Wka

Hur organiseras i skolan

Vill du verkar alltid vara den enda utan deras uppdrag för vetenskap? Har du någonsin vill bli en av dessa "perfekta" människor som alltid är tidigt för klassen, ser deras skåp som det är från en tidning, gör raka A: s och dra ut en penna från ett mycket organiserat bindemedel? Om du gör, då denna artikel är för dig!

Steg

Hur organiseras i skolan. Få alla varor som du kan behöva, men inte har.
Hur organiseras i skolan. Få alla varor som du kan behöva, men inte har.
 1. 1
  Få en pärm. Du kan välja bindemedel med blixtlås, om du oroa papper faller ut, eller utan blixtlås, eftersom de kan öppnas och stängas snabbare. Har en två-ficka mapp för läxor - en sida för papper som du behöver för att ta hem och arbeta på, och den andra sidan för det arbete som du har gjort och måste vändas i nästa dag. Detta gör det lättare att veta vad läxor du måste vända in eller inte. Också på toppen av papper, sätta ditt namn om du förlorar det och någon annan finner det!
 2. 2
  Få alla varor som du kan behöva, men inte har. Att vara förberedd är viktigt. Även om att vissa objekt inte var på leveranser listan, ska du få den om du verkligen känner att du behöver det. Få allt du kan behöva. Som de säger, "Better safe, than sorry." Bra saker du kan behöva:
  • Nummer 2 pennor eller Mekaniska Blyerts
  • Flikar för att markera sidor
  • Mappar & pärmar
  • Suddgummin
  • Gem
  • Mini häftapparat / Häftapparat påfyllnad / klammerborttagare
  • Planner
  • Notebooks / Komposition Böcker
  • Lösblad papper
 3. 3
  Organisera din ryggsäck. Om du redan har en organiserad ryggsäck, hoppa till nästa steg.
 4. 4
  Gå igenom mappar och bli av papper du inte längre behöver. Med alla dessa extra papper som du fick tillbaka en månad sedan i din mapp kommer att göra det tungt. Det kan böja och slita. Men värst av allt, kommer du inte att kunna hitta papper när du behöver dem. Lägg alla graderade papper i en separat mapp när du rensa ut mappar från skolan. För att sammanfatta detta upp om du inte förstår - Rengör de mappar du inte använder, lägg allt graderad arbete som du städat ut i en extra mapp eller pärm, hålla den under din säng eller i garderoben.
 5. 5
  Städa ur ditt skåp. Om du har ett skåp, kan det bli rörigt. Se om skolan gör att du kan ta in en hylla. På så sätt kan du lägga böckerna på en, extra papper eller leveranser. Men innan du installerar den hyllan, rensa ut några papper som du inte behöver. (Kom ihåg att rensa ut ditt skåp varje vecka eller två. Detta kommer att säkerställa att ditt skåp kommer att hålla ren och organiserad.)
 6. 6
  Få en planerare. Planerare är mycket hjälpsamma. De flesta skolor säljer dem, men vissa inte. Köp en eller gör din egen om skolan inte erbjuder en. ner läxor, prov, klubb datum möte, något som du behöver veta eller något du kan glömma. Se till att titta på det innan du går hem så att du tar hem allt som du behöver.
 7. 7
  Placera papper i mappar. Detta kan tyckas självklart, men satte några papper du behöver för att hålla i sitt ämne mapp. Låt inte lösa papper mangla om. Ta de extra sekunder och lägg dem i en mapp. På så sätt har du dem när du behöver dem.
 8. 8
  Om du har en viktig papper som du inte vill ha förstört, försöka få några sida beskyddare. Ett annat sätt att bli organiserad är att använda ett dragspel mapp. Dragspel mappar är de mappar som expanderar och har många platser för olika typer av papper. En expanderbar mapp. Med alla dina papper i en är bättre än att ha en massa mappar.
 9. 9
  Fokusera på ditt arbete. När du kommer till klassen, inte goof av med vänner. Var uppmärksam och skriv ner dina läxor i din planerare och börja några uppdrag. Om du inte har några uppgifter att arbeta med, prata tyst. Aldrig dra en lärarens uppmärksamhet till dig med fånigt beteende.
 10. 10
