Wka

Hur man klär sig emo, scen, eller punk när man är överviktig

Det verkar som om dessa dagar, för att se bra ut, måste du vara stick tunn. Ser bra ut kan vara särskilt utmanande när du försöker dra bort något lite annorlunda, såsom en grungy stil.

Steg

Hur man klär sig emo, scen, eller punk när man är överviktig. Förstå att vara Fyllig betyder inte att du inte kan vara söt eller sexig eller att du måste täcka hela kroppen.
Hur man klär sig emo, scen, eller punk när man är överviktig. Förstå att vara Fyllig betyder inte att du inte kan vara söt eller sexig eller att du måste täcka hela kroppen.
 1. 1
  Förstå att vara Fyllig betyder inte att du inte kan vara söt eller sexig eller att du måste täcka hela kroppen. Killar kommer aldrig bli attraherad av en tjej som ständigt gömmer sig istället för att omfamna hennes storlek. Och flickor är mer benägna att ignorera en kille som skäms för hans.
 2. 2
  Bestäm din egen kroppsform. De två viktigaste formerna hos överviktiga personer är det klassiska äpple form (där du är mest stora runt magen) eller päronformade (där dina höfter, lår och rumpa är större).
 3. 3
  Kom ihåg den viktigaste delen av dressing väl när du är full tänkte är formen inte storleken! Genom att skapa en bra form, kommer din storlek blir sekundära.
 4. 4
  Svart är din bästa vän, är detta eftersom det kommer att se bra ut på alla hudtoner. Investera i svarta byxor, skjorta, kjol, etc.
 5. 5
  Undvik att bära kläder som inte passar dig. Ja, det är "coolt" att klämma in en storlek XXXX s band t-shirt, eller du kanske vill dölja din mage, men du kommer bara sluta se ut som ett försök hårt klump, och folk mindre och större än du vann " t hitta några kläder i sin storlek eftersom du har köpt dem alla! Iklädd cirkulation skärande kläder kommer att göra något fett du har mer uppenbar, och bär något enormt kommer få dig att se ut som att du inte har någon siffra och kan tillsätt 20 pounds. Sluta nu.
 6. 6
  Om du har en stor mage, kommer långa skjortor ser bra ut på dig. Detta beror på bredden på din torso kommer att bli mer balanserad med längden på din torso, vilket gör att du ser smalare. Västar är också bra! Maxi toppar som flödar över din mitten att du verkar smalare.
 7. 7
  Ett annat bra tips är att använda samma eller liknande färger på toppen som på botten. Vad detta kommer att göra är att inte ha en enorm kontrast mellan vad som är din mage och vad är din rumpa, eller höfter, eller något.
 8. 8
  För större höfter eller rumpa, en balett kjol eller som kjol med volanger är inte bara mycket scen men också väldigt smickrande.
 9. 9
  Bridget Jones stil underkläder-det kan dölja eventuella klumpar och gupp för snävare stilar.
 10. 10
  Skinny jeans är inte bara för magra människor! De är mycket populära och kan passa dig speciellt om din höga. Om du har chunky lår inte vara rädd, halka på en tunika och där du går.
 11. 11
  På temat jeans, leta efter de som är bleka ner i mitten av benen. Detta kommer att dra ögat ner, snarare än över, vilket gör dina ben ser smalare. Också leta efter fickor som sitter ordentligt på din rumpa, kommer de att göra ditt byte avundas alla dina platta vänner!
 12. 12
  Om du har feta armar blyg inte bort från linnen. Om du känner att du måste täcka upp öppna jackor på vintern kan se bra. Kom ihåg att bära en mörkare skjorta under också kommer att ha en bantning effekt. Om du är man, monterade hoodies är ett elegant val, och försöka leta efter längre sådana. Om du är kvinna, vinande upp hoodies är oftast mer smickrande. Köp inte de med fickor på framsidan! De kommer att lägga ett extra lager i din mage! Om du får en med fickor, försöka få en där fickorna är låg ner på kroppen.
 13. 13
  För flickor kan du se bra ut i en beskuren jacka. Inte bara kommer det att täcka upp eventuella arm åtgärder, men det kommer att lägga till volym till den övre halvan av din torso, gör dina bröst verkar mindre. Försök att ha en som kramar din kurviga kropp. Får inte en storlek större. Det ger extra pounds och är inte sexigt.
 14. 14
  Bälten bälten bälten! Pyramiden bälte är ett absolut måste för en blivande emo eller punk. Men bara för att dina jeans har det utrymme för ett bälte runt toppen betyder inte att du ska använda den! Om du har en stor mage, bär bältet lägre. Se till att din skjorta går över toppen av dina byxor och bära bältet strax under tröjan. Aldrig bära bältet högre än botten av din skjorta, eftersom det kommer att lägga till extra bulk och ingen kommer ens ser det. Du kan få dessa bälten i olika färger. Prova black om du bär något mörkt. Scene kids brukar bära vita, though.
 15. 15
  Bära ett bälte under bysten om du har en stor mage, eller ett bälte runt midjan om du har stora höfter kan göra underverk. Leta efter en stor svart man.
 16. 16
  Visste du att ditt hår kan få dig att se smalare ut? Det kan! Om det inte är din dröm att idrotten en Mohawk, försök växande håret lite längre. För män är emo hår vanligtvis ganska lurvig ändå, om du har ett runt ansikte, lägga massor av volym på toppen och struntar i den, och glöm inte att hålla din lugg länge runt sidorna av ansiktet. Detta kommer att se väldigt snygg. För flickor, extensions är mycket nu, och långt hår kan lägga lite extra flärd.
 17. 17
  Pärlor är extremt scen. Satsa på ljusa färger som de kommer att dra uppmärksamheten bort från överflödigt fett. Långa pärlor kommer igen, dra en lodrät linje ner din figur. Om du har ett kort halsband som du verkligen inte kan bli, då antingen ha det så bra så länge pärlor eller få det ändrat.
 18. 18
  Skor är mycket viktigt att denna typ av människor. Skor kan göra eller bryta dig, så lyssna upp. Converse skor i stor utsträckning är undantagna, liksom Vans, Rabens, DCS, etc. För flickor, bär inte någon av dessa skor om du planerar att bära en kjol! Alltid gå till balett lägenheter eller klackar. Dina ben kommer att se längre i jämförelse, och du kan få dem i leopardmönster och andra konstruktioner som också trendigt. En annan sak att notera är att vita skor kommer att göra dina ben ser smalare (om du inte är afrikanska). De kommer att göra din benfärgen verkar mörkare, och därmed smalare.
 19. 19
  Svarta strumpor kan göra underverk. De kommer att göra dina ben ser smalare ut.
 20. 20
  Lägg långa örhängen. För flickor dessa kan banta ansiktet. Ladda upp på dem med blixtar och stjärnor.
 21. 21
  Make up kan banta ditt ansikte! Försök YouTube för några tips.

