Wka

Hur ansöker makeup för små ögon

Om ögonen är fönstret till själen, vill du att de ska vara så stora och vackra som möjligt. Här är hur man ansöker makeup för små ögon så att de ser enorma!

Steg

Hur ansöker makeup för små ögon. Se till att dina ögonbryn är klippta och plockade.
Hur ansöker makeup för små ögon. Se till att dina ögonbryn är klippta och plockade.
 1. 1
  Se till att dina ögonbryn är klippta och plockade. En stark, välpreparerade panna verkligen påverkar och definierar formen på dina ögon.
 2. 2
  Först, prime dina ögon så din makeup kommer att pågå så länge som möjligt kan detta göras genom att klappa en primer på ögonlocken och upp till ögonbrynet. Använda concealer och puder är lika effektivt.
 3. 3
  Nästa steg är att välja färg på din. Välj en färg som kommer att föra fram din. (Chokladbrun för blå ögon, plommon för gröna ögon, svart eller blå för bruna ögon och rosa-lila nyanser för nötbruna ögon)
 4. 4
  För att applicera eyeliner, börja på insidan hörnet av övre ögonlocket och fjäder eyeliner mot den yttre hörnet, med korta tag för att undvika en tjock, heldragen linje. Du vill komma så nära fransraden som möjligt. När du når den yttre hörnet av ögonlocket, lufta linan ut något gått var det slutar.
 5. 5
  Ett annat knep är att sätta på skimrande (ej glittrig!) Vit makt på de inre hörnen av dina ögonlock, på brynbenet, och precis nedanför den yttre hörnen av dina ögon. Detta lockar lätt till dina ögon och gör dem sticker ut mer.
 6. 6
  Med hjälp av en locktång, curl dina ögonfransar innan du avslutar med mascara. Sedan med mascara trollspö, börja vid basen av dina ögonfransar och vicka den från sida till sida när du flyttar upp till topparna. Tricket för att undvika klumpiga ögonfransar är att tillämpa det andra lagret innan de första pälsen torkar. På så sätt finns det inga klumpar och inga flingor.
 7. 7
  När du ansöker mascara till din nedre fransarna, alltid komma ihåg detta: Mindre är mer! Vrid mascara trollspö till ett vertikalt läge och kör längs nedre fransarna så. Ett andra skikt rekommenderas inte, eftersom det kommer att göra klumpar sätt mer sannolikt att hända.

Tips

 • Om dina ögonbryn är väldigt ljusa eller glesa, fylla i dem med en matt skugga som en liten bit mörkare än din hårfärg. Du kan inte dra av en dramatisk öga utan en stark panna!
 • För en kväll utseende, applicera en djup ögonskugga på din topp lock, eller i vecket ovanför ögonlocken.
 • Två typer av mascara som är billiga och effektiva för långa, tjocka ögonfransar är Maybelline New York Lash Stiletto och Covergirl Lash Blast.
 • Om du har mörka ringar, täck dem med en rosa concealer och ställ sedan in den med kraft innan du startar din ögonmakeup.