  När du vet något beror på att säga, två veckor, får dina leveranser så fort som möjligt. När du får dina leveranser, utarbeta ut vad du ska göra med ditt projekt. Arbetet på det lite varje dag. Vänta inte till sista minuten för att börja ditt projekt. Natten innan projektet beror, se över det. Se om du har missat några viktiga steg. Sätta vad beror i en liten hög bredvid ryggsäcken. Om det är en uppsats, lägga den i din mapp. Om det regnar eller snöar, sätta ditt projekt i ryggsäcken eller täck den med en sopsäck.
 11. 11
  Om du använder en bärbar dator för ditt skolarbete, skriva ditt arbete ut på nästa tillfälle du har. Detta kan hindra dig från att hamna i problem med din lärare / slösa en massa tid att skriva ut en bulk av papper off i helgen. Också vara säker på att ha allt på din bärbara dator backas upp i fall det går fruktansvärt fel.
 12. 12
  Vid ditt hus, utse en plats för skolan. Ha ett skrivbord med papper, pennor, pennor och andra skolmaterial i ditt rum eller på en plats där det är tyst. Detta är för dina läxor och projekt. Alla leveranser bör hållas här.
 13. 13
  Sätt din ryggsäck vid ditt skrivbord. Detta kommer att låta kroppen vet att detta är en plats för arbete och inte en plats att spela.
 14. 14
  Sätt datum på dina papper. När du börjar ta anteckningar, sätta datum överst på pappret, så att om läraren vill det arbetet från en specifik dag, har du det. Dessutom, om en vän behöver anteckningar från en viss tid ska du har det.
 15. 15
  Göra läxor så fort du får det. Gör det samma natten innan ditt favoritprogram kommer på TV eller du går ut. Om du inte gör det, kan jag garantera att du kommer att göra det på bussen, annars kommer du inte göra allt och sedan får problem med läraren.
 16. 16
  Ikapp på missade arbete. Om du är frånvarande, gör make-up arbete direkt. Om du inte gör det kommer du få bakom och kanske missa en hel del som kan komma upp i vissa slutet av året tentor.
 17. 17
  Använd plastfickor eller hål ark punch för att hålla ihop dem i din mapp. Detta ordnar allt och förhindrar möjligheten att förlora någonting.
 18. 18
  Starta din egen personliga filofax. Detta är dock inte för din skoldag, det är för fri tid du har efter skolan och på helgerna, etc. Detta kan hålla dig i rutinen för att ställa ut din dag, och att du känner dig mycket mer organiserade och förberedda. Även om det låter som för mycket arbete, ge det en chans! Det bara kommer att hjälpa dig.
 19. 19
  Etikett med klibbigt papper. Varje kväll tar all din skola grejer hem bland pärmar, mappar, anteckningsblock, osv, och ge den etiketten enligt period, ämne och tid som klassen startar. Jag rekommenderar också att sätta din nuvarande klass på insidan av lämpliga anteckningsboken / mapp för det ämnet. Det kommer att hjälpa dig att vara fokuserad på att få den högre.
 20. 20
  Ta allt du behöver hemma innan du lämnar skolan. Du vill inte göra läxor och uppgifter du har glömt en pärm eller anteckningsbok.
 21. 21
  Få en stor pärm. Se till att den kommer att hålla allt du behöver för att slutföra ditt arbete.
 22. 22
  Se också till att om du behöver rensa ut ditt skrivbord se till att du rengör det innan skolan så att du kan hitta allt du behöver på ditt skrivbord. Om du inte har ett skrivbord så oroa dig inte om det här. Så enkelt.
 23. 23
  Se till att du bara oroa dig. Om du börjar oroa andra människor eller att låta folk "kopiera" din läxa, bara berätta något. Säg att du behöver för att hålla ordning och du måste hålla dina betyg upp och du kan inte kosta dem förlora dina läxor papper.
 24. 24
  Om du missar en lektion, var noga med att kopiera upp arbetet. Du vill inte få problem med en lärare eftersom du missat en lektion och inte ikapp.
 25. 25
  Städa ur ditt skåp, mapp eller pärm en gång i veckan. Du behöver antagligen inte att fullständigt rensa ut dem, men var noga med att kontrollera varje gång på ett tag.
 26. 26
  Ha en organiserad rum. Om ditt rum är belamrad du blir stressad och du kommer inte hitta allt du behöver i tid. Kan inte hitta din tillåtelse slip som gått vilse i din bok förvaringsbox? Dags att tömma ut hyllor och organisera dem igen.

