Wka

Hur göra själv ser asiatisk med (endast) makeup

Tycker du Asiatiska ögon attraktiva på andra kvinnor och vill försöka efterlikna samma look på dig själv? Du har letat överallt på nätet, men alla de steg-för-steg inkluderar plastikkirurgi, tejp, eller bara inte fungerar. Prova dessa enkla (makeup endast) steg. Detta kommer att fungera för någon från ljusbrun till ljus hy.

Steg

Hur göra själv ser asiatisk med (endast) makeup. Om det alls är möjligt, gäller inte foundation eller puder i ansiktet.
Hur göra själv ser asiatisk med (endast) makeup. Om det alls är möjligt, gäller inte foundation eller puder i ansiktet.
 1. 1
  Om det alls är möjligt, gäller inte foundation eller puder i ansiktet. Hitta en tonad fuktkräm för ansiktet och tillämpas på kinder, panna, haka, och utrymmet mellan näsan och läpparna, men inte på näsan. Hitta en bra concealer för att täcka mörka fläckar eller små outs paus.
 2. 2
  Applicera concealer i en (inte mer än en) nyans ljusare än din hud under ögonen och på ögonlocket. Låt concealer sitta i minst en minut. Helt gnugga in concealer.
 3. 3
  Applicera flytande eyeliner i en tunn linje på övre ögonlocket. Ett bra sätt att hålla eyeliner tunt är att faktiskt tillämpa liner till rötterna på dina ögonfransar.
 4. 4
  Wing den flytande eyeliner på den yttre kanten av ögat. Gör inte vingen alltför dramatiska. Också, forma vingen på ett sätt som passar ditt öga form, eller på ett sätt som helt enkelt verkar förlänga din fransraden i en svagt uppåtgående-swooping riktning.
 5. 5
  Ansök blek persika ögonskugga (om hudfärg är ljusbrun) eller vit ögonskugga (om huden är rättvist) till globlinjen av ögonlocket. Applicera ögonskugga precis ovanför globlinjen samt. Detta kommer att bidra till att minska intensiteten hos den dubbla ögonlocket.
 6. 6
  Applicera en ljus lager mascara på övre ögonlocket ögonfransar. Applicera ett andra lager mascara för att endast det yttre fransarna på övre ögonlocket.
 7. 7
  Gnid en ögonskugga borste eller bomullspinne i ett medium brun ögonskugga (om hudfärg är ljusbrun) eller tan ögonskugga (om hudfärg är rättvist). Se till att denna ögonskugga är en nyans mörkare än din hudfärg. Sedan, blåsa på borsten eller Q-Tip att lindra en del av pulvret. Kisa dina ögon som om du ler med bara bara ögon och märka köttet samlats nedanför nedre fransraden, nästan som en liten påse av fett. Applicera ögonskugga precis under denna påse. Gnid in för att blanda.
 8. 8
  Ta samma ögonskugga som du använde för veck på övre ögonlocket (antingen blek persika eller vit) och tillämpa detta på din nedre fransraden. Steg 7 och 8 skapar en look som heter "aegyo sal," som är mycket populär i Korea. Flickan på bilden i inledningen har aegyo sal.
 9. 9
  Applicera mascara på den yttre fransarna på den undre fransraden. Var mycket noga med att inte få någon mascara på huden. Applicera endast på fransarna!
 10. 10
  Använd endast chapstick på dina läppar. En läpp fläcken, läppstift eller glans kommer att betona skillnaden mellan munnen och formen av asiatiska flickor munnar.

Tips

 • Om du fortfarande inte är helt nöjd med dessa makeup tips, gå rakt-över lugg. Denna stil är huvudsakligen asiatiska och kommer att betona makeup kraftigt.
 • Rakt hår är alltid ett plus när man försöker imitera asiatiska utseende.
 • Första gången, genomför dessa steg kan ta lite tålamod. Men du kommer lära dig hur du utför dessa steg i en mycket liten mängd tid, ca 5-7 minuter.
 • Plocka dina ögonbryn i en naturlig men tunn stil. Ta en titt på asiatiska ögonbryn, de är i allmänhet skiljer sig från alla andra stilar av ögonbryn.

Varningar

 • Undvik onaturliga färger i makeup. De steg som beskrivs på den här sidan kommer inte att vara så framgångsrik om du lägger till en icke-brun färg på din ögonskugga palett.

Saker du behöver

 • Tonade fuktkräm
 • Concealer en nyans ljusare än din hudton
 • Flytande eyeliner
 • Blek persika eller vit ögonskugga, beroende på hudfärg
 • Mascara
 • Medium brun eller ljusbrun ögonskugga, beroende på hudfärg
 • Ögonskugga borste (Q-Tip kan vara substituerad)
 • Chapstick