Wka

Hur få friska, starka hår

Om du vill ha starkare hår, följ stegen nedan.

Steg

Hur få friska, starka hår. Massera din hårbotten.
Hur få friska, starka hår. Massera din hårbotten.
 1. 1
  Bind upp håret. För starkt hår måste du träna ditt hår muskler. Varje hårstrå har en muskel i roten kallas arrector pili muskel. Binda upp håret kan bidra till att stärka ditt hår. Om inte användas för att binda upp håret, knyta den medelstora vägar, sedan högre och högre. Om du binder upp håret högt när du inte är van vid det, i slutet av dagen kommer du att känna smärta. Detta är hur du vet att du över har arbetat dina arrector pili muskler.
 2. 2
  Massera din hårbotten. Massera hårbotten kommer att göra många saker för ditt hår. Det förbättrar cirkulationen och tar fram de naturliga oljor.
 3. 3
  Gör inte över pensel! Över borsta bryter av hår, använd en bred tand kam och inte riva igenom tovor. Kamma från ändarna till rötterna av håret. Denna metod kommer att förhindra de delar av ditt hår från att bryta. Om du någonsin har hört talas om myten: Borsta håret 100 gånger per dag och din kommer att ha glänsande starkt hår. Detta är faktiskt inte en myt. För de flesta människor kommer att gå sönder och förstöra deras hår, men för en person med starkt hår detta gynnas. Om en person med starkt hår följde denna myt att det skulle göra håret glänsande eftersom borstning tar fram de naturliga oljor från rötterna av håret, vilket gör håret naturligt mjukare.
 4. 4
  Använd en naturlig åtgärd. En blandning av ½ en kopp kokosnötolja, 2 äggvitor och honung så att blandningen är i ett pastaliknande konsistens. Massera in detta i ditt hår från rötterna till ändarna. Vänta en timme och tvätta ur den ordentligt. Var inte alltför grov eller du kan skada ditt hår. Om du kunde ha någon hjälpa dig som skulle vara till hjälp.
 5. 5
  Inte över rengöra ditt hår. Tvätta det varje dag kommer att torka håret. När du tvättar håret varje dag schampo remsor den naturliga oljor i håret. Conditioner ingredienser (speciellt låg kvalitet) är inte detsamma som naturligt förekommande oljor, så ta duschar med måtta. Om du har över fett hår är det mest troligt eftersom håret försöker använda sina naturliga oljor eftersom håret är randig av dem. Se till att du söker tillräckligt balsam, om du är pröva att använda högkvalitativa het olja behandlingar.
 6. 6
  Drink ordentligt. Drick mycket vatten, om du är uttorkad är du sannolikt att få torrare hår. Detta gör håret mindre benägna att bygga upp i styrka.

Tips

 • Använd inte för mycket värme till håret (varma papiljotter, Plattång, hårtork) det kanske ser bra ut nu, men om du fortsätter att göra det, ditt hår kommer att "steka".
 • Dont borsta håret när dess våta, använd en kam eftersom en borste kommer Cauê det att bryta.
 • Se en frisör för rekommendationer.