Wka

Hur man har flickabylte

Bara för att du är en tjej betyder inte att du inte kan ha bylte. Med dessa steg, kommer du att swagging på dem på nolltid.

Steg

Hur man har flickabylte. Se alltid till att du matchar.
Hur man har flickabylte. Se alltid till att du matchar.
 1. 1
  Tops. Bär toppar som har svalt skriftligen eller snygga grafik. Om du bär tighta toppar som linnen inte bära tajta byxor. När bär magen toppar bära ett under linne eller en axelbandslös sport bh som passar med din outfit. Hoodies, sweatshirts är alla på modet just nu - även grafiska tees!
 2. 2
  Pants. Ha tajta byxor beroende på outfit. Men om du bär en stram skjorta Dess bättre att bära last. Leggings är också bra. Mestadels djurtryck. Alltför många färger på dina tights kan få dig att se spärrfunktion. Vanligtvis flickor som har bylte slitage basket shorts och skinny jeans.
 3. 3
  Skor. Calm skor är bra.. Se till att dina skor passar din outfit. Det är inte bra att matcha till mycket. Har lite kontrast i dina kläder och skor. Se alltid till att du matchar. Skor som Jordanien, Nikes, Adidas, DC, eller Vans är bra. Om du bär Converse se till att använda dem som Chucks inte vanliga converse.
 4. 4
  Snapbacks. Inpassade lock är bra. Du kan aldrig ha Mössor lagsport. Det är bra att bära snapbacks Sport Team. Och om du använder en tjurSnapBack, till exempel, se till att din klädsel bara bär som ett lag. Du vill inte ha tre olika team på dig. För smycken, bära guld eller silver ringar. Diamant örhängen är också bra. Varje örhänge som går med din outfit också kan fungera. Beroende på vilken typ av bylte du sedan smycken varierar. Om du har det ganska söt tjej bylte, sedan bågar och söta smycken kommer att passa dig. Men, om du har den pojken bylte, så enkla smycken är bra. Hoops fungerar.
 5. 5
  Makeup. Bär mascara och läppbalsam. Sedan gäller läppglans och eyeliner. Du kan lägga till lite färg till dina ögon, men se till att dess hudton och inte visar för mycket. Det ser ut att "där ute" för din outfit. Enkelt är mycket trevligare.

Tips

 • Agera som du föddes med det.
 • Kom ihåg att ha bylte inte röka gräs, eller hoppar folk. Gör fel gör dig inte rätt.
 • Överdriv inte och inte vara fejk!
 • Säg inte att du har bylte eller människor kommer inte att tro dig så låt dem berätta för dig att du har det.
 • Försök att se bra ut, vara trevlig och hålla bra betyg. Därför kan du anses vara något mer "populär". Om du är, kan vissa människor tror att du är cool, med bra kläder, bra betyg och fantastisk attityd.
 • Försök att inte gå för långt med det inte börja med att gå gangster, eftersom det är då du skulle bli det betyda en, så stick med att vara trevlig.

Varningar

 • Om du är för säker, kanske folk tror att du är kaxig. Tryck inte det, bara vara dig själv, med lite extra stil!