Wka

Hur får man en tatuering utan att dina föräldrar veta

Om du har varit döende att få en tatuering, men dina föräldrar har hotat att jorda dig, ta bort din telefon, eller ens sparka ut dig ur huset, här är några steg som kommer att säkerställa att de aldrig kommer att få reda på att fe på din höft. Mängden framgång du får efter att ha följt den här artikeln kan variera.

Steg

Hur får man en tatuering utan att dina föräldrar veta. Få en liten tatuering på en plats de inte ser.
Hur får man en tatuering utan att dina föräldrar veta. Få en liten tatuering på en plats de inte ser.

Om du bor med dina föräldrar:

 1. 1
  Få en liten tatuering på en plats de inte ser. Den vristen är ett bra ställe att börja på, eftersom det kan täckas av ett plåster under sommaren och skor på vintern. På baksidan av halsen strax nedanför håret linjen är också en bra plats. Insidan av överarmarna eller på baksidan av benet är också mindre uppenbara fläckar. Varje område som kan täckas av en baddräkt ska vara bra, och för flickor på dina bröst och bröstkorg.
 2. 2
  Berätta för dem vad de vill höra. Bör ämnet tatueringar någonsin har kommit upp i en konversation när dina föräldrar är närvarande, vara lugn och tala om för dem hur mycket du skulle aldrig vilja ha en eller uttrycka intresse för att få en, "när du är äldre" förstås.

Om du inte bor med dina föräldrar:

 1. 1
  Om du inte bor med dina föräldrar, har du bättre alternativ för format. Om du får en stor tatuering, inte besöka dina föräldrar eller låta dem besöka dig under sommaren såvida du enkelt kan täcka upp det. Vintertid är lättare att dölja en tatuering eftersom du kan bära lager utan att någon ifrågasätter varför.

Tips

 • Försök inte att få en bild eller en fras som du så småningom kommer att tröttna på att se. Tatuering borttagning är vanligen smärtsamma och dyra.
 • Om du bestämmer dig för att skaffa en tatuering, se till att det kommer att stå för något viktigt och inte något som är kortsiktig.
 • Ta väl hand om den och följa alla eftervård instruktioner.
 • Försök att få en liten en.
 • Om du är under 18, kommer de flesta studios vägrar att ge dig en tatuering utan föräldrarnas tillstånd.

Varningar

 • Var försiktig med var du får din tatuering gjort. Se till att det görs på ett korrekt tatuerare som har trovärdighet. Om du är under-aged och något går fel, kommer dina föräldrar troligen anmälas och ta reda på om din tatuering.
 • Var beredd på att berätta för dina föräldrar. Om något går fel, kanske du behöver dina föräldrar råd eller hjälp.

Saker du behöver

 • Pengar
 • Långärmad klädsel (för arm tatueringar)