Wka

Hur ansöker ögonmakeup på ljus hy

Någonsin undrar hur modellerna på TV får sina ögon att se så fantastiskt? Önskar du att du kunde göra dina ögon ser bedövning i mindre än 15 minuter? Tja, vi har de steg för att göra dina ögon ser det bästa de någonsin har varit!

Steg

Hur ansöker ögonmakeup på ljus hy. Rengör dina ögon med en mild makeup remover (du kan även använda babyolja eller vaselin) för att bli av med alla spår av eyeliner och mascara.
Hur ansöker ögonmakeup på ljus hy. Rengör dina ögon med en mild makeup remover (du kan även använda babyolja eller vaselin) för att bli av med alla spår av eyeliner och mascara.
 1. 1
  Rengör dina ögon med en mild makeup remover (du kan även använda babyolja eller vaselin) för att bli av med alla spår av eyeliner och mascara. Ta en ögonfransböjare och pressa i cirka 5-7 sekunder. Med ögat stängt, rita en ljus linje med en eyeliner på övre ögonlocket (oroa dig inte om det inte är perfekt, kan du fixa det senare).
 2. 2
  Öppna dina ögon och linje din övre ögonlocket med eyeliner. Använd vattenfast mascara ovanpå fransarna. Applicera inte mascara på botten, utom kanske på mycket yttre hörn för att ge dig mer av en katt öga. Se till att du lägger mer mascara till det yttre fransarna för en mer sexig look.
 3. 3
  Blanda färgerna så att de övergången snyggt, och se till att din mascara är inte klumpiga.
 4. 4
  Upprepa på det andra ögat.
 5. 5
  Använd inte orange-liknande, rosa foundation om du har ljus hy, kommer detta att ge en plastisk effekt.
 6. 6
  Du kan lägga lite vanligt vaselin verkar längre. Men här är ingen annan vet ämne som hjälper till att växa fransarna längre, utom för Latisse. 2, inte Cutting dina ögonfransar INTE stimulera tillväxt är det en myt, så att inte göra det!
 7. 7
  Färdigt.

Tips

 • Använd vit på insidan ögonvrån för öga poppar skimmer som verkligen förgyller din look subtilt.
 • Borsta guld eller silver strax ovanför eyeliner.
 • Se till att dina ögonbryn är nyligen plockade.
 • Dessa färger är för människor med ljus hy. Du kan använda mörkare färger om du har mörkare hud.
 • Mindre är mer.

Varningar

 • Överdriv inte eyeliner.
 • Du kan bli attackerad med komplimanger!
 • När du använder mycket ljusa / levande färger, kan du vara bättre att bara tillämpa det som en eyeliner. Det kan se illa. Ljusbruna fungerar bra.
 • Inte sätta mascara på nedre fransarna.