Wka

Hur att sluta vara en pojkflicka

Som en pojkflicka, ibland kanske du har känt som att vara mer feminin rekommenderas i vissa situationer, till exempel när killen du gillar föredrar flickaktigt flickor. Vill att sluta bete sig som en pojkflicka? Kolla in dessa tips.

Steg

Hur att sluta vara en pojkflicka. Se till att du ändrar bara för att det är vem du är.
Hur att sluta vara en pojkflicka. Se till att du ändrar bara för att det är vem du är.
 1. 1
  Se till att du ändrar bara för att det är vem du är. Ändra inte för en kille eller för att du vill att dina vänner ska respektera dig mer, eftersom du inte kommer att känna sig nöjd med sig själv.
 2. 2
  Få en feminin förebild. När personen du strävar efter att vara som är en feminin, graciös, intelligent kvinna, är det mycket lättare att agera mer som en flicka. Många tjejer tycker att det är mer bekvämt att agera som pojkarna mestadels eftersom honorna runt dem är långt ifrån värda att betraktas förebilder. Kanske du inte gillar alla dumheter, falska beteende och besatthet över utseende som normalt förknippas med att vara en tjej, men det fanns fortfarande massor av fantastiska kvinnor som inte besitter alla dessa egenskaper och ändå inte förlora sin kvinnlighet.
 3. 3
  Akta sätt. Trots att de flesta killar inte har något emot om du rapa, fisa, sloka, och prata snusk, bör flickor vara lite mer civiliserat. Det är inte så svårt att,, och vara artig. Ja, även då med killar, du behöver inte agera äcklad av deras dåliga uppförande, bara inte kopiera dem.
 4. 4
  Vara söt. Du kan hata allt socker-belagda, men snälla gör en ansträngning och inte vara så grovt ibland. Din kille vänner kan älska dig just därför att du är rak och säga allt som är på ditt sinne, men det är inte den bästa idén när du gillar en av dem. Försök sötning ditt beteende: fnissa istället för Laughing out loud, komplimang människor istället för att reta dem, hälsar folk genom krama eller kyssa dem på kinden istället för att skaka sin hand. Le oftare. Ägna mer uppmärksamhet åt andra människors känslor, om du tror att vad du ska säga kan skada dem, säg inte det.
 5. 5
  Var flörtig. Det kan komma in lättare för dig att vara "bara vänner" med varje kille du vet, men det gör andra killar sluta tänka på dig som en potentiell flickvän. Är du säker på att det är vad du vill? Liten är oskyldig faktiskt välkomna.
 6. 6
  Ändra inte om onödig. Du verkligen behöver inte förändras för en kille. Du bör inte ändra någon anledning förutom du vill, eftersom det är inte rättvist mot dig. Du bör givetvis bli girly om du vill, men det är det.

Tips

 • Se till att du vill ändra. Var redo för allt du har att göra. Det betyder inte att du måste ge upp din sport, bara vara mer feminin.
 • Ändra inte snabbt! Ta den tid du behöver. Om du gör allt detta över en helg du kommer se konstigt för andra människor.
 • Var inte rädd för att bli vän med tjejer också. Om din kille vänner inte vill ha dig också, bör du vara hedrad att de vill hålla dig till själva, men om det blir för irriterande, berätta för dem att du kan bli vän med vem du vill. De är killar, de flesta killar får det. Om de blir irriterade på dig för att då de är förmodligen inte särskilt goda vänner.
 • Ring inte killar "snubbe" eller "människa".

Varningar

 • Att ha killkompisar har sina fördelar när man är tjej. Killar kan vara lättare att prata med, och i allmänhet inte skvaller. Dessutom, om du har fler killkompisar, har du långt fler potentiella pojkvänner när det är dags att du vill ha en.
 • Det är inget fel med att vara en pojkflicka, och de flesta människor kommer att gilla dig för vem du är oavsett vad, så om du ändrar till en pojke, och inte för dig själv, skulle du bara göra det för ingenting.
 • Många studier tyder på att tomboyishness är smidda i livmodern (kolla wikipedia för referenser) och är inneboende i en karaktär, så var försiktig att försöka bli vad du inte är. Det finns inget som att vara dig själv.
 • Var beredd på att ses som en wannabe. Följ bara dessa instruktioner noggrant och du bör inte.

Saker du behöver

 • Några enkla smink
 • Fancy / trevliga kläder
 • Väninnor
 • Smycken och klänningar