Wka

Hur att upprätthålla en positiv långdistans relation

För dem som befinner sig djupt involverad i en långväga relation här är hur man ska hålla den igång med idel positiva.

Steg

Hur att upprätthålla en positiv långdistans relation. Gör din andra bekväm i alla lägen.
Hur att upprätthålla en positiv långdistans relation. Gör din andra bekväm i alla lägen.
 1. 1
  Gör din andra bekväm i alla lägen. Detta är mycket viktigt. Göra henne tycker hon är den mest spektakulära som någonsin har hänt dig är en av de viktigaste saker du kan göra.
 2. 2
  Vara bekväm i konversation. Med en lång distans förhållande, får användas för att vara på telefonen / datorn i timmar. Det är din enda sättet för anslutning till din betydande andra, därför en viktig del. Kunna prata om allt och inget. Detta kan vara allt från saker du gjorde som barn, att tidigare relationer du har haft, ända upp till dina bäst bevarade hemligheter. Det är viktigt att prata om din barndom eftersom det är något som alla kan relatera till. Alla gjorde saker som var speciell för dem när de var unga, och det är en bra sak att prata om. Människor är bekväm med att prata om sin barndom äventyr, vänner och materialistiska saker. Det är också viktigt att prata om tidigare relationer du har haft. Detta kan vara lite av ett känsligt sak, men vi vet alla att vi vill veta om våra signifikanta andra har några smutsiga hemligheter som vi vill veta om. Låt henne veta namnen på dina gamla flickvänner, hur gammal du var när du daterad, och om du fortfarande behålla en vänskap med dem nu. Hon kommer att vara mer säker på att detta. Dina hemligheter är också mycket viktigt. Få henne att känna som om hon vet att du nästan, om inte bättre än du själv gör.
 3. 3
  Gör saker tillsammans. Defy avståndet. Frekvent kommunikation är en stor sak när det kan hanteras i ett långdistans förhållande. Dock får konstant kommunikation via telefon enbart tenderar att dra folk i det långa loppet. Det är viktigt att göra andra saker tillsammans förutom den vanliga telefonsamtal. Tänk... människor i kortväga relationer inte spendera merparten av sin tid att prata, utan snarare att göra saker med varandra. Försök att upprepa detta genom att hitta saker att göra tillsammans som tittar på en TV-show eller en film samtidigt. För en omfattande lista med fler saker du kan göra med varandra (eller för varandra) klicka här:
 4. 4
  Skicka henne presenter. Detta betyder inte att gå ut och spendera ditt liv besparingar på flashiga smycken eller dyra handväskor. Lite presentpaket, skickas slumpvis tider ljusnar henne dagen och göra henne lycklig. Om hon gillar godis, slumpmässigt skicka henne ett paket med godis med lite kärlek noterar insida. Om du är en artist, skissa en bild av er två tillsammans och skicka det. Gör ett bildspel av bilderna som du har tagit ihop och skicka den via massmedia postar. Självklart förväntar din plånbok för att få en lite ljusare runt hennes födelsedag och Alla hjärtans dag, eller andra helgdagar. Men om du är i detta för äktenskap eller lång tid, kommer hon föredrar nog att du sparar pengar för din framtid, snarare än att blåsa allt på smycken. Så klokt i din gåva beslut.
 5. 5
  Planera besök. Inget skulle betyda mer för dig än att se henne, och att hon ska se dig. Alltid har ett nästa besök planeras, hur svårt det än kan vara. Många människor i långväga relationer tycker att det är otroligt svårt att gå långa perioder utan att se deras betydande andra. Detta är sant, men sättet jag tänker på det, är att någon tid är värt att vänta på den person du älskar.
 6. 6
  Tillbringa tid med familjen. När du gör besök, eller vice versa, även om du vill använda en hel del av din tid att vara tillsammans, är det mycket viktigt (om du bor hemma, eller är en tonåring) för dina föräldrar och familj för att lära känna din signifikanta andra. De flesta familjer tycker långväga relationer är lite ohälsosamt. Jag kommer att berätta varför. Du förnekar dig själv konstant fysisk varelse med den personen, och du spenderar all tid du har på att prata, tänka, eller planerar att se personen. Detta tar bort tid från dina vänner, familj och vara social alls. Försiktigt konstruera gånger med betydande andra om när du ska prata. Kanske bara prata under dagen på fredag ​​och lördag och gå ut med dina vänner på natten. Detta kommer att hjälpa dig att behålla din vänskap, och samtidigt upprätthålla din relation (uppenbarligen, om du inte vill att hon ska dricka / röka med dig inte där, inte gör det själv).
 7. 7
  Var positiv. Vistas positivt och inte fokusera på de negativa aspekterna av ett LDR är viktigt att hålla din relation blomning och din partner innehåll. Att vara borta från din älskling är inte bara dåliga nyheter. Använd möjligheten till personlig tid för att driva dina intressen och hobbies samt dina mål karriär. En annan positiv poäng den att långväga datering skjuter er båda att vara mer kreativa, kommunicera bättre eftersom du inte har "face-to-face" tid och testa dina känslor. Så länge du ser långdistans förhållande som ett tillfälligt tillstånd, kommer du hålla hakan upp och överföra den känslan av trygghet och lycka till din partner också. För fler tips, artiklar och mer om LDRs, klicka här: långdistansförhållanden portal

Tips

 • Var snäll och omtänksam.
 • Kanske köpa en videokamera för datorn, vilket skulle möjliggöra möjligheten till videochatt, vilket hjälper dig att få en mer personlig förbindelse med betydande andra. De kan köpas på någon elektronik butik eller online.
 • Lita på henne över allt annat.
 • Var inte rädd för att visa dina känslor / åsikter.
 • Alltid vara positiv och acceptera.
 • Faktiska handskrivna brev är meningsfulla... särskilt när andra former av kommunikation kanske inte går så bra.

Varningar

 • Aldrig få av telefonen arg.
 • Var inte en svartsjuk kille. Detta kommer att göra henne tro att du inte litar på henne.
 • Så mycket som folk håna dig om det, aldrig är det okej att fuska, oavsett avståndet.
 • Låt den andra personen vet regelbundet att de är värda kamp en LDR.