Wka

Hur banta som barn

Är du trött på att vara överviktig och hitta alltför många kläder att räkna ut som är för små för dig? Sjuk av kärlek handtag, dubbel hakor och muffin-tops? Funderar du på att arbeta bort några pounds som barn? Gå inte till bantningspiller eftersom de kan vara farliga för ett barn att ta. Är du 12 och under? Med att äta rätt och motionera, kan du nå ditt mål, höja din självkänsla och öka ditt självförtroende i denna besatt vikt världen!

Steg

Hur banta som barn. Börja träna det kommer att hjälpa en hel del.
Hur banta som barn. Börja träna det kommer att hjälpa en hel del.
 1. 1
  Motivera dig själv. Kom alltid ihåg att du vill gå ner i vikt för någon viss anledning. Om du utföra ditt veckomål då du kan ha lite skräpmat i slutet av veckan. Belöna dig själv på något sätt att hålla dig motiverad. Och alltid komma ihåg att du vill gå ner i vikt kan du ha skräpmat någon annan gång.
 2. 2
  Börja träna det kommer att hjälpa en hel del. Prova att gå, cykling, inlines och någon form av motion som gör att du svettas.
 3. 3
  Lär dig att äta hälsosamt och hålla sig borta från livsmedel som innehåller mycket fett, socker och natrium. Vilket egentligen är skräpmat.
 4. 4
  Lär dig att säga nej till ohälsosamma livsmedel.
 5. 5
  Försök starta en mat dagbok för att visa dig vad du äter. Det kommer också att hjälpa dig att ändra dina matvanor.
 6. 6
  Fortsätta arbeta på dina mål oavsett vad, kommer du att få din idealvikt oavsett hur lång tid det tar om du håller dig till dina mål!
 7. 7
  Ät inte för mycket. När du får lust att äta, distrahera dig, tugga tuggummi eller dricka vatten. Ät inte för mycket kött, din dagliga portion bör vara storleken på din knytnäve.
 8. 8
  Gör aktiviteter efter skolan eller gå med idrottslag utanför skolan. Genom att gå till dessa, kommer du att köra och bränna kalorier, och dessutom ha roligt på samma gång, så att du kan äta mer.
 9. 9
  Börja dagen med ett glas vatten. Tro eller inte, men genom att bara göra det enkel sak din kropp kommer att bearbeta maten snabbare göra din ämnesomsättning snabbare.
 10. 10
  Ät bara när du är hungrig. Du kan bli uttråkad och har inget att göra men genom att äta något som inte kommer att bota din tristess. Det kommer bara lägga till de pounds som du försöker att förlora.
 11. 11
  Stanna ur soffan. Bli aktiv i någon slags sätt, inte sitta runt efter att ha ätit. Gå runt ditt hus, utforska det. Något! Det kommer att hjälpa dig att stanna smal, efter att ha läst detta gå upp och börja röra på sig.
 12. 12
  Var positiv. det hjälper alltid! Ha det så kul!

Tips

 • Hoppa rep! Du kommer att bränna ca 1000 kalorier i timmen.
 • Dricka iskallt vatten innebär att din kropp måste arbeta för att värma upp det med hjälp av kalorier.
 • Motion hjälper mycket. Minst 10 minuter kommer att göra.
 • Springa eller jogga runt kvarteret en stund efter middagen för att bränna kalorier från det.

Varningar

 • Aldrig svälta sig själv
 • Under äta och över ätande är Bad, undvika det.
 • Bli inte anorektisk eller Bulimic! Detta kommer att förstöra din hälsa och kropp.
 • Det är OK att stanna för snabbmat då och då, men överdriv inte.
 • Och Rök INTE!