Wka

Hur kan man vara mogen i högstadiet

Det är officiellt: du är ur grundskolan och inte ett barn längre. Här är hur man beter sig i enlighet med detta och med etikett.

Steg

Hur kan man vara mogen i högstadiet. Var dig själv och vara säker på vem du är.
Hur kan man vara mogen i högstadiet. Var dig själv och vara säker på vem du är.
 1. 1
  Ha en bra attityd. Var självsäker och tro på dig själv. Säg till dig själv att du är smart, eller söt, eller vad stor attribut du har.
 2. 2
  Var dig själv och vara säker på vem du är. Promenad med huvudet högt och även sätta en liten fjäder i steget. Agera som om du vet vart du ska och som om du behöver för att komma dit snabbt. Inte bara kommer detta gör att du ser mer mogen, kommer det göra dig mindre sårbar för mobbare.
 3. 3
  Få ett bra nätverk av vänner. Detta kommer att hjälpa en hel del. Om någon anklagar dig för att vara omogen, du har dina kompisar för att backa upp dig.
 4. 4
  Klä den delen, försöka klä på ett sätt som inte kommer att förolämpa någon, men ändå tillåter dig att vara dig. Överväga att bära kläder som gör att du verkar mer mogen och "professionell". Undvik kostym och slips, men håll dig borta från den tecknade t-skjortor, hitta en gyllene medelväg som passar dig. Det finns massor av mode bloggar du kan titta på för att få en uppfattning om vad som är på modet i hela världen. Det är oftast inte kläderna populära barn slitage. Vara ett steg före dem!
 5. 5
  Skratta om du behöver eller om det är ett skämt, men inte skratta överdrivet. Det finns en fin linje mellan att skratta hårt på något och skrattar olämpligt. Korsa inte det - it'll få dig att se ut som du är fem. Bita tungan om du måste. När du slutar, fiol med din ryggsäck band eller skåp för att hålla sig för skratt igen. Om du har svårt att hitta den fina raden av skratt, ta den säkra metoden och inte skratta åt allt. Du kan alltid spela situationen som "för mogen" för humor eller inte förstå det. Också, glöm inte att bara en enkel leende kommer att göra lika bra att erkänna ett skämt - det är också mycket mindre motbjudande i klassen.
 6. 6
  Försök svårare att hänga kvaliteter och studera hårdare. Detta kommer att göra dig mer mogen, och hjälpa dig att förbereda för high school och college. Studiecirklar är också bra för att träffa folk, men gör inte det primära syftet umgänge.
 7. 7
  Träna på att vara dig själv. Att försöka agera som någon annan kommer att få dig att se ut som en idiot, och chansen att du förmodligen redan kyla, enormt, och bra i ditt gäng! Bara ignorera de populära ungarna - du är super! Plus, populära barn är lika osäker som alla andra, och kanske mer så.
 8. 8
  Försök inte att få för mycket uppmärksamhet. Gör inte dumma saker för att få uppmärksamhet, eftersom det är riktigt irriterande. Till exempel, inte agerar galen och hoppa runt i gallerian och bära "over-done" kläder så att människor ser på dig. Det är inte tilltalande att titta på. Agera som om du har värdighet och sunt förnuft.
 9. 9
  Om du inte skulle göra det hemma, gör det inte i skolan. Det är aldrig okej att vara någon helt annan i skolan än hemma. Om du inte skulle svära hemma, inte svära inte i skolan. (Dessutom är svära förbjudet i de flesta skolor.
 10. 10
  Alltid vara snyggt och organiserat med din pärm

Tips

 • Lär dig nya saker. Organiseras och väluppfostrade.
 • Gå inte upp till folk och skryta med dem om din pojkvän / flickvän.
 • Glöm inte att ha kul med ditt utseende och attityd.
 • Agera inte galen, och inte göra upp grova skämt eller kommentarer hela tiden.
 • Öva kontrollera ditt skratt, vissa människor förvånade om ni kan sluta skratta på ett ögonblick meddelande.
 • Om du sitter bredvid någon och de har huvudvärk, försök att prata lite tystare så att du inte gör sin huvudvärk värre. Var också noga med att inte peka din penna på bordet, speciellt när någon vid bordet eller skrivbordet har en huvudvärk.
 • Avbryt inte läraren när hon pratar med klassen. När hon pratar med klassen inte räcka upp handen och ropa ut, "Mrs So-och-Så jag har en fråga..." och inte slänga ut din fråga om hon kallar på dig.
 • Gå inte upp till folk och berätta för dem att de har fler vänner / du har fler vänner än dem.

Varningar

 • Om du spiller bönorna om en crush på någon och han / hon säger någon annan, Bli inte arg på honom / henne. Det visar bara hur omogen du är. Precis agera som om ingenting hade hänt och inte göra en stor sak om det. Också bli inte arg om din kärlek är att prata med din vän och inte du, det är ett annat sätt att visa att du är omogen.
 • Ändra inte dig själv för någon annan.
 • När runt din kärlek, skratta en gång eller två gånger när de berättar ett skämt - inte mer än så. Om du skratta mycket när du dricker något du skulle kunna riskera att spruta vatten eller vad dricker du dricker upp näsan, och det är inget kul alls.
 • Om din kärlek inte gillar dig tillbaka, vara mogen om det. Dessutom är det hans / hennes förlust, inte din.