Wka

Hur man undviker en kille som gillar dig som tror att du gillar honom

Vi har alla varit i den här situationen innan, någon som är i en stor tid krossa läget med dig och du inte känner på samma sätt. Här är några tips du kan skicka hans sätt att tala om för honom att du inte gillar honom

Steg

Hur man undviker en kille som gillar dig som tror att du gillar honom. Låtsas att han inte existerar.
Hur man undviker en kille som gillar dig som tror att du gillar honom. Låtsas att han inte existerar.
 1. 1
  Berätta för honom att du inte gillar honom. Detta steg kan vara det enda du behöver!
 2. 2
  Låtsas att han inte existerar. Om han stirrar på dig, agera som om du inte kan se honom. Med andra ord, ignorera honom. Helt.
 3. 3
  Förbjud dina vänner att ge honom ditt personliga info. t.ex. Telefonnummer, MSN-adress, e-postadress etc.
 4. 4
  Om han försöker stå bredvid dig, hålla sig i rörelse. Eller gå på toa / toaletten, där han inte kan möjligen följa dig om han är en stalker.
 5. 5
  Om du vill lägga ner honom, låtsas du tittar på honom, kommer detta att få honom upphetsad. Sedan låtsas att upptäcka någon / något bakom honom. Detta kommer att göra honom besviken eftersom han kommer att tro att du inte ens vet att han existerar, vilket innebär att han kommer att sluta tänka att du gillar honom. Det är hårt, bara göra det om det är nödvändigt.
 6. 6
  Håll dig borta från honom så mycket som möjligt. Om du har en klass med honom, sitta långt borta. Om du är tvungen att vara med honom för ett projekt eller extracurricular aktivitet med en massa andra människor, låtsas att han inte existerar. Om du inte kan möjligen undvika honom, berätta för honom att lämna dig ensam eller berätta vem är ansvarig om ditt "problem" och be dem att styra bort honom från dig i partnerländerna projekt, eller låta meddela honom att du inte är bekväm. Det är pinsamt, men nästan alltid fungerar.
 7. 7
  Eller, när dina vänner pratar om honom, gör narr av honom, bara lite. som att säga "minns när John föll och kunde inte komma upp? Jag tror att han behöver livet alert" eller "Kommer du ihåg när Danny fick matte fråga fel? började han gråta som ett barn! mes!" Han kan backa lite, eftersom det kan få honom att tro att du skämtar med en av dina vänner som gillar honom. han tror att han hade helt fel. Tyvärr kan han faller för en av dina vänner.
 8. 8
  Om han håller på att flirta med dig som att slå dig i huvudet eller bråka med håret, sedan helt enkelt vända och berätta för honom att sluta! Han kommer att börja tro att du får irriterad på honom.
 9. 9
  Le när han är upprörd över att du inte gillar honom. detta har en kraftfull effekt.

Tips

 • Ibland kan det gå för långt, var noga med att berätta för en förälder eller annan vuxen person om du tror att han som förföljer dig.
 • En av anledningarna till att han kommer tro att du gillar honom är att du håller en blick på honom, du bara kika på honom för att se till att han inte stirrar på dig! Så du har två alternativ, 1. Acceptera att han är i dig, och kommer förmodligen att stirra på dig tills hans ögon bränner genom baksidan av hans skalle. 2. Bara se till att han inte fånga dig kolla upp honom. Detta kan vara pinsamt.

Varningar

 • Om dina vänner vet att han gillar dig, och de tror att du gillar honom även om du säger nej, då de kan ställa dig upp med honom. Säg till dina vänner att du helt enkelt inte gillar killen och för honom att gå vidare.
 • Var noga med att berätta för en vuxen om det blir för seriöst. t.ex. om han följer dig överallt, så han kunde vara en stalker
 • Inte ignorera dem helt eftersom du inte vill gå ut med dem. Det är medelvärdet bara vanlig.
 • Göra steg nummer fyra kan slå tillbaka, kan du sluta med två killar heta på din svans. Eller, kan du flirta med 10 pojkar på samma gång!