Wka

Hur man tjänar pengar på enkelt sätt (för tweens)

Denna artikel handlar om att tjäna pengar på enkelt sätt för tweens (vanligtvis betyder barn i åldrarna 10 och 12). Om du vill tjäna pengar så följer du dessa steg.

Steg

Hur man tjänar pengar på enkelt sätt (för tweens). Sälj några av dina gamla kläder som inte passar dig längre.
Hur man tjänar pengar på enkelt sätt (för tweens). Sälj några av dina gamla kläder som inte passar dig längre.
 1. 1
  Pet sitta. Ibland när folk går bort, kan de inte föra sina husdjur, och de behöver någon att mata dem. Beroende på PET annat cirka 5€ per husdjur laddning, och se till att du känner till PET (er) och ägaren (s) väl. Gör detta endast om du vet hur man kan förebygga olyckor och vad man ska göra i en nödsituation. Inte någonsin glömma husdjur, de litar på dig. Se till att dina föräldrar vet de uppgifter du ombeds att utföra innan du tar jobbet.
 2. 2
  Sälj några av dina gamla kläder som inte passar dig längre. Som en sändning butik. Om de säljer du får pengar.
 3. 3
  Gå till butiken och be chefen att låta dig hjälpa väska. Fråga inte för mycket, om något, börja göra arbetet gratis och låta chefen satt ett litet pris för dig därifrån om du gör bra.
 4. 4
  Titta på marken medan promenader, kan du hitta några stora pengar! Det har funnits människor som har hittat 40€ dollar bara låg där på marken (men de var verkligen tur! Räkna inte 40€ som ska ligga där på trottoaren).
 5. 5
  Få ett stort mynt bank, fylla den med alla sorters mynt du hittar runt. När du fyller upp det, ta det för några sällsynta eller gamla mynt du kan sälja senare. Gå till närmaste bank, och byta dessa mynt för räkningar som du kan spara på ett konto.
 6. 6
  Om du har vänner som är på semester, fråga dem om du kan vattna sina växter för en dollar om dagen.
 7. 7
  När du startar ett nytt kapitel i ett visst ämne, börja ta ner noggranna studie konstaterar. När du är klar skriver noter, skriva ut dem och skriva ut några kopior. Sälj kopiorna för 5€ -5€ beroende på svårighetsgrad av testet. Före testet samla tidningarna från barnen du sålde dem till och förfoga över dem. På så sätt kan de fuska inte och skylla det på dig.
 8. 8
  Dog promenader, om du har en massa människor i ditt grannskap och de inte har tid att gå deras hundar kan du be att gå sin hund för dem. Se till att du vet folket först. Charge 2-5€ beroende på hur långt du gå dem.
 9. 9
  Klipp din grannes gräsmatta, om du har en granne som har en stor gräsmatta och de behöver lite hjälp, fråga dem om de behöver någon hjälp med sin gräsmatta och debitera dem för det.
 10. 10
  Tutor barn som behöver hjälp i olika ämnen, och få dem att betala en liten summa pengar. Exempel-Math handledning session för 15€.
 11. 11
  Skotta snö / kratta gräsmattor, när säsongen tillåter, få lite pengar genom att erbjuda den för dina grannar. De kommer att uppskatta hjälp!
 12. 12
  Gör sysslor. Gör jobb runt huset som dammsugning lätt 5€ diskar 5 -5€€ en natt och städa huset upp 10€ -20€. Om dina föräldrar är trevligt om inte lycka.
 13. 13
  Om du är bra på att göra något eller tillhandahåller en tjänst, överväger att inrätta ett litet företag utanför ditt hem för att sälja dina varor / tjänster.

Tips

 • Ladda inte för mycket. Om du gör det, kommer folk leta efter andra säljare att hitta samma objekt billigare.
 • Tryck inte det, och inte låter alltför billigt.
 • Se till att du faktiskt gör vinst när du säljer saker! Till exempel, låt oss säga att leveranserna kostar 5€ och att denna investering kommer att ge dig 25 produkter. För att göra tillräckligt för att täcka kostnaderna för de leveranser din produkt måste kosta minst 20 cent. Det kommer att betala dina varor. Men i så fall du inte gör någon vinst. Du måste lägga till resultatet på det priset för att få något.
 • Du kan också ha en loppmarknad om du frågar dina föräldrar först. Det är som en loppmarknad. Kom ihåg att göra flygblad!
 • För steg 1, kan du ha en trottoar försäljning, sätta värdelösa objekt i en låda och sälja dem utanför på trottoaren. Och för steg 5, har en vän gå med och hjälpa dig när du säljer varor och saft eller ett substitut.
 • Google har massor av artiklar som visar dig hur man gör hantverk att sälja.
 • Budget dina pengar, med andra ord, sätta upp mål på saker du vill spara ihop till, och ta en procentandel av varje dollar för dessa saker. Du kan göra ett diagram som denna:

Varningar

 • Låt inte människor som du inte litar låna dina pengar! De förmodligen inte kommer att betala tillbaka.
 • Om husdjur eller barn som du barnpassning skadas när du tar hand om dem dina föräldrar kommer att hållas ansvarig för kostnader. Du kan erbjuda att arbeta för ett husdjur barnvakt för att få mer erfarenhet, eller ta en barnvakt certifiering klass för att känna sig bekväm i nödsituationer.
 • Slösa inte pengar på onödiga saker du inte behöver.
 • Se till att din diagrammets andel uppgår till 100%.
 • Se till att du skriver allt som kommer att vara på testet på arket. * Fråga din lärare om det är ok att göra detta i din klass.