Wka

Hur får man en Fiskarna man

Fiskarna män är underbara romantiker, så kanske de är lite paj-in-the-sky. I så fall, låt dem drömma. Å andra sidan, kan de ofta vara säker, som behöver uppmuntran från tid till annan. Det bästa och enklaste sättet att få en Fiskarna man att gilla dig är att bara vara sig själv: lite flörtig och mystiska, men ingenting i överskott. Vara principfasta, vet vad du vill, men fortsätter att skämma bort sina fantasier. Med lite hjälp och lite tur, kommer han bli din.

Steg

Hur får man en Fiskarna man. Ta kontakt med din kreativa sida.
Hur får man en Fiskarna man. Ta kontakt med din kreativa sida.

Komma i kontakt med din känsliga sida

 1. 1
  Var dig själv. Fisken Mannen bryr sig inte om hur mycket pengar du har, vilken typ av bil du kör, eller var du bor. Även om det är ett plus för honom, inte basera han inte hans åsikt om dig på ytliga faktorer som jobb status. Fiskarna män söker mer av en själsfrände, inte en statussymbol.
 2. 2
  Ta kontakt med din kreativa sida. Fiskarna män är mycket i kontakt med sin kreativa sida, de tenderar att leta efter samma sak i sina romantiska intressen. Om du har en kreativ ben i kroppen, komma i kontakt med den, undersöka den, vårda den. En Fiskarna man som ser du utvecklar en relation med din konst kommer att vilja utforska denna relation med dig. Det är din i.
  • Konst, andlighet, musik - allt detta är uttryck för din kreativitet som du kan visa för Fiskarna mannen. Filosofi, skulptur, skrift är också bra hobbies att odla för att sätta din bästa fot framåt.
 3. 3
  Var lyhörd och försiktig runt honom. Om Aries män är det krascha och brinna, flyga med säte i dina byxor typ, Fiskarna män är mer skonsam, vårdande, och romantiska. Ju mer du kan sätta på din mjuka sida, utforska din naturliga känslighet och sårbarhet, desto större chans att bli.
 4. 4
  Få tillsammans med hans vänner, familj, och respektera vad de gör. En Fiskarna man kanske inte livet av sociala partiet, men de vänner han har han behandlar som familj, och familjen han har han behandlar som vänner. Investera i sin familj för att satsa på honom.
  • Fiskarna också vilja känna att de välkomnas av din familj, så försöker att förbereda din familj för någon som har ett rikt inre liv, men vars yttre skalet kan inte omedelbart föreslå det.
 5. 5
  Var medmänsklig genom att ge tillbaka. Eftersom Fiskarna internalisera mycket om världen, kanske märker orättvisa och grymhet på ett sätt som andra tecken gör inte, hjälper det att vara generös runt en Fiskarna du försöker uppvakta. Gör inte fejka det, eftersom han kommer att kunna se rakt igenom dina busstreck, utnyttja din mest välgörande själv och låt den personen komma ut.
 6. 6
  Betyder det när du levererar gester av ömhet. När du säger "jag älskar dig," menar det. Var inte rädd när han säger det igen, eftersom en Pisces ord är de mest meningsfulla och noga utvalda av alla tecken.

Att sätta ditt hjärta i relationen

 1. 1
  Vara fördomsfri. Fiskarna män tenderar att vara känslig och ifrågasätta, låna dem en ovanligt öppet sinne. Om du är envis, lära sig att tona ner din envishet när du är runt honom. Oförmågan att vika eller kompromissa blir en undergång i ditt förhållande om du låter det.
 2. 2
  Välj att vara med dem så mycket som möjligt. Fiskarna män är inte säkra i kärlek. De vill hellre ha dig runt mer än sina vänner om de verkligen bryr sig om dig. Plus detta kommer att ge dem goda möjligheter att bli den romantiska tecken på att de vet att de kan vara. De flesta människor gillar att vara överöst med kärlek, eller hur?
 3. 3
  Försök att tona ner din skvaller. Lösa läppar sjunka... Fiskarna? Skvaller är ytlig, och Fiskarna är, som regel, i motsats till det ytliga. Så mycket mer djupa tänkare, Fiskarna män tenderar att engagera sig bättre i meningsfulla samtal. Hoppa över senaste kändis skämten och flytta direkt till ett samtal om konsten för en tillfredsställande svar.
  • Om du inte är bra på kallprat, ta det lite i taget. Ta reda på vilka områden av konversation intresserar honom, och var inte rädd för att ta upp det. Att ställa frågor är bra. När du får en Fiskarna talar om ett ämne som han älskar, kommer du inte att göra mycket av de talande ändå. Du kommer förmodligen att behöva bända bort honom från konversationen.
 4. 4
  Aldrig fuska på, ljuga för, eller att lura en Fiskarna man. En Fiskarna kan säga redan från början när du börjar agera konstigt mot honom. Det finns en god chans att han kommer intuitivt vad som händer och ta upp det med dig efter att brottas med det själv. Det är inte bra för er relation.
 5. 5
  Underblåser din passion. Fiskarna är som att vara känslomässigt mothered, men det betyder inte att han inte vill se den passion du är kapabel till. När du kysser, sätta din allt i den. (Kissing passionerat är inte samma sak som att kyssa häftigt!) När du tävlar, men ditt hjärta i det. När det finns en chans att blotta din själ, gör så passionerat. Passion är vad som kommer att locka en Fiskarna man till dig.
 6. 6
  Vård för honom mer än du bryr dig om dig själv. Vet du varför? Eftersom han bryr sig mer om dig än du bryr dig om honom.

