Wka

Hur man vinner en skönhetstävling

Har du någonsin velat vara fröken Europa? Tja, här är din chans! Nu kan du lära dig att slå konkurrenterna och komma i kontakt med din inre skönhet drottning (eller kung!).

Steg

Hur man vinner en skönhetstävling. Ta bort oönskad hårväxt genom vaxning.
Hur man vinner en skönhetstävling. Ta bort oönskad hårväxt genom vaxning.
 1. 1
  Ange festtåg. Hitta ett festtåg som du kan kvalificera sig för och tillämpa. Det finns många olika pageants öppna för många olika tävlande. Till exempel, om du uncomfy arbetar med pojkar, anger en hona-enda.
 2. 2
  Ta bort oönskad hårväxt genom vaxning. Gör detta flera dagar innan festtåg - tillräckligt nära festtåg dagen att håret inte börjar växa tillbaka, men inte så nära att huden fortfarande är synbart irriterad eller röd från vaxning. Vaxa bikini linjer, armhålor, ben och mustasch (om du har någon). Det kommer att göra ont, men tänk bara på att trofén.
 3. 3
  Piska din kropp i form genom att äta hälsosamt och. Detta kommer att ge din kropp att tonad look för att få dig extra poäng.
 4. 4
  Få ett festtåg tränare för att lära dig färdigheter och sätt att gå, handla, och titta under en parad. Coacher annonserar ibland i relevanta tidningar eller tidskrifter, eller du kan googla dem. Ibland kommer ex festtåg tävlande gärna ta dig under sina vingar, kanske för en liten kostnad, kanske bara så att de kan berätta för någon av sina tips och tricks.
 5. 5
  Välj en lämplig färdighet att träna och demonstrera och att framhäva din talang. Exempel spelar piano eller fiol, jazz, klapp, eller balett dansande, stafettpinnen snurrande på en låt, och. Freestyle rap är ett exempel på något som förmodligen inte skulle gå så bra med domarna. I ärlighetens namn, trots sina påståenden om att de gillar individualitet, vill de verkligen en perfekt tonåring att lämna en trofé till.
 6. 6
  Förbered ett kit akut festtåg som bör innehålla väsentligheter såsom:
  • en klänning för varje runda * curling / uträtning järn * extra akut smycken (företrädesvis både guld och silver) som kommer att gå med allt, inklusive akut dress * lösögonfransar * falska naglar och spik lim * en naturlig peruk, en gummi huvud lock för att hålla den i och skum huvudet för peruk när den inte används * flipper * tyg limpistol och limstavar * plattång * hårspray * hot rollers * en bra samling av kvalitet makeup * Sybehör * skoskydd * skin skimmer / body glitter våtservetter *.
 7. 7
  De flesta av de punkter som anges ovan är valfria, men ofta används väl.
 8. 8
  Välj din klädsel noga:
  • För att välja en solid färg, eller svart. Ett stycke eller två pjäs är både acceptabelt. Bär på de fyra tums klackar, och låt dem matchar din baddräkt.
  • För aftonklänning, bära något som kommer att spegla din personlighet, och passar dig mycket bra. Du kan hitta webbplatser över hela internet som visar vilken färg du ska välja.
 9. 9
  För intervjun, använd en neutral kjol kostym eller en slida klänning i en färg som går bra med din, bära matchande klackar klackar taupe läder.
 10. 10
  Var på din bästa, mest ladylike beteende hela tiden festtåg. Stå rakt hela tiden och. Svär inte, gör droger, rök etc. med klass och seder. Om någon retar dig (älskling, det är en skönhetstävling, det kommer att hända), vända andra kinden till. Det finns gott om tid att gräla efteråt.
 11. 11
  Ace intervjun! Håll dig lugn och avslappnad, men ändå entusiastisk och positiv. Låtsas att du pratar med familj eller vänner, men på samma gång, vara särskilt och lämpligt. Om du håller en smut-fest, du kommer inte att vinna.

Tips

 • Gör ålder lämpliga smink och klä blygsam. Du vill se bra ut utan att visa för mycket.
 • Om du vinner, agera förvånad och vara väldigt mogen om det. Ingen gillar någon som skryter eller vara snobbig.
 • Om pengar finns med som ett pris, prova att donera en del av det till välgörenhet. Detta visar folk att du är mycket omtänksam.
 • Bär alla kläder som är på modet!
 • Vid en intervju, bara skaka domare handen om de sträcker det första, och säger god morgon, god kväll, god eftermiddag, vad passar vilken tid på dagen.
 • Kontrollera att du har smink på hela tiden.
 • Om du har en Q & A del i ditt festtåg, då måste du vara medveten om händelserna runt omkring dig så att du vet rätt svar måste du ge. Och inte vara partisk även om din åsikt efterfrågas. Försök att spela säkert, men inte så mycket.
 • Skapa en sund solbränna genom att sola försiktigt. Eller få en luft-borstad spray tan.
 • Om du måste utföra en talang, gör något du känner dig bekväm med, istället för att göra något som kommer att få domare uppmärksamhet. Att vara sig själv är iögonfallande nog.
 • Om du vinner och är skyldiga att bära en krona, se till att den är ordentligt på och kommer inte falla av. Om det är lite lös, inte kasta huvudet för mycket.
 • Var artig, ler, och har all personlighet, men inte agerar falska.
 • Ät hälsosam mat och motion.
 • När du är på scenen, få ögonkontakt med var och en av domarna vid alla tidpunkter om du vänder runt.
 • Vara beredda att representera sponsorerna om du vinner. Pageants är inte strikt om skönhet, de väljer en talesman. Aldrig, aldrig säga något dåligt om en sponsor. De sponsrar dig att sjunga deras lov. Lever upp till deras förväntningar, och de kan sponsra dig igen.
 • Du kanske kan använda din titel för att skaffa pengar eller medvetenhet för en sak. Nämn dem i din vinnande tal.

Varningar

 • Tugga inte tuggummi på scen eller under intervjun!
 • Du kommer att behöva spendera pengar på flera saker för festtåg såsom smink, klänningar, hår, hud, tränare, etc.
 • Undvik att titta trött.
 • Se till att du en bekväm med allt du gör särskilt talangen portion
 • Använd bronzer för att undvika att se blek... Kom ihåg, mindre är bäst.