Tips

 • Försök att köpa flera mappar för dina bindemedel och etikett var och en för varje ämne du har under skolan, så att du kan hålla ordning och inte proppa alla dina papper i en mapp.
 • Köp inte en stor tjock pärm eftersom alla dina saker kommer att vara på ett ställe och svårt att hitta. Om en stor pärm är ditt enda val, det är OK också. Vissa bindemedel har en inbyggd dragspel mappen och påsar att lägga pennor, pennor, etc. Om bindemedlet inte har ett dragspel mapp, köpa några sida avdelare. Även om du inte har ett dragspel mapp, ska du ändå få några avdelare eftersom de kommer att hjälpa dig att hitta ämnen snabbare och hålla dem i samma bindemedel separat.
 • Varje helg, tar sig tid att titta igenom din ryggsäck och tar ut papper som du inte behöver längre. Få ett arkivskåp att sätta i tidningarna och hålla dem organiserade!
 • Se till att märka dina läroböcker och mappar - du vill inte ta fel sak hemma.
 • Försök också att få en påse med många fickor för pennor och andra saker du behöver. Det är mycket enklare än att gräva igenom din väska för dina saker och är mer organiserad.
 • Om du har problem med att organisera ditt skåp, få några små självhäftande block och skriva ner ett ämne som "Math" på det. Sätt den på väggen i ditt skåp och sätta någon sak du behöver under det, när det är dags för matte, bara helt enkelt ta tag i högen.
 • Ett bra sätt att hålla ordning vid rengöring ut ditt skåp och ryggsäcken gör en "trash" högen och en "god" högen. Om du delar ett skåp, kan du skriva ut det och ge det till ditt skåp partner.
 • Om du vet att du kommer att skriva en massa papper och inte har en, överväga att få en. Det är bättre än att CD eller USB-minne du har papper på och sätta den i datorn 5 minuter innan biblioteket stänger för att ta reda på att du tog fel CD eller USB, och inte ha dina papper nästa dag och misslyckas, särskilt om du gör det en hel del. Dessutom är det bättre än att betala avgiften på 10 cent per papper.
 • En bra ryggsäck är allt. Om din är trasig och sönderriven och slappa, överväga att få en ny.
 • Istället för stashing alla färdiga kalkylblad som inte är fastspikat i din mapp som din lärare säger, hålla en "klar" bindemedel och ett hålslag i ditt skåp. Använd den för papper du kan behöva eller inte är säker på att du verkligen är klar med.
 • Se till att din skola har en lista. Om de inte gör det, kolla på skolans hemsida eller ring skolan. Om det inte på hemsidan, är det oftast nära framsidan av din planerare.
 • Be en vän eller någon annan om du behöver hjälp, och om de vill hjälpa till, kan de, det kan vara ett riktigt roligt projekt.
 • När du rensa ut ditt skrivbord, gör det inte under salen. Gör det på fritiden eller fördjupning.
 • Om du just har börjat skolan för året, vänta ett par veckor innan buyin nya leveranser så att du inte sluta köpa bindemedel som är för stora / små eller löst papper när du behöver en spiral, etc.

Varningar

 • Gör ditt bästa, ge inte upp, och kom ihåg varför du gör det här.
 • Förvänta dig inte att bli organiserad över natten. Det tar tid. Försök att bara göra en klass perfekt och sedan när du får kläm på det du så småningom kommer att göra samma sak med alla dina andra klasser. Också lämna inte mobiltelefoner eller iPods i väskan eftersom de kan bli stulen och i de flesta skolor inte är tillåtna.
 • Vissa saker får inte tillåtas i vissa skolor, såsom mekaniska blyertspennor, pennvässare, eller märkpennor. Kontrollera med din skola eller be en lärare innan du tar något.

Saker du behöver

 • OBS: Detta är saker du kan ha i din ryggsäck, men du behöver inte dem. Ibland om du har allt det här i det på en gång, blir din väska mindre organiserade sedan var det med mindre grejer.
 • Binder
 • Etiketter att skriva ditt namn på
 • Blyerts
 • Pennor
 • Pennfodral
 • Mappar (två-pocket); dragspel mapp
 • Bärbara datorer
 • Papper
 • Överstrykningspennor
 • PENNVÄSSARE
 • Någon form av papper du kan behöva ex. (Skrivare, slätt, högskola / bred linjerade eller graf)
 • Linjal (långa och korta)
 • Lim
 • Kalkylatorn
 • Eventuella läroböcker för klassen
 • Planner
 • Sticky Notes
 • Protractor
 • Book väska
 • Pennfodral
 • Mini häftapparat
 • Staple Remover
 • Staple refill
 • Vit ut
 • USB-flashenheter
 • Mapp / fil case
 • Urklipp Case
 • Färgpennor
 • Kritor