Tips

 • Försök att skapa din egen stil. Om allas bära något som du bara ser 9 månader gravid, inte bära det.
 • Ändra inte själv direkt. Gör det med tiden så du kommer inte att kallas en poser. Se till dess du och se till att din bekväma. Och folk kommer att säga saker, men kom ihåg att du inte klä dig för att imponera på dem du klädde dig själv på det sättet eftersom det var du.
 • Tunn eller åtsittande kläder kan ibland få dig att se större, eftersom det kan antingen klänga, eller inte klamra alls.
 • Du behöver inte spendera en förmögenhet för att se bra ut. Prova några op affärer, de har en hel del saker du kan ändra och anpassa sig för att göra dem unika.
 • Bara för att du klär ett visst sätt betyder inte att du måste bli deprimerad eller upproriska! Om det är vad du vill ha så är det bra, men försök inte att ändra vem du är.
 • Om det inte är bekvämt, inte bära det!
 • Kom också ihåg att du bör försöka att vara så frisk som möjligt. Du kanske ser lite smalare men det betyder inte att du ska gå och äta 10 lådor med choklad! Din hälsa bör vara din primära bekymmer.

Varningar

 • Självklart skulle en massa människor försöker förolämpa dig för din ändring. Om du gör det stegvis och inte gå överbord, bör du vara bra.
 • Om människor försöker att såra dina känslor sedan bara ignorera dem, de är mer benägna att stanna.