Wka

Hur du berätta för din pojkvän något han inte vill höra

Så småningom måste du berätta för din pojkvän något som han inte vill höra, och det kommer att bli tufft. Denna artikel kommer att guida dig på hur man kan bryta en del dåliga nyheter, eller tala om för honom något som han inte vill höra.

Steg

Hur du berätta för din pojkvän något han inte vill höra. Känn din pojkvän humör och nuvarande sinnestillstånd.
Hur du berätta för din pojkvän något han inte vill höra. Känn din pojkvän humör och nuvarande sinnestillstånd.
 1. 1
  Känn din pojkvän humör och nuvarande sinnestillstånd. Om du vet att dessa två saker så det ska bli lättare att förklara med de rätta orden.
 2. 2
  Aldrig överraska honom genom att bara berätta för honom. Förklara för honom att du måste tala om för honom något som kan vara obehagliga så han vet att göra sig redo för it.For exempel inte vara på en dag eller på telefon och börja så här, "" Hej, jag såg denna stora film förra helgen, det var häftigt. Oh yeah, och en annan sak..... Jag tror att jag kan vara gravid. "'
 3. 3
  Berätta för honom hur viktigt det är för dig att säga det till honom. Några pojkar har intrycket att när du har något dåligt att berätta för dem att det har att göra med att vara gravid och bryta upp så att de verkligen inte vill höra det. Bara försöka förklara först. Du kanske även vill göra honom lovar att inte hänga upp, göra en kommentar, eller ens visa några känslor tills du är klar.
 4. 4
  Låt honom veta att du berättar för honom att du bryr dig om honom, att inte göra honom arg. Många killar tänker så här.
 5. 5
  Beroende på vad du ska säga till honom, ge honom en kram eller en snabb kyss för att mjuka upp honom eller när du berättar för honom så att han inte känner till dåligt. (Kyssa inte honom efteråt eller inte alls om du bryter upp med honom ändå.)
 6. 6
  Se till att låta honom veta att du verkligen bryr dig om honom och du vill räkna ut vad problemet som är.

Tips

 • Se till att han är i en avslappnad stämning och att han inte redan upprörd med dig för något annat när du berättar.
 • Tveka inte för länge med att berätta för honom vad du vill berätta för honom eftersom du kan bara göra honom arg, nervös, orolig, eller verkligen upprörd.
 • Vara trevligt om det. Om du är medelvärdet, kommer han att bli ännu mer arg på dig, och det kan skada relationship.You bör försöka hitta det bästa sättet att berätta him.If han fortfarande blir arg, bara ge honom någon gång att tänka över det.
 • Tänk på konsekvenserna och vara redo att möta dem. En stor del av tiden flickorna är rädda för att förklara när de tänker på konsekvenserna. De vill inte berätta för dem. Sitt bästa för dig att berätta för dem snarare dem att hitta ut på egen hand.
 • Försök tyder på eller tappa väldigt subtila antydningar om saken du ska berätta för honom i samtal innan hand.This sätt får du en uppfattning om hur han tar det.
 • Vet hur man ska behandla honom när han behöver hjälp från topic.In andra ord försöka trösta dem (om han låter dig, men ibland är det bäst att ge dem utrymme.
 • - Teejaytalks 19:36 den 23 augusti 2009 (GMT)

Varningar

 • Han kan bli arg på dig på den första punkten om det har något att göra med dig eller not.And detta är normalt.
 • Det kan påverka din relation ett tag, men så småningom allt kommer att cleared.And även om det inte gör det, åtminstone det kommer att vara ute i det fria. Vissa killar får inte över saker som lätt.
 • Även om han blir arg eller utom kontroll inte lämna honom. Vissa killar blir arga men egentligen de vill vara comforted.It är naturligt att känna sig lite upprörd