Wka

Hur att förföra en Taurus kvinna

Taurus kvinnor är bäst. Folk kanske tror först: "De har en vacker, kurvig figur, stor social kompetens, och är oftast pengar orienterade!" Och det är sant, men alla dessa egenskaper är för henne att bygga sitt eget hem. De är starka. De måste känna sig trygga, och att de inte uppskattar ditt medlidande. De vet vad de vill, och de vill att du ska hjälpa dem i rätt tid.

Steg

Hur att förföra en Taurus kvinna. Inte bara gå direkt och fråga ut henne, och viktigast.
Hur att förföra en Taurus kvinna. Inte bara gå direkt och fråga ut henne, och viktigast.
 1. 1
  Inte bara gå direkt och fråga ut henne, och viktigast: ge henne en anledning som är bra nog för att passa dig i hennes schema. Sanningen är att om du inte är Prince Charming, kommer hon inte överens om att gå vidare till en date med dig bara för att slösa bort sin tid, eftersom tid och pengar är viktiga för henne, och du vet att det är sant.
 2. 2
  Lyssna hårt: När du är mindre pratsam, kommer hon automatiskt att få veta dig. Därför kommer hon, den sociala drottningen, prata för dig, och du måste lyssna hårt och komma ihåg allt hon pratade om. När i tiden, inser hon att du kommer ihåg alla sina vanor, berättelser, sina drömmar, kommer hon att vara lojal mot dig på grund av din uppriktighet.
 3. 3
  Ha lite kul aktivitet planeras. Taurus kvinnor är lika nyfikna som katter. Inte erbjuda dem en dag bara om shopping eller tittar på en film på din plats, eftersom de är alldeles för vanligt för dem. Föreslå idéer som: "Låt oss gå till Rom!" eller "Låt oss gå någon dykkurs tillsammans!" Dessa typer av samhörighet kommer inte bara ge dig två närmare men skapar en stor bunden till henne och dig. Hon kommer att lita på dig mer.
 4. 4
  Viktigast: sensuell beröring. Efter att du har varit en gentleman för hela tiden, hon älskar att få mer, men gör inte detta om du inte menar allvar med denna charmiga damen. När hon ger in, menar hon det. Hon kommer tillbaka den kärlek hon får, och ännu mer.
 5. 5
  Sist men inte minst, alltid prata söt till henne. Hon inte bara älskar att höra hur ni njuta av varje sekund som du spenderar tillsammans, men även hon tycker läggdags sweet talk.

Tips

 • Oxen är den mest fysiska zodiakens, och de är särskilt förtjust i kön.
 • Om du laga mat till henne, hon bara kan laga mat till dig i gengäld!
 • Bli inte förvånad om din Taurus kvinna har ett litet problem med vikten, eftersom Bulls tenderar att ha stor aptit.

Varningar

 • Oxen är så avundsjuk eftersom det är motsatsen, Skorpionen. ALDRIG flörta med andra kvinnor när dating detta tecken!
 • Oxen är den mest envisa födelse tecken i zodiaken, ALDRIG försöka tvinga att göra något hon inte gillar, eller hon ska peta din bakom med sina bullhorns!