogen och ansvarsfull, vad föräldern kommer att låta dig datum när du knappt tvåsiffriga? En normal ålder att vilja vara redo att datum är tolv eller tretton. Men du kan umgås fortfarande med pojkar / flickor innan dess utan "pojke / flickvän" titel.