Tecken som fungerar bra med Fiskarna

 1. 1
  Vet att cancer fungerar bra med Fiskarna. Kräftan och Fiskarna fungerar bra ihop, eftersom båda är vatten tecken. Cancer är mystifierade (på ett bra sätt) med Fiskarna lugna sårbarhet, medan Fiskarna uppskattar Cancer sympatisk karaktär.
 2. 2
  Vet att scorpio fungerar bra med Fiskarna. Ett annat vatten tecken, bor Scorpio också i en mer - låt oss säga - förtunnade sfär. Skorpionen och Fiskarna uppskattar varandras djup och rimlighet. Båda tecken kan dock börja visa tecken på frustration när den riktiga världen rumpor sin otäcka lilla huvud i och kräver antingen signera att göra kompromisser, vara praktisk, och få saker gjorda.
 3. 3
  Förstå att virgo fungerar bra med Fiskarna. Jungfrun och Fiskarna delar en fascination och förkärlek för kommunikation. Även Jungfrun kan vara lite krävande från tid till annan, gör Fiskarna lojalitet dessa tecken helt kompatibla.
 4. 4
  Vet att Fiskarna och Fiskarna gör en ibland underbart, ibland inte, par. A Fiskarna / Pisces Love Match kunde antingen gå på två sätt: unburdened och fullständig kärlek till varandra, eller fulländad distate. De kommer antingen att älska varandra på grund av likheter eller hatar varandra på grund av likheter.
 5. 5
  Vet att Oxen och Fiskarna kan vara kompatibla. Man tycker om att ändra (Fiskarna) medan den andra gillar att bo på samma (Taurus). Även den stabilitet som Taurus erbjudanden kan vara skönt att Fiskarna, hennes önskan att alltid förbli detsamma kan eventuellt vara kvävande för en Fisk som kan omfamna förändringar lätt och snabbt.

Tips

 • När en Fiskarna man behöver utrymme att ge honom hans plats.
 • En Fiskarna Man brukar har gått igenom några tuffa förhållanden så det skulle vara bäst för dig att få honom att känna så älskad som möjligt - inte moderlig kärlek, men den typ av kärlek som skulle låsa sina sexuella fantasier, och jag garanterar dig att han kommer att glädja dig som ingen annan älskare finns där ute. (du behöver bara veta hur man ska behandla honom som han är din enda riddare). Han kommer att ta hand om dig mer än något annat i världen. Han skulle i princip dö för dig om han ser att du bryr dig om honom tillräckligt.
 • Vara sexuellt om du känner dig sexuellt. Var sexuella verbalt och fysiskt. De älskar det, men bara om du känner det. De kan berätta.
 • Låt honom tala och vara en god lyssnare. Han gillar inte att upprepa sig själv och om han känns som du inte lyssnar, kommer han att sluta prata med dig.
 • Var inte rädd för att visa kärlek och ömhet vid alla tider på dygnet, även när du är på jobbet. Om du tänker på honom bara ge honom ett samtal för att låta honom veta att du tänker på honom, och så kommer det att visa att du bryr dig om honom.

Varningar

 • När arg, kan han vara verbalt frätande och sårande. Tårar kommer omedelbart stoppa detta och reducera honom till eländig ursäkt.
 • Lämna honom inte i dammet när han säger att han ska göra något för dig, för även om du kanske glömma honom, han kommer aldrig att glömma dig.
 • Om han är på något sätt kemiskt beroende eller inte kan hålla ett jobb, minska dina förluster och få ut omedelbart.
 • Kom ihåg att han är i grunden osäker och behöver konsekvent försäkran om att du älskar honom och att han är trygg med dig.
 • Se till sina fysiska behov. Om du inte gör det, någon annan kvinna kommer.
 • Håll honom fysiskt nära. Han är i grunden lojala, men andra kvinnor gillar att försöka stjäla honom.