Wka

Hur att locka pojkar

Oavsett hans ålder, etnicitet, eller plats, män alla ser samma kvaliteter hos kvinnor, väldigt få av dem har att göra med utseende. Läs den här artikeln för att lära sig att bli mer önskvärt att män.

Steg

Hur att locka pojkar. Håll dig borta från dramat.
Hur att locka pojkar. Håll dig borta från dramat.
 1. 1
  Smile. Leende är den i särklass mest effektiva man kan göra för att locka män. Om du inte gör något annat, se till att le runt män du är intresserad av romantiskt. Inte bara kvinnor ser mest attraktiva när de ler, skickar ler den signal till män att du är glad, vänlig och tillmötesgående. Det speglar också en känsla av förtroende, där både män och kvinnor finner attraktiva.
  • Få för vana att tvinga ett leende på läpparna när du fånga dig själv rynkar. Vissa människor är naturligt benägna att rynkar när de är extremt fokuserade eller distraherad, så det kommer att ta lite övning att villkoret dig själv att le mer.
  • Många kvinnor ser på modeller som bister uppsyn i fotografier och försöker efterlikna dem, tänkte att det kommer att göra dem mystiska och kvav. Kom ihåg att samtidigt bistert kan vara "på modet," det inte översätter in i att vara attraktiv. Faktum är att många trender inom mode tenderar att vara osmickrande och oattraktivt ur synvinkel män.
 2. 2
  Var självsäker. Män är universellt attraherad av kvinnor som känner sig säker på vem de är på både insidan och utsidan. Detta betyder inte nödvändigtvis att du ständigt ska skryta eller agera som om du är överlägsna andra människor, i själva verket kan vara alltför säker på att vara en turn-off till vissa män. Istället fokusera dina ansträngningar på att hitta en känsla av inre frid. Detta innebär att man accepterar de saker du kan inte ändra om dig själv och göra en insats för att förändra de saker du kan.
  • Även om du har några tvivel om dig själv (och alla gör), försök att inte påpeka dina brister eller osäkerhet kring män. Pekar ut dina brister kommer bara få honom att fokusera på dem och upptäcka negativa egenskaper som han kanske inte ens har märkt på hans eget.
  • Undvik ständigt fidgeting med ditt hår eller justera dina kläder när du talar med en man som du är intresserad av, eftersom dessa små handlingar visar att du är medveten om ditt utseende.
 3. 3
  Vara fördomsfri. Män gillar kvinnor som är på ena sidan utbildade och beläst, och samtidigt öppen för att lära och acceptera ny information. Oavsett vilken ålder du är, bör du närmar varje ny erfarenhet som en möjlighet att lära sig något nytt.
  • Undvik att säga fördomsfulla, respektlösa, eller okunniga saker framför en man som du är intresserad Även om det är bra att uttrycka din åsikt, bör du vara försiktig så att det du säger är inte stötande på något sätt.
 4. 4
  Var inte blyga. Medan vissa kvinnor är naturligt mer blyg än andra, det finns en stor skillnad mellan att vara blyg och att vara skygg. Blyga kvinnor får inte längta rampljuset, men de kan fortfarande vara öppen för nya erfarenheter och ha roligt. Timid kvinnor, å andra sidan, tenderar att vara mer negativ, spända och konservativ. Gör en medveten ansträngning att bara släppa loss och ha kul - inte bara kommer det omedelbart locka män, gör det ditt eget liv mycket lättare att inte ta saker så allvarligt.
 5. 5
  Håll dig borta från dramat. Män dras till kvinnor som är jordnära och lätt att umgås med. Undvik att vara alltför dramatisk eller emotionellt känsliga. Säg inte negativa saker om människor bakom deras ryggar, och inte inleda slagsmål med en man utan anledning.
  • Medan vissa konflikten är oundviklig i långsiktiga relationer, försök att inte vara den typ av kvinna som börjar drama överallt hon går. Det är viktigt att acceptera att alla inte kommer att behaga dig hela tiden, och att det är okej.
 6. 6
  Ta hand om din kropp. De flesta män bryr sig mer om en kvinnas kropp än de gör om sitt ansikte eller hennes hår. Medan vissa män gillar kurviga kvinnor och andra som tunnare kvinnor, är det viktigaste att en kvinna att bli frisk och i form. Oavsett hur mycket du väger, är det viktigt att få regelbunden motion och hålla din kropp tonas.
  • Om du är överviktig och vill gå ner i vikt, sedan göra ett åtagande om att komma i form. Inte bara kommer det hjälpa dig att locka män, kommer det också förbättra din totala livskvalitet, vilket ger dig mer energi och minska din risk för vissa sjukdomar.
  • Var noga med att hålla korrekt tränas. Du behöver inte se helt sätta-ihop hela tiden, men det är viktigt att hålla koll på din personliga hygien. Plocka, rakning, och / eller vax som behövs, duscha varje dag, och bära deodorant för att förhindra obehaglig kroppslukt.
  • Det är inget fel med att gå au naturligt. Om det är det val du har gjort, men har du att satsa på den och vara stolt över din kropp.
 7. 7
  Klä sig korrekt. Återigen, är mode ett ämne som män och kvinnor tenderar att avvika dramatiskt. Medan kvinnor brukar försöka att hålla dig uppdaterad med vad som för närvarande är en vogue, män är mer intresserade av om en kvinnas kläder är smickrande för hennes kroppstyp. När det gäller att locka män, är det viktigare att ha figur-smickrande kläder än att bära dem som anses vara "inne" eller "edgy" för tillfället.
  • Bär kläder som visar upp dina bästa tillgångar och dölja dina värsta kära. Detta betyder inte nödvändigtvis att bära alltför avslöjande kläder men. Skjortor och klänningar som är för urringade tyder på att en kvinna är osäkra om sin kropp och "lätt."
 8. 8
  Ta det lugnt på makeup. Makeup bör användas för att förbättra din naturliga skönhet, inte skapa en falsk bild. Den allmänna tumregel när det gäller män och smink är: om han märker det, är du förmodligen bär för mycket. Håll dig till neutrala färger som matchar din naturliga hudton, och se till att ordentligt blanda smink i ansiktet för att undvika fjällning eller missfärgning.
  • Kom ihåg att medan män är män, de fortfarande vet vad smink är. Med andra ord, du lura inte någon genom att stapla på massor av mascara eller läppstift. Män vet vad ett naturligt ansikte ser ut och de vet vad en alltför gjort upp ansikte ser ut.
  • Speciella tillfällen som bröllop, födelsedagsfester eller nätter ute på stan är ett undantag från denna regel. Det är okej att få alla framträder upp varje gång ett tag, bara inte få för vana att dölja din sanna ansikte från världen på en regelbunden basis.