Wka

Hur ansöker cologne

Varje människa förstår att det kan vara viktigt att använda en trevlig parfym då och då. En spray efter putsning inte bara känns och luktar gott, men också lägger till en avslutande touch till varje outfit. Här är hur man ansöker parfym så att damerna kommer att märka dig istället för din parfym.

Steg

Hur ansöker cologne. Du kommer att vilja tillämpa Köln till de områden av kroppen som producerar mest kroppsvärme.
Hur ansöker cologne. Du kommer att vilja tillämpa Köln till de områden av kroppen som producerar mest kroppsvärme.

Del ett: grunderna

 1. 1
  Du kommer att vilja tillämpa Köln till de områden av kroppen som producerar mest kroppsvärme. Vid tillämpning av parfym bakom öronen, handleder, bröst och hals, spreja på dina händer och sedan torka av den på området eller spraya direkt på området.
 2. 2
  Spraya på händerna först.
 3. 3
  Gnugga händerna tillsammans.
 4. 4
  Gnid på halsen.
 5. 5
  Gnid bakom öronen.
 6. 6
  Ansök till bröstet.

Del två: hur, vad, när, var och varför

 1. 1
  Tänk på hur mycket parfym du spruta på din kropp. Det är alltid bäst att missta sig på sidan av försiktighet. Detta betyder att det är bättre att inte ha tillräckligt med cologne än att ha för mycket parfym.
  • Håll dig till tre sprejer som tumregel. Du ska inte behöva mer än tre besprutningar i Köln. Du kan enkelt rikta dina öron / hals, bål och handleder med en sprayning vardera.
  • Köln kan tillta under tiden som den blandas med kroppens eteriska oljor. Detta innebär att det belopp som du trodde var precis rätt när du sprutade det kan bli för mycket en timme senare.
  • Spraya parfym på kroppen från tillräckligt långt bort. Du vill inte att cologne flaskan att vara direkt på din kropp när du spraya. Håll det lite mindre än en armlängds avstånd när du sprayar.
 2. 2
  Välj olika cologne för olika tillfällen. Många män föredrar att bära en parfym under dagen, på jobbet, och en helt annan när de går ut. Vissa källor rekommenderar en tändare, citrus-baserade doft för eftermiddagar och miljöer på arbetsplatsen, och en starkare doft med krydda undertoner eller anteckningar musky för natten.
 3. 3
  Du borde egentligen bara gälla cologne två gånger under dagen, vid ett maximum. Det innebär en gång på morgonen och en gång på natten. Om du hittar dig själv behövde spritz mer än två gånger per dag, du sätter inte på tillräckligt för att börja med eller om du ska lägga på mer än nödvändigt.
 4. 4
  Bär cologne vid lämpliga tidpunkter. Köln är inte nödvändigt på jobbet, men det är generellt acceptabelt. En stor händelse, till exempel ett bröllop, begravning, fest eller utekväll på stan, kan enkelt ringa för Köln.
  • Var medveten om hur kroppens oljor interagerar med din parfym. Om du tänker på klubbar, till exempel, kan det inte vara den bästa idén att tillämpa massor av Köln: din naturliga kroppslukt blandat med parfym kan vara ännu värre luktade än bara din naturliga kroppslukt.
 5. 5
  Bär cologne eftersom det gör att du luktar gott, må bra, och agera självsäker. Någon annan anledning att bära cologne ("För att jag vill känna mig som en människa," "Eftersom min vän gör det," etc.) är meningslöst. Som sagt, gäller det när du känner för det och njut av din doft.

Tips

 • Aldrig sätta så mycket parfym på kroppen, så att det är kränkande för andra. Folk kommer att märka dig och inte märker din parfym.
 • För bästa resultat, PAT Köln den önskade delar av kroppen, inte gnugga för naturliga oljor på din hud kommer att täcka cologne / parfym och det brukar vara så länge.
 • Om möjligt, köp av doften och inte av priset.
 • Använd måtta! Det belopp som du använder är mycket viktigt så lägg inte för mycket.
 • Vid tillämpning av parfym bakom öronen, är det bäst görs genom att spraya det på händerna först och sedan torka den bakom öronen.
 • Om din flaska parfym inte har en spray topp, sätta fingret över toppen och vrid flaskan. Sedan klappa fingret på bröstet.
 • Håll cologne borta från dina kläder.
 • Enligt många "Gentleman" böcker, om en person kan identifiera cologne / parfym du har på dig, har du på dig för mycket.
 • Om du lägger för mycket på, kan du utlösa alergic reaktioner och nyser en hel del.

Varningar

 • Använd cologne eller parfym sparsamt. Doften ska förbättra dig. Vissa parfymer luktar olika på olika individer.
 • Håll borta från underlivet eftersom det kan orsaka irritation.
 • För mycket parfym kan vara stötande för andra och kan vara ännu värre än att inte ha någon alls, så se till att använda med måtta.
 • Om ditt mål är att attrahera damerna går lätt och minns kvinnor biologiskt har ett bättre luktsinne än män.
 • Kom ihåg att inte alla gillar, eller har möjlighet att vara runt, parfymer och dofter - använda dessa sparsamt, tack.
 • Försök att undvika att sätta en hel del på ditt ansikte, som vissa cologne och parfymer kan orsaka akne bryta outs.
 • Efter en stund, kommer din kropp vänjer sig vid lukten och det kommer inte att verka så stark att du specifikt. Många gör misstaget att lägga på mer cologne, men lita på att andra fortfarande kan känna lukten av den.