Wka

Hur att dölja mätare

Känd som mätare, ordentligt sträckta lober, är en trend fenomen bland ungdomar idag. Men vuxna i allmänhet inte gå för det formatet som dagens generation. Ibland kan de komma i vägen för ett arbetstillfälle, vilket kan vara obekvämt, och dina föräldrar, om du är under 18 år, inte kan låta dig få dem. Medan jag inte uppmuntra dig att inte lyda dina föräldrar, jag vet att du kommer att göra vad du ska göra, så den här artikeln kommer att visa dig hur du effektivt döljer dina sträckta örsnibbar.

Steg

Hur att dölja mätare. Börja stretching öronen som vanligt.
Hur att dölja mätare. Börja stretching öronen som vanligt.
 1. 1
  Börja stretching öronen som vanligt. Om du har långt hår, kan du täcka mindre storlekar med det.
 2. 2
  Om du inte har långt hår eller bära den upp ofta eller nåt sånt, dessa storlekar, upp till en 2, är små nog att sätta en vanlig örhänge i. Men örat behöver för att läka runt den storlek det har sträckt till, så inte lämna ut kontakten under längre tidsperioder. Först när helt nödvändigt, och alltid sova med propparna i. Sätt pluggarna tillbaka så fort och när det är säkert.
 3. 3
  Använd inte smalnar om du försöker dölja dem & du inte tar örhänget vägen. Använd alltid pluggarna. De är mindre uppenbara och mindre av ett bekymmer för människor som ogillar sträckta lober. Dessutom skulle en del människor luras att tro att de är örhängen. (Mina föräldrar gjorde.)
 4. 4
  När du kommer till en 2, är detta när du börjar använda suddgummin. Detta är viktigt, tror jag. Sudd och pluggar 2g är ungefär samma storlek.
 5. 5
  Ta två suddgummin av normalstora pennor. Varje form av suddgummi är bra, så länge det är en av dessa är standard, inte gillar, suddgummi mössor eller något.
 6. 6
  Ta din örhänge dubbar (den enda sorten som fungerar), vilket bör vara minst storleken på suddgummi, inget mindre, och streck sak rakt in i mitten av radergummit. Jag rekommenderar att du gör detta innan du sätter in i örat. Annars kommer det att bli svårare. Gör detta med både örhängen på båda suddgummin.
 7. 7
  Sätt suddgummin i öronen som du skulle en 2g kontakt med örhänget utåt. Om det behövs, placera suddgummin eller örhängen därför att få dem att se så gott de kan. Jag rekommenderar inte att använda en ljust färgad suddgummi, ifall något konstigt händer och suddgummi är synlig. De gulaktiga färgade mekaniska pennor med rosa suddgummi är förmodligen det bästa, eller något som inte är alltför märkbar.
 8. 8
  Du kan förmodligen använda samma metod som ovan för 0 s också, men bara att vara medveten om att eftersom de skulle vara lite mindre än dina hål, ska du inte lämna dem i för länge, annars kommer de att stänga upp. Ändra tillbaka dem till rätt storlek pluggar ASAP.
 9. 9
  Om du tycker att suddgummin är för små för att passa i 0g hål, inslagning ett lager eller två av tejp runt suddgummi eller tills den passar i örat är en annan lösning.
 10. 10
  Du bör göra bandet sak om / tills du sträcka till en storlek där ett suddgummi från en av de större, inte så vanliga penna sudd passar. I vilket fall, skulle du behöva några riktigt stora dubbar som inte är omöjligt att få eller dra bort.
 11. 11
  Bara alltid ihåg att din stud måste vara större eller åtminstone samma storlek som ditt hål / suddgummi för att detta ska fungera. Som sagt, gör de inte halv tums reglar och medan du kanske kan prova det här på 1/2 tum eller större lober med de största dubbar du kan hitta, kan jag inte garantera att detta kommer att fungera på det stora hål. Men det finns ingen skada att försöka.
 12. 12
  Om du är en flicka bära tunga örhängen, det är ett väldigt enkelt sätt att tänja dina öron utan att dina föräldrar flippar ut. (Min bästa vän har slitits stora örhängen för en stund och hennes öron är redan sträckt ut till ungefär en fem med ut hennes ständigt bär konor eller pluggar.)

Tips

 • Långt hår kan hjälpa till med att täcka dem, vid leasing medan de är på mindre sida.
 • Jag kan inte nog betona att om du gör örhänget sak, att du bara ska ha örhänget i när helt nödvändigt och att sätta dina proppar igen så snart som möjligt.
 • Om du har någon som har tillgång till ett eBay-konto du litar inte berätta vem du gömmer, leta upp "14g fejkar pluggar". Konstigt uppfinning, men de är falska pluggar du kan bära med 14g och om någon frågar, kan du dra ut dem och säga, "Nej, titta, de är falska pluggar!"
 • örhängen måste vara minst lika stor som den suddgummi, inget mindre.
 • Använd inte vaxljus. De är mer uppenbar. Stick med pluggar.
 • Använd så diskret av en färg suddgummi som möjligt.

Varningar

 • minns, sträckning förbi en 0 kommer högst sannolikt skada öronen för evigt. så ta hänsyn till detta när stretching, period.
 • De suddgummin går igenom dina förstorade hål kan vara synliga från baksidan, så ha det i åtanke när håret är upp eller om du har kort hår.
 • Jag tror inte tejp eller något som inte är en plugg eller örhängen i öronen under en lång tid är bra, så som jag har sagt många gånger, ändra tillbaka till kontakterna så snart du kan, när du kan.

Saker du behöver

 • Pennor med sudd
 • Vaxljus och pluggar på den storlek du vill ha
 • Regelbunden dubbar
 • Tejp