Wka

Hur ansöker gotisk makeup för en blek hy

Gothic makeup tekniker innebär subtila till dramatiska blekhet som grund. Det bästa sättet att tillämpa vit kräm foundation är att närma sig i ansiktet som en tom duk, mycket som en konstnär skulle. Tunna lager av tvätt är de första stegen till en målning.

Steg

Hur ansöker gotisk makeup för en blek hy. Börja med en ren, återfuktad ansikte.
Hur ansöker gotisk makeup för en blek hy. Börja med en ren, återfuktad ansikte.
 1. 1
  Börja med en ren, återfuktad ansikte. Låt fuktighetskräm som för några minuter. Blot överflödigt fuktkräm med en vävnad som fet hud kommer att göra grunden halka.
 2. 2
  Doppa din foundation pensel i vit kräm-baserad grund för att torka upp ett tunt lager på borsten. Använda foundationborste, försiktigt klappa krämen fundamentet på ytan av ansiktet i ett jämnt tunt skikt. Upprepa doppning och försiktigt klappa grunden tills hela ansiktet är helt täckt med ett tunt och jämnt underlag.
 3. 3
  Undvik att dra borsten över ansiktet, eftersom denna rörelse kommer att torka bort makeup. Blanda väl vid hårfästet och käklinjen för att undvika en mask-liknande utseende.
 4. 4
  När hela ansiktet är täckt med ett tunt och jämnt lager, lägga grunden omedelbart efter genom att borsta löst puder som är ljusare än din hudton, såsom porslin. Detta absorberar överflödigt fett på huden som gör att krämen grund att smeta. Det hjälper makeup att stanna kvar och inte flytta i timmar. Pulvret eller grädde stiftelse konsistens liknar akryl gouachemålning för dess opacitet och hållbarhet.
 5. 5
  Upprepa vit kräm foundation och puder process en andra gång för en mer dramatisk look för kvällen. Detta kommer att bidra till att skapa ännu mer långvariga resultat.
 6. 6
  Om smink är för film eller fotografering, är tre tunna lager av foundation med löst puder mellan rekommenderas att pågå i många timmar, även under varma lampor. Kan du också använda flytande eyeliner för att göra swirly design det ser ganska coolt och lite guld glitter (tänkte jag kan tillägga)

Tips

 • Full täckning grädde stiftelse i geisha vit: En fullständig täckning kräm foundation går på smidigt och enkelt tack vare sin flytande konsistens. Detta gör att du kan använda tunt och jämnt lager. Om din hud är mörkare och vitt är för mycket av en kontrast, kan du blanda även den med foundation i din hudton.
 • Löst porslin pulver: Denna typ av pulver kommer i en container med sil toppen som kontrollerar mängden pulver du vill lägga på din kabuki borste. Snurra din pensel runt pulvret ovanpå sikten för en jämn beläggning innan den på ansiktet från pannan ner till dina kinder, näsa och haka. Blanda väl runt håret och linjer käken.

Varningar

 • En fullständig täckning kräm foundation går på smidigt och enkelt tack vare sin flytande konsistens. Detta gör att du kan använda tunt och jämnt lager. Om din hud är mörkare och vitt är för mycket av en kontrast, kan du blanda även den med foundation i din hudton