Wka

Hur bli av med hudbristningar med kaffe

Bristningar kan utvecklas på huden om du genomgår snabb viktökning, viktminskning, eller speciellt under en graviditet. Många människor anser att dessa märken ful, och ett antal huskurer samt professionellt producerade produkter för att bekämpa dem. En av de vanligaste hyllade hem rättsmedel för att minska uppkomsten av hudbristningar innebär användning av vanliga kaffesump. Att lära sig att bli av med hudbristningar med kaffe kan hjälpa dig att förbättra utseendet på dina hudbristningar på bara några veckor.

Steg

Hur bli av med hudbristningar med kaffe. Blanda kaffesumpen med varmt vatten.
Hur bli av med hudbristningar med kaffe. Blanda kaffesumpen med varmt vatten.
 1. 1
  Blanda kaffesumpen med varmt vatten. Denna process utförs bäst med hjälp av kaffesump som redan har använts för att brygga kaffe. Om du använder grunderna direkt från bryggeriet, behöver du inte lägga till vatten. Annars väta grunderna så grundligt som möjligt med varmt vatten.
 2. 2
  Blanda kaffesumpen med aloe vera gel. Blandning grunderna med aloe vera kommer att ge en tjock pasta konsistens som kommer att hjälpa dig att sprida kaffesumpen på din hudbristningar. Aloe vera innehåller även vitamin C och E, samt andra näringsämnen som kan återfuktar huden och uppmuntra bristningar att blekna.
  • Exakta proportioner är inte viktigt när man blandar kaffesump och aloe vera. Sikta på att använda bara tillräckligt aloe vera för att hålla kaffesump tillsammans i en pasta.
  • Aloe vera gel kan köpas i hudvård avsnitt i de flesta livsmedelsbutiker. Det kan också skördas genom skärning öppna växtens blad om du växer aloe vera som en krukväxt.
 3. 3
  Applicera kaffe och aloe vera klistra på huden. Helst ska huden rengöras före applicering av blandningen. Använd fingrarna för att sprida kaffet klistra in på din hudbristningar, gnugga det i att säkerställa tillräcklig täckning. Låt blandningen kvar på huden i ca 20 minuter.
 4. 4
  Torka kaffet klistra bort med en fuktig trasa. Efter 20 minuter, kan du helt enkelt torka pastan från din hud med en ren trasa fuktad med vatten. Undvik att använda pappershanddukar för detta, eftersom de kan vara slitande på din hud.
 5. 5
  Återfukta huden där din hudbristningar är belägna. För att hjälpa din hudbristningar blekna, kommer huden runt dem måste vara väl återfuktad. Applicera en fuktgivande lotion en gång eller två gånger om dagen under din kaffesump behandling. Kakaosmör är ett annat mjukgörande medel som sägs hjälpa varumärken bekämpa stretch.
 6. 6
  Upprepa kaffet behandling dagligen. Upprepa ovanstående steg en gång per dag tills du ser acceptabel förbättring av dina hudbristningar "utseende. Du bör se synlig förbättring inom 2 veckor eller så.

Tips

 • Du kan också använda olivolja istället för aloe vera gel för att skapa pastan med kaffesump.
 • Den viktigaste aspekten av att bekämpa hudbristningar vistas hydrerad och äta hälsosamt. Om din kost är dålig och du är uttorkad, kommer din hud har inte det stöd den behöver för att förbättra sitt utseende.

Saker du behöver

 • Kaffesump
 • Vatten
 • Aloe vera gel
 • Skål
 • Sked
 • Ren trasa
 • ANSIKTSVATTEN
 • Massor av tålamod...