Wka

Hur man bär en snapback

Snapbacks kom först ut runt mitten av 1990-talet. Dessa lock tenderar att likna vanliga mössor utom den justerbara plast "snap" i ryggen som tillåter bäraren att justera storleken. Snapbacks är en märkbar del av tidigare och nuvarande hip-hop kulturen, men på grund av sin 1990-ursprung, kan de också användas på ett sätt som en hyllning till snapback rötter.

Steg

Hur man bär en snapback. Välj en snapback som betyder något för dig.
Hur man bär en snapback. Välj en snapback som betyder något för dig.

Välja en snapback

 1. 1
  Välj en snapback som betyder något för dig. Plocka ut ett lock baserad på färg eller popularitet är ett snabbt sätt att få dig märkt som en poser. Även om du inte är intresserad av sport, kan du visa hemstadpride genom att bära snapback av din hemmalaget. På ett liknande anmärkning, om ditt favoritlag inte hemmalaget, stötta dem ändå.
 2. 2
  Titta på färgen och stilen. Samtidigt plocka ut en snapback som betyder något för dig är det bästa alternativet, det finns tillfällen då du kan behöva göra ett beslut om färg och stil. Till exempel, om det finns flera lag du rotar för eller om ditt favoritlag säljer snapbacks i flera färger, kanske du bestämmer dig för att välja en hatt baseras på den färg som passar resten av din garderob bäst. Du kan också bestämma vilken stil logotypen passar din personlighet bäst.
 3. 3
  Välj mellan "vintage" och "moderna" stilar. Vintage snapbacks har subtila stilar och logotyper och Caps själva är tänkta att se mer monteras på ditt huvud. Många moderna stilar, bärs av tweens och tonåringar, tenderar att vara något överdimensionerad och kan ha gaudier logotyper eller ovanligt ljusa färger. Vissa moderna caps har även stora logotyper på sidan av locket. Om du vill ha en mer klassisk snapback look, välj en mer subtil cap. För en starkare, nyare stil, överväga en starkare cap.

Justering och positionera ett snapback

 1. 1
  Bär locket rakt fram. Den vanligaste och mest klassiska sättet att bära en snapback är att bära den som locket var utformad. Placera locket med brädden rakt fram på huvudet, skuggning ditt ansikte. Den snapback bör justeras så att den sitter ordentligt på huvudet och inte vicka runt, och locket ska dras ner så att det inre bästa handen på toppen av huvudet, vilket gör att hatten att vila platt.
 2. 2
  Luta hatten åt sidan. Placera hatten så att brädden lutar mot sidan. Brädden bör placeras närmare sidan av huvudet än framåt, men det behöver inte vändas jämnt åt sidan. Förvara locket lyfts delvis utanför ditt huvud, med ingen ände trycks ned helt och med ryggen placerad slut något högre än den främre eller brättet. Justera snaps så att locket är tätt nog för att stanna på ditt huvud.
  • Observera att om du har tillräckligt lång hår, kanske du också vill överväga att placera hårnålar runt hatten för att hålla den på plats på huvudet.
 3. 3
  Vänd hatten hela vägen runt. Detta är förmodligen den minst populära sättet att bära din snapback och fungerar bara om resten av din stil har stads-eller hip-hop stil. Brädden av din snapback bör vara varv så att den skjuter ut från baksidan av huvudet, lämnar snaps syns på din panna. Locket är oftast åt att passa och slitna platt på huvudet, men du kan också bära den något upphöjda så att det faktiskt inte röra huvudet.

Style förslag för pojkar

 1. 1
  Toppa din normala casual kläder. En snapback är, trots allt, ett lock. Varje lock grundläggande funktion är att skydda huvudet och skugga ansiktet från solen. För detta ändamål kan en snapback bäras med valfri kombination av t-shirts och jeans, eller nästan alla andra typer av casual kläder. Snapbacks är avslappnad och inte tenderar att se bra med formell eller semi-formell klädsel, dock, så du bör lämna locket hemma när du drar iväg till en anställningsintervju eller klä upp för en viktig skola ceremoni.
 2. 2
  Bär den med andra sporter memorabilia. Om din snapback annonserar ditt favoritlag, anser bär det med andra bitar som annonserar ditt favoritlag, liksom. Du kan bära minnessaker för två olika lag, speciellt om lagen är för olika sporter, men du kan också bära minnessaker för samma team. Bara vara försiktig med att inte överdriva. Istället för att bära en snapback, jacka, t-shirt, och träningsbyxor som alla annonserar ditt lags logotyp, tona ner det till en snapback och en annan pjäs.
 3. 3
  Klänning i urban chic. Eftersom snapbacks är en del av hip-hop kulturen, kan du bära locket med andra kläder som tyder hip-hop stil. Leta efter "urban" varumärken och hålla alltför löst sittande kläder, som lätt säckiga byxor och överdimensionerade tröjor. Ett fint par sneakers är också viktigt. Guldkedjor och andra liknande tillbehör kan hjälpa slutföra utseende, men om den urbana stilen är inte en som du brukar bära eller dra bort, kanske du vill hålla det grundläggande att hindra dig från att se ut som om du försöker för hårt.
 4. 4
  Ge en nick till 1990-talet. Efter allt, gjorde snapback sitt ursprung i 1990-talet. Ha en ljus snapback med jeans syrabad och en jeansjacka, eller kasta en överdimensionerad, "grunge"-stil pläd button-down skjorta över dina slitna favorit, nödställda jeans. Avsluta med ljusa sneakers som gör så stor mode uttalande som din ljusa snapback gör.

Style förslag för flickor

 1. 1
  Färg koordinat. Flickor kan tänja på reglerna lite om laget lojalitet till förmån för mode. Använd din snapback som du skulle något tillbehör med en snapback i en viss färg för att få fram en färg i din outfit eller för att lägga till en pop av färg till ett intetsägande utseende som annars saknar färg. Undvik att bära alla en färg, men eftersom ser monokromatiskt kan vara lika omodern som bär för mycket grått, brunt, svart eller vitt.
 2. 2
  Håll det casual. Som med killar, bör flickor använder snapbacks för kläder som är tänkta att vara ledig. Grafiska t-skjortor, sport t-shirts, eller fast tryckta t-shirts är bra toppar att börja med. Button-down skjortor kan också fungera, så länge de är gjorda av vardagligt material och tillfälliga tryck, och så länge som de tröjor paras med jeans. Sneakers, i någon form, är också bäst.
 3. 3
  Fläta håret. Om du har långt hår, är ett gulligt sätt att bära din snapback att fläta håret åt sidan och vinkeln hatten därefter. Om du fläta håret på ena sidan-fläta, positionen locket så att den bakre öppningen faller över flätan, så att du kan dra flätan genom den. Om du gör två sido flätor, slitage locket med brättet framåtvänt och göra flätor tillräckligt låg för att hindra dem från att interferera med locket.
 4. 4
  Stick med den klassiska hästsvansen. Den hästsvans är en avslappnad, klassisk, och vagt sportigt utseende som matchar väl med sportighet en snapback. Knyt en hög, rak hästsvans på baksidan av huvudet och bära din mössa framåt, med den bakre öppningen på baksidan av huvudet. Dra hästsvans genom denna öppning för att göra stilen ser bättre och känner sig mer bekväm.
 5. 5
  Bär ditt hår ner. Om du har kort till medellånga hår, kan du komma undan med att hålla den rak och bär din snapback och ingen kommer bat öga på valet. Du kan bära ditt hår ner om det är längre också, men det görs inte så ofta. Om du har längre hår och väljer att hålla det nere, anser bär det i stranden vågor eller små lockar för en mer lekfull look.

Tips

 • Undvik anpassa ditt snapback. Att ha din autograf eller namn klottrade över någon del av din garderob gör att du verkar full av dig själv, och att känslan gäller oavsett om du är en berömd sport spelare, hip-hop stjärnan, eller barnet ner på gatan. Med din snapback personifieras med ditt namn kommer att dra uppmärksamhet till dig, men att uppmärksamheten kanske inte helt positivt.